Arama sonuçları: *

1. Aizen_Sosuke

Windows görev yöneticisi temizleme

merhaba arkadaslar win gorev yoneticim de birsuru uygulama calisiyor ve hem ram hemde islemcinin tuketimi bu yuzden yuksek bunlari kalici olarak nasil azaltirim resim de ekledim tavsiye edebileceginiz uygulama varmidir
  2. Aizen_Sosuke

Çözüldü✓ Bilgisayarımdan rastgele ses geliyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdan rastgele bir ses geliyor bilgisayarı kapattıkdan yaklaşık bir 15dk sonra da geliyor bu sesi burdan paylşamadığım için youtuba yükledim bi bakıp yardım edebilirmisiniz rica etsem
  3. Aizen_Sosuke

Hangi psu'yu seçmeliyim

merhaba arkadaşlar 2 psu arasında kaldım 2 sinden birini almayi düşünüyorum 1. psu xpg core reactor 850w https://www.incehesap.com/xpg-core-reactor-850g-bkceu-850w-full-moduler-power-supply-fiyati-50169/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.56.3 2 gün önce...
  4. Aizen_Sosuke

Acil 750w Psu Önerisi

Merhabalar psu'm elektrik kesintisinden dolayı yandı yeni bir psu arayışı içerisndeyim 1 aysonra finallerim var yani biraz acil istediğim özelliklere gelecek olursak * 80+ gold ve full modüler olsun * kapasitörler ve güvenlik önlemleri benim için çok önemli elektrik lesildiğinde arada...
  5. Aizen_Sosuke

pc icin hoparlor ariyorum

merhabalar pc icin hoparlör almak istiyorum evde kullanacağım sesi güzel kaliteli ve uzun yıllar kullanabileceğim bir hoparlör arıyorum istediğim özellikler siyah olması mümkünse rgb olmaması sade seviyorum hem kablolu hemde kablolu hemde kablosuz olarak kullanabilir olması bütçe 2000-3000
  6. Aizen_Sosuke

red switch klavye önerisi

merhaba arakadalar söyle bir klavye aldım ama Işık probleminden dolayı iade edeceğim (usb modunda ışıklar pir pir ediyor). iade edeceğim klavye : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CMGHKTDT?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 sizce bu tarz klavye düzenine sahip önerebileceğiniz klavye var...
  7. Aizen_Sosuke

yazılım için %60 klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar yazılımla uğraşıyorum ve klavye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. olmasını istediğim özellikler : * numlock olmasını istemiyorum masada yer kaplıyor ve kullanımı kolay değil bana göre. * olursa klavyenin olması ilk önceliğim. * aydınlatma olarak geceleri de...
  8. Aizen_Sosuke

Rx 5600 xt ve ryzen 5 3600 sistem toplama

Arkadaslar bir sistem toplicam parcalari sectim sizce nasil Amd ryzen 5 3600 B450 tomahawk max Sapphire rx 5600 xt pulse 202sa 2x8 3200 mhz gskill ram Sandisk 500 gb m2 ssd Highpower 600 w 80+ gold psu Dark guardian pro 3 Butce toplam 8000 tl Amd ekran karti kullanicam Daha iyi si sizce varmi
Geri