Bütçenin kısıtlı olduğunun farkındayım yani çok ahım şahım bir şey olmayacağını biliyorum saygı çerçevesi içinde yardımcı olursanız sevinirim
not: Apu olmamasını istiyorum
Arkadaşlar belki bu miktar size komik gelebilir bütçem bu şekilde özür dilerim
Klavye mouse çok kaliteli olmasına gerek yok çizim programı vesaire de kullanacağım tek tek indirim mi kovalamalıyım ne yapmalıyım tavsiye verir misiniz <3
1704385200
İnce hesabın gaming gecesini vesaire mi beklemeliyim
Bu oyunun Türkçe yaması nerede arkadaşlar bu nedir ya
Bir grup yapmış satıyormuş sonra satmaktan vazgeçmişler piyasa da yama yok
Az önce indirdim virüs bulaştı pc ye zar zor sildim nerde bu oyunun yaması :D
Arkadaşlar hepinize merhaba ben klasik bir türk genciyim ve yeni bir kulaklık almaya karar verdim bunun için en fiyat performans olan ürünü istiyorum bana en fazla 1 k olacak bi kulaklık önerir misiniz
#・yardım kanalına mesaj gönder
Arkadaşlar monitör değiştirdim bi baktım ekran kartım ets2 de 100 de 100 kullanıyor böyle olmaması lazım 3D vesaire yazıyor lütfen sebebini söyler misiniz
Arkadaşlar merhaba..
Düşük oyunlarda ya da yüksek oyunlarda farketmezsizin drop yiyorum ekran kartım vesaire güncel sebebini hala anlamadım yardım eder misiniz
Ekipmanlar:
RX5500XT 8gb
R5 3600
16GB 3200 mhz ram
m2 ssd
Lütfen yardımcı olun.
Asus tuf gaming 165 hz 1 ms 24 inç monitörü var bir de msi in 27 inc 144 hz monitörü var fiyatları neredeyse aynı bana hangisini önerirsiniz veya başka bildiğiniz iyi bi monitör varsa önerirseniz çok sevinirim.
Hepinize merhaba arkadaşlar ben bundan bir kaç hafta önce DA sistem 4 aldım işlemciyi 3600 e yükselttim pc elime geldi ekran kartını vesaire takıp çalıştırdım bugün msi in fps gösterme programını indirdim bu ekran kartı ile 16 gb ram 3200 mhz ryzen 5 3600 ile rocket league de 62 fps alıyorum...