Arama sonuçları: *

• Users: 4HMET678
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4

Bilgisayarımda yaşadığım görüntü sorunu

Herkese merhabalar. Yaklaşık son 3 aydır yaşadığım bir sorunla ilgili yardıma ihtiyacım var. Eylül ayında sistemimi AM4’ten AM5’e yükselttim; yani bildiğiniz üzere anakart, işlemci ve RAM’imi değiştirdim. Bu değişiklikleri yaptıktan yaklaşık 3–4 hafta sonra, bilgisayarı açtığımda görüntü alamama...
  2. 4

Rx6800 çökme sorunları

Herkese selamlar son 1 aydır bilgisayarımda çok fazla sorun yaşıyorum. ryzen 7 7800x3d ve rx6800 kullanıyorum. am5 sisteme geçeli yaklaşık 1.5 ay kadar oldu ve am4deyken bu yaşadığım sorunlar yoktu ekran kartındanmı kaynaklı yoksa genel başka bir sorunmu var emin değilim. Kısaca yaşadığım...
  3. 4

Battlefield 6 fps drop sorunu

Herkese selamlar son 2 gündür oyuna girdikten yaklaşık yarım saat 1 saat sonra oyun bir anda kasmaya başlıyor fakat fps sayacına bakıyorum fps aynı ama oyun inanılmaz şekilde kasıyor yani normalde 130 140 fps alıyorum. Bu durum başladığında fpsde çok değişiklik olmuyor 120 140 arası gidiyor ama...
  4. 4

Rx6800 siyah ekran sorunu

Son günlerde bilgisayarım genelde oyunlardan çıkınca oluyor bir anda siyah ekran oluyor. yaklaşık 1 2 dk o şekilde kalıyor siyah ekran hiç bir komuta yanıt vermiyor sonrasında pc geri düzeliyor fakat amd sistemi sürücü zaman aşımı meydana geldiğini söylüyor şuanki driver 25.10.2 ne yapmalıyım...
  5. 4

Rx6800 driver sorunu

selamlar, amdnin eski kartlarındaki sorunlar bir türlü ne bitiyor nede azalıyor. bf6 oynuyorum sürümüm 25.10.1 di bugun oyun açılmadı driverda sorun olduğunu belirten bir hata verdi. bende 25.9.1i kurdum. şimdide oyunun akıcılığı gitti ve oyun menüde 40fpsye düşüyor hiç bir oyun ayarını...
  6. 4

❌İndirim Bitti! Claw's JC12 12.8W/MK Termal Macun- 4gr 199 TL

https://app.hb.biz/MSlAMTGKqxTd 4 gr 199 TL 2 gr 119 TL
  7. 4

7800x3d için oc tavsiyesi

selamlar , 7800x3d işlemcim var. deepcool le360v2 sıvı soğutma ile kullanıyorum. şuan 4.2 ghzde çalışıyor işlemci sanırım 5 ghz civarına çıkarılabiliyor. nasıl yapmalıyım nerden yapmalıyım bilgisi olan varmı
  8. 4

Pc ilk açılışta uzun süre görüntü vermiyor.

selam dostlar bilgisayarım ilk açılışta 1 1.5 dk kadar görüntü vermiyor yani tuşa basıyorum fanlar dönmeye başlıyo sistem çalışıyo fakat monitöre görüntü 1.5 2 dk kadar sonra geliyor fakat mesela açıldıktan sonra pcyi tekrar kapatıp açsam bu sefer normal hızında açılıyor. ekran kartım rx 6800...
  9. 4

Bu termal macun yeterlimi?

Eski bir laptopun termal macununu değiştiriyorum. Maalesef spatulam olmadigindan yayamadim. Fotograftaki gibi ortaya biraktim sizce miktar uygunmu? bloğun yapacagi baskiyla yeterli olur diye düşündüm fikirleriniz nedir
  10. 4

Usb belleğim arızalandı.

herkese selamlar anakartın biosunu güncelleyecektim fakat normalde 64gb olan usb belleğim takınca farklı gözüküyor ve 2 tane gözüküyor. bu yüzden şuan boot ile updatede yapamıyorum. hatta boot ekranına gittiğimde usbden 3 tane gözüküyor ve 1 tanesinin içine girdiğimde aslında burda içinde...
  11. 4

Ekran kartı upgrade önerisi

herkese selamlar, mevcutta rx6800 kullanmaktayım. işlemcim 7 7800x3d. kartımın satılacağı tutar 9500 10.000 arası. üstüne yaklaşık 8 ila 10 bin tl arası ekleme yapabiliyorum. aslında nvidiaya geçmek istiyorum. amdnin eski sorunları devam etmese bile halen devam eden ufak tefek can sıkıcı...
  12. 4

Rx6800 güç tüketimi.

selamlar kartım 1080pde 150w civarı güç tüketiyor. mesela şuan rust oynuyorum yüzde 70 kullanımda 120w çekiyor bazen 110lara iniyor. normalde tdpsi 250w sanırım, bu durum normalmi bilgisi olan varmı
  13. 4

Mavi Ekran Sorunlu mavi ekran yiyorum

Bu şekilde mavi ekran 2.kez yiyorum bu sefer sanırım farkli hata kodu ve sorun şu aslinda mavi ekran yiyemiyorum ekran bu şekilde kaliyo ve tuştan reset atiyorum pc ye. Bu ilk oluşunda ddu ile ekran karti driver silip yüklemiştim fakat yine oldu sorun ne olabilir bilen varmı
  14. 4

Rx6800 güncel en sorunsuz driver

herkese selamlar ddu ile driver sildim bir sorun vardı driverimda tekrardan kuracağım fakat 25.9.1 sürümü çıkmış bilmiyorum 6000 serilerinde sorun devam ediyormu bilgisi olan varmı güncel 6000 serileri için en sorunsuz sürüm hangisi
  15. 4

Mavi Ekran Donuk mavi ekran yedim

Durup dururken saçma bir mavi ekran yedim yani sanirim mavi ekran pc böyle kaldin niye böyle olmuş olabilir ne yapmaliyım tuştan kapatayimmi pcyi
  16. 4

80.000 - 85.000 tl hazır sistem önerisi

80.000 bin civarı bütçe var hazır sistem önerisi verebilirmisiniz 7800x3d yada 9800x3dli 360mm sıvı soğutmalı olarak düşünüyorum
  17. 4

Msi 360mm sıvı soğutma Alınır mı?

https://app.hb.biz/dkWUd2YGydaF Herkese selamlar abdullah abinin stde paylaştiğı bu soğutucunun fiyati iyi indirime girmiş nasil Alınır mı? aslinda thermalright alicaktim fakat buda iyiyse fiyatindan dolayi tercih edebilirim İşlemci 7 7800x3d
  18. 4

Güvenli moda aldıktan sonra pcye giriş yapamiyorum

Ddu ile ekran karti driverini silip yeniden yüklemek için güvenli moda alip sistemi yeniden başlattim ardin fotografta gozuktugu gibi oldu internet var ama internet yok gözüküyor ve bu yüzden pin ayarlatmiyor niye böyle oldu ne yapmaliyim
  19. 4

Sistemde değişiklik sonrası donma sorunu

sistemin anakartını işlemcisini ramini değişip am4den am5 sokete geçiş yaptım. 7 7800x3d işlemci var kule tipi thermalright pa120 soğutucu var oyundayım şuan işlemci 65 derecelerde geziyor. fakat 5 10 dakikada bir bi anda bilgisayar donuyor gibi oluyo discord sesi kesiliyo oyunda yaptığım...
  20. 4

Anakart alt vida delikleri boşta kaldı

Yeni aldigim anakarti kasaya takarken en alt sirada 3 tane vida boslugu boşta kasada karşiligi yok 1 tanesinin diger 2sininde çok alçakta vida deliği oraya yetişicek uzun vidam yok üstteki tüm vidalari sıktım alttan biraz bastirinca oynama var ama sabit yinede bu şekilde kalsa sorun olurmu...
Geri