Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayarın güç düğmesine ilk bastığımda açılmıyor

Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi dünden beri bu sorunu yaşamaktayım. İlk bastığımda açılmayan cihaz ikincide açılıyor. Statik elektrik olma ihtimaline karşı güç kaynağı şalterini kapatıp güç düğmesine 10 saniye basılı tuttum. Garip şekilde bu sefer tekte açıldı fakat kapattığımda yine aynı...
  2. T

ISS seçimimi ne yapmalıyım?

Merhabalar. Bu konuyu daha önceden açmama rağmen kesin olarak karar verme adına tekrar açtım. 6 senelik Türk Telekom deneyimim 02.07.2021 tarihinde sona erecek ve verdikleri paket/fiyat dengesizliğinden ötürü farklı bir sağlayıcıya geçmeye karar verdim. Şuan aklımda iki isim bulunmakta: Netspeed...
  3. T

Hangi Sağlayıcıya geçmeliyim?

Selamlar herkese. Konu başlığında da belirttiğim gibi yeni bir internet sağlayıcı arayışındayım. 6 senedir TT kullanmaktayım, 1 ay sonra sözleşmem bitecek ve müşteri hizmetleri dışında sundukları pahalı ekosistemden artık uzaklaşmak istiyorum. Bu sebepten ötürü hangi sağlayıcıyı seçmem daha...
  4. T

4000-4200 TL arası sistem tavsiyesi

Selamlar. Bir aksilik olmazsa bu hafta içerisinde sistem alacağım, fakat kendi bilgimin dışında sizin de fikir ve tavsiyelerinizi okumak isterim. Maksimum 4200 liraya kadar kablosuz adaptör dahil olmak üzere hem oyun hem de video edit, FL Studio gibi işlemci ağırlıklı uygulamalarda stabil...
Geri