Arama sonuçları: *

• Users: burakt60
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

bilgisayarım vga ışı yakıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor

arkadaşlar merhaba bilgisayarım bazen açılmıyor vga ışığı yakıyor fakat ramlari tak çıkar yaptığım zaman açılıyor sizce sorun ne olabilir
  2. B

Pc açma tuşuna basar basmaz kendine restart atıyor

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce bilgisayarımı kapattım sonra açmak istedim fakat anakartta vga ışığı yanıyodu ekran gelmiyodu ve bugün videodaki gibi oldu sorun sizce hangi parçadadır servise gönderice
  3. B

anakart vga ışı yanıyor pc açılmıyor ama bileşenlerin hepsi çalışıyor

arkadaşlar merhaba bugün pc yi açma düğmesine bastım anakartta vga ışığı yanıyodu ve ekran siyahtı sonra 5 dk falan bekledim pc kendiliğinden açıldı bir bilene göstermelimiyim yoksa tek seferlik sorunmudur
  4. B

bilgisayarım debug dram ledini yakıp restart atıyor

pc yük altındayken bilgisayarım debug dram ledini yakıp restart atıyo veya masaya ufak darbe gelirse kapatıyo
  5. B

pc yükte iken kendine reset atıyor

arkadaşlar herkese merhaba ben yeni kasa topladım ve toplama işlemini bilen bir kişiyle yaptım 2 yıldır sorunsuz kullanıyodum fakat şu sıralar pc yükte iken anakart ez debug led dram ışığı yakıp reset atıyor
  6. B

pc anlık çökme cızırtı ile beraber

herkese merhaba ben pcmi aldığım günden itibaren bir şey fark ettim pc tam yüke bindikten 1 2 saat sonra arkada video varsa cızırtılar geliyo oyun donuyo ve pc kendine restar atıyo 1631123507 her zaman olmuyo bu arada
  7. B

bilgisayarıma yeni disk takıcam fakat takarsam 2 işletim sistemi olacak

EĞER DİSKİ TAKARSAM PCDE 2 AYRI DİSK OLACAK BİR SORUN OLURMU TAKILI OLANDA WİN10 YENİ TAKACAĞIMDA WİN 7 VAR
  8. B

ön taraftaki hem mikrofon hem ses yerine kulaklığı taktım mikrofon çalışmıyor

pc kapandı açıldı mikrofon çalışmıyo kulaklığı değiştirdim gene çalışmıyo arka taraftaki ayrılmış yerdeki mikrofona takınca çalışıyo yardım
  9. B

ARKADAŞLAR PC M OYUN OYNARKEN KENDİNE RESET ATIYOR

PC HER AÇILDIĞINDA OYUNLARDA KENDİNE RESET ATIYOR SONRA SORUN DÜZELİYOR VE
  10. B

arkadaşlar pc oyun oynarken bir anda yeniden başlatıyo ve fps düştü

1660 msı ventus var gtada 58 fps alıyo neden böyle yardım edin
  11. B

ekran kartım cyberpunkta 80 dereceyi görüyo sebebi nedir acaba msı 1660 super ventus

ekran kartım 73 dereceyi geçmezdi şimdi böylr oldu
  12. B

ekran kartım 80 dereceyi görüyo msı 1660 super ventus oc

youtubdan testlere baktım max 60 derece oluyo msı 1660 super ventus işlemci darboğaz yapıyo olabilir
Geri