Arama sonuçları: *

• Users: UmutYiğit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. UmutYiğit

Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

Giriş Arkadaşlar, selamlar. Ben cihazı 25.09.2025 tarihinde elime aldım ve siparişi Hepsiburada üzerinden 42.900 TL civarlarında verdim. A23'ten geçiş yaptım ve almayı düşündüğüm diğer iki cihaz Iphone 16 ve YD 16 pro'ydu. Bir üniversite öğrencisi olarak bu yorumları yapacağımı belirtmek...
  2. UmutYiğit

1750-2000 Bluetooth kulaklık önerisi.

Arkadaşlar S25 kullanıyorum. Mümkünse qualcomm codec'li bir kulaklık arıyorum. Genelde yürürken, otobüste ve koşarken kullanacağım. Kulaklarım küçük. Çıkarttığımda müzik durmalı. Şu an TCL Moveaudio S600 kullanıyorum, aynısını alma düşüncem var.
  3. UmutYiğit

4000-5000 TL bandında mikrofon önerisi

Arkadaşlar selamlar. Amatör şekilde dublaj ve ses taklitleri içeriği üreten bir yayıncıyım. Sesimi temiz verecek ve arka plan gürültüsü almayacak bir mikrofon arıyorum. Tabii ki 5k'ya RODE-NT kalitesinde bir şey beklemiyorum ama blue switch klavye sesimi almasın ve sesimi temiz iletsin...
  4. UmutYiğit

S25 Kameraları hakkında

Arkadaşlar merhaba aslında bu bir sorun mu bilmiyorum ama sormak istedim. Telefonun ana kamerası 50 mp ve fotoğraf çekerken 12 mp de seçebiliyoruz. 50 mp seçiliyken zoom yaptığımda en fazla 5x yapabiliyorum ve 3x sonrası telefoto lense geçiyor. Bu şekilde çektiğim fotolar 4080p iken 12 mp'de...
  5. UmutYiğit

Android Samsung Galaxy S25 İnceleme

Merhaba arkadaşlar, A23 kullanıcısıyım ve konuyla ilgilenen arkadaşlar belki konularıma denk gelmiştir bir süredir telefon almayı planlıyordum ve Samsung Galaxy S25'i 43.280 lira karşılığında satın aldım. Bugün satın aldığım bu cihaz hakkındaki izlenimlerimi paylaşacağım. Bu incelemede tasarım...
  6. UmutYiğit

Samsung Galaxy S25 alınır mı ya da daha iyi bir alternatifi var mı?

Arkadaşlar S25 almayı düşünüyorum ve bütçem 44-45k arasında ve fazlasına asla çıkamam. Küçük bir telefon istiyorum yani S25'ten büyük olmayan cihaz tavsiyelerinize açığım. TR Iphone 16e ya da Y.D 16 pro aklımda var ama Y.D telefon olayına biraz uzağım. Şu an A23 kullanıyorum ve Samsung...
  7. UmutYiğit

25K 6.1" ve altı telefon önerisi

Arkadaşlar bütçem 25K cihazın küçük olması en gerekli şartım büyük telefon kullanmak istemiyorum artık. 6.1" ve altı cihaz önerilerinizi beklerim. Kamera benim için ziyadesiyle önemli belirtmek isterim.
  8. UmutYiğit

4000-5000 TL Bandında gitar önerisi

Arkadaşlar genelde rock tarzı çalmayı düşünüyorum. Eğer amfisiz bir elektro gitar işe yararsa elektro olması tercihimdir. Yeni başlayacağım önerilierinizi bekliyorum. Bütçe ne kadar düşerse o kadar iyi olur.
  9. UmutYiğit

Razer Kraken Tournament Edition için kulak pedi önerisi

Arkadaşlar çok üst kalite bir kulak pedi olmasına gerek yok ama aşırı iyiyse 100 - 150 tl farktan kaçmam. Ne önerirsiniz? Ben arayıp bulamadım.
  10. UmutYiğit

Ceramical Çalışma Masası Nasıl?

https://www.trendyol.com/ceramical/metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-p-99925392?boutiqueId=61&merchantId=471988 Sevgili forumdaşlarım gördüğünüz linkteki masa hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Çok yakın zamanda masa almak istiyorum ve bütçem bir miktar kısıtlı.
  11. UmutYiğit

2 Tane Y.D Iphone Almak Mantıklı Mı?

Arkadaşlar merhabalar telefon alacağım ve bütçem 55.000 lira bandında olacak. 55.000 liraya 1 tane iphone 15 alacağıma 1 tane Y.D Iphone 15 Pro ve bir tane Iphone 16 almayı planlıyorum. 15 Pro'nun süresi bitince 4 ay 16'yı kullanacağım.
  12. UmutYiğit

5000 TL ile gelir getirecek/yatırım yapılabilecek şeyler nelerdir?

Arkadaşlar 5000 tl civarı bir başlangıç bütçem var. Her ay üstüne 8-9 ekleyerek 100.000 TL'ye kadar para biriktireceğim. Biriktirirken hem ana parayı arttırmak hem de üstüne eklemeler yaparken para kazanmak istiyorum. Bu konuda ne tür al-sat ya da yatırımlar yapabilirim? Ürün ya da konu...
  13. UmutYiğit

Beyaz kumaş pantolon tavsiyesi

Arkadaşlar genellikle 30 beden pantolon giyiyorum. İç göstermeyen şık bir kumaş pantolon önerisi bekliyorum. Bütçe 750-1250 arası yeterli olacaktır.
  14. UmutYiğit

Ziraat Bankkart Kredi Kartı ile taksitli alışveriş yapılabilecek site

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, discover tip kart için taksitli ödeme alan e ticaret siteleri hangisi acaba?
  15. UmutYiğit

(Güncellendi)Sürekli yaşadığım drop problemi

Arkadaşlar merhabalar ben RTX 3070 16 gb ram ve r5 5600 kullanıyorum ve masaüstü, Valorant, FiveM, CS2, Forza Horizon 4 vb. bütün şeylerde drop yiyorum. Ekran kartım 73-74 derece ve işlemcim 65 derece oluyor. DOCP açık ve sürücüler güncel. Artık çözüm bulamazsam delireceğim. Arkadaşlar aşağıda...
  16. UmutYiğit

Olabilecek en ucuz sessiz mekanik klavye

Arkadaşlar genelde gece kullanacağım, halihazırda zaten klavyem var. Çin ürünü vs. fark etmez olabilecek en ucuz ve en sessiz ürünü arıyorum. Bütçe belirsiz ama en ucuzlara talibim. RGB ya da ışık olmasına gerek yok.
  17. UmutYiğit

Takım elbise için renk ve model tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 8 ay sonra abimin düğünü olacak ve takım almayı planlıyorum. Aklımdaki renk kombinasyonları ve modeller için fikir almak istiyorum. 1. Opsiyon Kruvaze/Normal Gri Ceket Gri Yelek(Kruvaze cekette olmayacak) Siyah Gömlek/Kravat/Mendil Gri Pantolon 2. Opsiyon...
  18. UmutYiğit

Yardım Ekran kartı kullanımım anlık düşüyor.

Arkadaşlar oyun oynarken ekran kartı kullanımım %90'lardan %2,%3 gibi değerlere düşüyor ve bu da anlık droplara sebep oluyor. Driverlar ve BIOS güncel. Ekran kartım Asus Dual RTX 3070.
  19. UmutYiğit

Thermalright Burst Assassin sıcaklık değerleri normal mi?

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 ile yük altında 70 derece boşta 45 derecede çalışıyor. Bu sıcaklıklar sizce normal mi?
  20. UmutYiğit

Ryzen 5 5600 için 1100 Türk Lirası bandında hava soğutucu önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar, işlemcim 95° yi görmekte. Soğutucu arıyorum Phantom Spirit maalesef bütçemin üstünde kalıyor alıp kendimi zorlamak istemiyorum fakat zorlamam gerekir mi kendimi bunu da söylerseniz sevinirim. Farklı bir model önerisi yapabilir misiniz?
Geri