Arama sonuçları: *

• Users: Rae2255
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Öneri Max 4500tl telefon önerileri

Bataryasının uzun süre kullanıma uygun olması, kamerasının iyi olması ve genel olarak telefonun ömrünün fazla olması yeterli. telefonda pubg gibi ağır oyunlar oynanmayacak. Bütçe başlıkta da belirttiğim gibi max yaklaşık 4500tl. Samsung M 51'e baktım özellikleri iyi gibiydi.
  2. R

Yardım Rx5500XT'yi Wattman sorunu nedeniyle iade etmek istiyorum

Merhaba Gamegaraj.com üzerinden aldığım kasa ve dolayısıyla Powercolor RX 5500 XT 8GB Ekran kartı 23 Aralık tarihinde elime ulaştı. Monitör ve diğer çevre ekipmanlarının gelmesi daha uzun sürdü bundan dolayı ilk 14 günlük koşulsuz iade zamanını kaçırdım. Ekran kartında Wattman yani siyah ekran...
  3. R

Test sırasında HDD'den ses geliyor ve SSD söylenenden yavaş çıktı

WD Blue 500gb HDD CrystalDiskMark testi sırasında test işaretlediğim yerlerdeyken sanki dönen fanı bir yere sürtüyormuş gibi ses çıkartıyor. Sesin HDD'den geldiğine eminim ses gelirken testi durdurduğum anda ses kesildi. Hdd'nin internette yazan okuma hızı 150 megabit per second olarak...
  4. R

Fan montajında sıkıntı yaşıyorum

Kasa MSI Mag Force 101M. 3 ön ve 1 arka toplam 4 tane RGB fan var. Kasanın kendisine arka tarafta fan kontrolcü var. Her fandan 2 kablo çıkıyor biri kontrolcüye bağlı durumda. Diğeri 4 pinli bir kablo ancak nereye takmam gerektiğini bulamadım. Arkadaki Fan Kontrolcünün sata güç girişi vardı onu...
  5. R

Biostar H410MH Bios güncellemesi

Anakart: Biostar H410MH Sistemi yeni aldım. Bios güncellemesi için biostar sitesindeki anakart sayfasına baktığımda bir sürü dosyayla karşılaştım. Sadece Bios başlığı altında 8 dosya ve chipset, On-Board VGA gibi 10 farklı başlık altında 27 dosya daha var. Sonuçta toplam 11 başlık ve 38 dosya...
  6. R

Klavye ancak mekanik değil

Bütçeden dolayı mekanik olmayan klavye almak durumundayım. Çok sesli olmaması ve bütçeye uyması yeterlidir benim için. Bunu buldum iyi midir ne dersiniz...
  7. R

Bu sistemde degistirmemi önerdiğiniz parça var mı

GameGaraj Pollux 3T-10 i3 10100F Biostar H410MH DDR4 S+V+GL 1200P PowerColor RX 5500 XT Dual 8GB Curcial Ballistix 8GB 3200MHz Game Garaj 650w +80 Bronz Patriot memory brust ssd 120gb wd blue hdd 500gb Bildiğiniz; Birbiriyle Uyumsuz parça var mı? Kronik sorunlu parça var mı? Şunu değiştirsen...
  8. R

Klavye Mouse ve Kulaklık Set veya parça parça

Bütçeden (~300tl) dolayı Red switch klavye seçemiyorum diğer switchlerin fazla sesi benim için can sıkıcı olduğundan mekanik klavye tercih edemiyorum. Set veya ayrı ayrı parça şeklinde bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Teşekürler. Iyi forumlar.
  9. R

R3 3100 + GTX1650S ve diğer parçalar hakkında kafama takılan birkaç soru

AMD Ryzen 3 3100 Biostar B450MH Palit GTX1650Super OverClock Curcial Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 GameGaraj 650W 80+ Bronz (PSU) Patriot Memory Burst SSD 120GB WD Blue HDD 500GB GameGaraj Pollux 3AN Modeli kasa. Bu parçalar birbirine uyum sağlar mı? Kronik sorunu olan veya bütçeye uygun...
Geri