Arama sonuçları: *

• Users: Furyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Furyy

27000 Civarı Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar böyle bir bütçe var bu fiyata f/p sistemler nelerdir?Teşekkür ederim.
  2. Furyy

18 yaş altı PCT yaptırabilir mi?

Kullandığım bir ilaç yüzünden testosteron değerlerim baskilandı PCT yaptırabilir miyim?
  3. Furyy

EA FC 24 EPİC GAMES İNDİRİMİ NEDEN KALKTI?

Geçen bakmıştım 16 hazirana kadar 400 tlydi şuan baktım indirim bitmiş
  4. Furyy

İninal plus sözleşmem kaç günde gelir?

Arkadaşlar talebim onaylanalı 2 iş günü oldu ama hala randevu işleminde diyor ne zaman gelir tahminen ve hesap ne zaman aktif edilir?
  5. Furyy

Cyberpunk 2077 topu ddikti hatası?

Arkadaşlar steamden oyunu satın aldım ancak daha ilk açışımda oyuna girer girmez oyundan attı ve karşıma topu dikti hatası geldi yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Furyy

Fitness sehpaları nasıl ayarlanıyor?

Soru biraz tuhaf gelebilir spora yeni başlayacağım bu sandalyelerin nasıl yukarı ya da aşağı ayarlandığını bilmiyorum teşekkürler.
  7. Furyy

Steam oyun iade edildi ama para gelmedi

Arkadaşlar Steam den cyberpunk almıştım ancak oyun çöktüğü için iade etme kararı aldım ancak iade onaylanmasına rağmen param iade edilmedi
  8. Furyy

Fifa 22 ps3 koluyla oynanabilir mi?

Arkadaşlar steamden fifa 22 aldım elimde bluetooth destekli kumanda var ben bununla bu oyunu oynayabilirmiyim?Desteklemiyorsa başka hangi kumanda ile oynayabilirim?Teşekkürler.
  9. Furyy

18 yaşından küçüğüm tek başıma rapor alabilir miyim?

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım bugün okula gitmeyeceğim rapor almak istiyorum ama evde kimse yok tek başıma sağlık ocağına gidipte rapor alabilir miyim?
  10. Furyy

Sabah Ezanı çok geç okundu?

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum Sabah 4:19 gösteriyor ama az önce yani 05:00'te okundu
  11. Furyy

Oyunlarda Görüntü Çok Bulanık Oluyor?

Arkadaşlar sistemim AMD RYZEN 5 5600 ASUS DUAL RX 6650 XT 2+8 16 GB 3200 MHZ RAM 512GB M2 SSD ASUS PRME B450MK GAMDİAS TALOS 750W 80+ OYUNCU KASASI arkadaşlar oyunlarda ve günlük kullanımda bulanıklaşmalar oluyor uzağı göremiyorum resmen en yüksek ayarlarda oynamama rağmen.
  12. Furyy

Furmark Testi Değerleri Normal midir?

Arkadaşlar furmark testi yaptım ancak fps çok düşük sizce normal midir?
  13. Furyy

Yeni aldığım bilgisayara çok droplar giriyor

Arkadaşlar 3 kere bilgisayar aldım üçün de de drop sorunu yaşadım artık kafayı yiyeceğim acaba sorun elektrikdenmi diye düşündüm çünkü evde bazen çok yüklenme yapınca elektrikler kesiliyor özellikler şu şekilde:ryzen 5 5600 rx6650 xt b450mk 2x8 16 gb 3200 mhz ram...
  14. Furyy

13-14 Bin TL'ye hazır sistem tavsiyesi

Arkadaşlar 13-14 Bin TL'ye sistem tavsiyesi bekliyorum Not:İncehesap olmasın ve müşteri hizmetleri iyi olsun güvenilir olsun
  15. Furyy

Sınavlar çok kötü geldi

9. Sınıfım biyoloji ve fizik sınavları açıklanmış 53 ve 51 almışım yani nasıl okadar iyi geçmişken bu kadar düşük aldım hiç anlamadım
  16. Furyy

Oyunlarda kasma ve donma

Arkadaşlar gördüğünüz şekilde oyunda takılmalar oluyor ve kasma hissiyatı çok var ben bunu incehesapa söylediğimde yalanlıyorlar iki kere bilgisayarımı servise verdim ikisinde de bir şey yok diye geri göderdiler yardımcı olur musunuz? Artık bunu onlara anlatmam lazım...
  17. Furyy

Tüketici Hakem Heyeti fayda sağlar mı?

Arkadaşlar merhabalar,24 şubat tarihinde imzamdaki sistemi satın aldım ancak masaüstünde ve oyunlarda sürekli drop yiyiyorum 2 kere teknik servise göndermeme rağmen bir şey yapmadılar ben de diyoorum ki tüketici hakem heyetine başvurursam belki sorunu çözerler sizce fayda sağlar mı?
  18. Furyy

Vatan Bilgisayar çöktü mü

Arkadaşlar sistem bakıyordum ancak bütün hazır sistemler stok kalmadı olarak gözüküyor ve stoktaki mağazaların üstüne tıkladığımda hiç bir şey olmuyor?
  19. Furyy

Laptop mu masaüstü mu almalıyım?

Arkadaşlar eğer laptop alırsam Ryzen 5 5600u ve rtx 3050'li laptop alacağım eğer masaüstü alırsam i3-12100f rx 6600 alacağım çok seyahat eden birisi değilim sizce laptop almak mantıklı mıdır?
  20. Furyy

İncehesap ile yaşadığım sorun?

Merhabalar Arkadaşlar, İncehesap sitesinden imzamdaki sistemi satın almıştım.Ancak sistemde FPS drop olduğu için oyunlarda sürekli kasma hissiyatı yaşıyordum.Bende İncehesap'a servise gönderdim ilk başta işlemci soğutucusunu değiştirip tamir ettik dediler.Tabii ki de sorun hâlâ devam...
Geri