Arama sonuçları: *

1. Levi Ackerman

Acer Nitro 5 AN515-46-R6Y4 NH.QH1EY.006 vs HP Omen 16-0000NT 8X168EA

İkisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? İkisinin de fiyatı 30k alacağım yerde. 1724351778 Yardımcı olur musunuz lütfen...
  2. Levi Ackerman

Öneri Üniversite+Oyun için Laptop önerisi

Bütçem 32.000TL Kesinlikle sıfır istiyorum 2.el de yakın zamanda kötü şeyler yaşadım HP Victus 16-S1029NT A1YU0EA link laptop bu sizce nasıl? Farklı önerileriniz varsa açığım
  3. Levi Ackerman

SteelSeries Clip Uygulaması Discord sorunu

Arkadaşlar discordda mikrofonu kapatıp klip alınca sesim klipte geliyor ama mikrofonu açıp klip alınca sesim gelmiyor klipte yardımcı olur musunuz? Şöyle garip bir şey var Nvdia ShadowPlayde de kendi sesim harici diğer sesleri duyamıyorum.
  4. Levi Ackerman

Nvdia ShadowPlay çalışmıyor

Aniden yeniden oynatmayı açtığım gibi kendi kendine kapanıyor. Disk yolunda da yeterince yer var driver silip kurmayıda denedim çözümü var mı?
  5. Levi Ackerman

Öneri Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Sistemime yeni 3500x taktım şuan stokla kullanıyorum ilerde upgrade yapabilirim max bu fiyata çıkabiliyorum -700 TL- 2.el öneriside alabilirim İstanbul içi Kasa Dark GT
  6. Levi Ackerman

Öneri 2.el kasa yada Sıfır kasa önerisi

Asrock B450 HDV r4.0 micro atx anakart Asus Dual Rtx 2060 Fsp 500w psu Arkadaşlar apu sistemimi yeni yeni toparlayabildiğimden kasam aşırı kötü kaldı içinde her şey allaha emanet duruyor fotoğrafı alta bırakacağım. Bol bol hava alan serin bir kasa önerisi İstiyorum sıfır yada 2.el (2.el...
  7. Levi Ackerman

Çözüldü✓ Ryzen 5 3500x Rtx 2060 darboğaz olur mu ?

Sistemim yukarıdaki gibidir (ramler 8x8 3200mhz) 2.elden uygun bir fiyata rtx 2060 aldım 3 4 ay önce haliyle darboğaz oluyor yüksek şekilde. Kuzenimin eski işlemcisi 3500x ve evde boş durduğunu istersem alabileceğini söyledi(kendisi rtx 2060super ile kullanıyordu) sizce darboğaz yapar mı...
  8. Levi Ackerman

Öneri 1660super Ryzen 5 3400g ile darboğaz yapar mı?

Kimileri eğer çift kanal ram varsa yapmaz diyor bazları aşırı yapar daha düşük model al diyor ne yapmam gerek tavsiye de bulunursanız sevinirim. Asrock B450 hdv R.4 2.0 Team Force 2x8 16 gb 3200 mhz ram Neden Apu işlemci aldın demeyin seneler önce almıştım bütçem olmadığından dolayı şuan ekran...
  9. Levi Ackerman

600 TL bluetooth kulaklık önerisi

Önceki kulaklığım qcy t13'tü maalesef kaybettim. Yine aynı modeli mi alayım yoksa önereceğiniz başka şeyler var mı şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar!
  10. Levi Ackerman

Yardım Monitörün marka ışığı yanıp sönüyor ama görüntü gelmiyor

Arkaplanda her şey çalışıyor arkadaşlar ezbere spotify bile açılmış her şey çalışıyor ama görüntü böyle https://drive.google.com/file/d/1WUxpWWMKuiYnnoqgt1MUfGQ3pIgWW5oM/view?usp=drivesdk Videoyu böyle atabildim ses için kusura bakmayın videoyu kardeşim attı iyi forumlar Not: bugün bende denedim...
  11. Levi Ackerman

Televizyon Marka Önerisi (SUNNY Mİ VESTEL Mİ)

Arkadaşlar bütçemiz maalesef kısıtlı (max 14k) https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-sunny-sn55fmn601-frameless-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-google-smart-led-tv-fiyati,408835355.html şu ürünün yorumları fena değil siz ne dersiniz aynı fiyat bandında öneriniz var mı Tvde istediğim...
  12. Levi Ackerman

Öneri Moyepar Yedek Parça Ve Motosiklet Sepeti.com güvenilir mi?

Selamlar herkese motoruma stop lambası alacağım yakın zamanda kaza yaptım pert oldu lamba. 2 ürünün de linkini aşağıya bırakıyorum fiyat ve kargo sürelerinde bariz farklar var https://moyepar.com/kuba-x-boss-leopar-cg-arka-stop...
  13. Levi Ackerman

X BOSS ZİNCİR KİLİT TAVSİYESİ

Bütçe max 750 tl Alarmli zincir çeşitleri varmış sanırım almışken onlardan almak istiyorum evimin yakınında bağlayabileceğim yer var Bisiklet için olan alarmlı kilitler olur mu çok bilmiyorum sormak istedim.
  14. Levi Ackerman

Yardım Tam Ekranda Siyah Ekran sorunu

Yeni monitör aldım 60Hz'den 144Hz bir monitöre geçtim. Monitörü test ederken CS'ye Valorant'a Witcher 3'e girdim tram ekranda ekran gidiyor ve siyah ekran kalıyor Forza Horizon 4'te sıkıntı yok ama Discord'da yayın açtığımda arkadaşlar görebiliyor. HDMI kablosu ile kasaya bağlı bunu değiştirip...
  15. Levi Ackerman

CNext klasörünü değiştiremiyorum

şu videodaki adımları uygularken karşıma çıktı ve çözemiyorum bir türlü bilgisi olan var mı?
  16. Levi Ackerman

Amd Ryzen 5 3400g Relive yok mu?

ReLive yoksa onun yerine alternatif program var mıdır? Klip almayı çok kullanan bir kişiyim.
  17. Levi Ackerman

Çözüldü✓ Asrock Anakart Ryzen 5 3400g ye bios update gerekir mi?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-b450m-hdv-r4-0-socket-am4-ddr4-3200mhz-oc-ultra-m-2-usb-3-1-gen1-hdmi-dvi-vga-matx-anakart-asrb450m-hdvr4-28637.html Ryzen 5 3400g'yi direkt takıp kullanabilir miyim ona göre bios hizmeti satın alacağım ek olarak
  18. Levi Ackerman

2.el Sistem tavsiyesi

Herkese selam ps4 pro aletimi satışa çıkardım eğer şanslıysam 6000 6500 civarı bir para geçecek elime... İstediğim şeyler Anakart Ram İşlemci Ekran kartı Malum ekonomide pek seçme şansım yok ama yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar NOT: İstanbul Avrupa içi ürünlere...
  19. Levi Ackerman

Çözüldü✓ Laptop Batarya önerisi

Laptop hakkında pek bir bilgim yok arkadaşın attığı fotolar ve yazdığı model sadece bilgim içerisinde yeni batarya tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 600₺ fazla aşmazsa sevinirim dell 40Wh standart rechargeable Li-ion Battery 14.8v
  20. Levi Ackerman

Zayıf biri için kardiyo ne kadar sağlıklı?

Selam dostlar 1.79 boyum 61de kilom var antrenman sonunda 5 10 dakika kardiyo yap diyorlar şu ana kadar hiç yapmadım ve kilo almaya çalışıyorum sizce yapmalı mıyım?
Geri