Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

40-45k hazır sistem önerir misiniz

40-45k bandında hazır sistem önerebilir misiniz
  2. Robin Buckley

Sistem güncellemesi için yardım

15k param var, şuanki sistemim: Rtx 2060 H510 mh anakart İ3 10100f 16 ram 650w psu Bu sistemi güncellemek istiyorum parçaları mı değiştirmem mantıklı olur yoksa pc yi direkt satmam mı mantıklı olur, satsam ortalama ne kadara satmam gerekir
  3. Robin Buckley

Pc hafıza arttırmak için ne kullanmalıyım

Anakartım h510 mh. Öncelikle şuanki m2 ssdim 500 gb ve full dolu bana daha fazla depolama alanı lazım ne almalıyım. Başka m2 ssd slotu da yok anakartta sata ssd mi alayim, hdd mi alayim veya m2 ssd takmak için bir aparat vardı bir ara onu alıp bir de m2 ssd mi alayim öneriniz nedir
  4. Robin Buckley

Türkçe keycaps nereden alabilirim

Merhaba royal kludge rk918 klavye aldım. Benim için pek sıkıntı olmuyor ama evde bilgisayarı kullananlar için biraz sıkıntı olabiliyor. Türkçe harflerin olduğu bir keycaps lazım nerden alabilirim
  5. Robin Buckley

1150 tl kulaklık önerir misiniz

Bu fiyata kulaklık önerir misiniz. Oyun oynarken kullanacağım 1728994733 Havit h2002 d var ama 1728994744 İyi midir
  6. Robin Buckley

Royal Kludge RK918 nasıldır

Royal Kludge RK918 nasıldır
  7. Robin Buckley

Glorious model I nasıldır

Glorious model I gaming gecesinden 800 tl ye aldım nasıldır iyi mi,
  8. Robin Buckley

1000 tl civarı klavye önerir misiniz

1.5k ya kadar açığım öneriye membran olabilir. Numpadi ve multimedya tuşları olsun lütfen
  9. Robin Buckley

Bu klavye nasıldır alınır mı

Fiyatı, switchi, numpadi, multimedya tuşları tam aradığım özelliklerde bu klavye nasıldır? https://app.hb.biz/gBse5PuXGxTB 1728393155 Rampage kbr r28 blade plus
  10. Robin Buckley

2000 tl klavye önerisi

Arkadaşlar çok konu açtım bundan sıkıldım artık karar vermek istiyorum ama 3 yıldır takip etmeyi bıraktığım için kendim bir şey bulamıyorum. Mekanik olması ve numpadinin dahili olarak klavyede olmasını istiyorum lütfen numpadsiz klavye önermeyin. Bütçe 2000 tl
  11. Robin Buckley

Rampage hydra r6 nasıldır

Nasıldır alınır mı başka tavsiye var mı
  12. Robin Buckley

2000 tl klavye önerir misiniz

2000 tllik klavye lazım. Mekanik, multimedya tuşları olan, numpadi olan bir klavye istiyorum. Switchi de fazla ses çıkarmazsa sevinirim
  13. Robin Buckley

Steelseries aerox3 mü, glorious model I mı

Steelseries aerox3 mü, glorious model I mı Veya 1250 tl ye kadar başka öneriniz var mı
  14. Robin Buckley

4k bütçe klavye, kulaklık, mouse

Arkadaşlar 4k bütçem var şuan gaming gecesi ürünlerinden klavye, ķulaklık, mouse dizebilir miyiz iyi neler var
  15. Robin Buckley

5000 tl bütçe klavye mouse kulaklık önerir misiniz

Öncelikle iyi akşamlar herkese, toplam 5000 tl bütçem var klavye mouse ve kulaklık önerebilir misiniz. Klavye; mekanik, numpadi olan, çok ses çıkarmayan bir şey olursa sevinirim (sesi o kadar önemli değilde takur tukur ses çıkaran switchlerden olmasın) Mouse; tutuş şeklim palm grip Ürünleri...
  16. Robin Buckley

35-40k bütçe laptop önerir misiniz

Bütçem 35-40k arası laptopa ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum, aşağıdaki laptopun özellikleri iyi geldi ama 2 yıldır ilgilenmiyorum pclerle vs daha iyisi varsa atar mısınız https://ty.gl/2lrcbitlzn185
  17. Robin Buckley

Asus rog strix go 2.4 7.1 alınır mı

Arkadaşlar forumda uzun süredir yoktum bu kulaklığı almayı düşünüyorum konuları açılmış ama sizce nasıldır almaya değer mi https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915
  18. Robin Buckley

Araba önerir misiniz

Bütçe maksimum 2 milyon daha ucuz arabalar daha iyi olur. Sportif duran genç işi bir araba bakıyoruz. Beğendiğim i20 N var ama sedan arabalar daha iyi olabilir önerileriniz var mı
  19. Robin Buckley

1700 tl kablosuz kulak içi kulaklık önerir misiniz

1700 tl bütçeye kablosuz kulak içi kulaklık önerir misiniz 1705655056 @Evil Belief
  20. Robin Buckley

Galaxy buds 2 alınır mı

Merhaba galaxy buds 2 almak istiyorum nasıldır kullanan var mı, tavsiye eder misiniz
Geri