Arama sonuçları: *

• Users: MrHakkı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Türknet nakil işlemi

dostlar taşınacağım adrese nakil işlemi başlattığımda 7 gün boyunca internet eski evde gidiyor mu?
  2. M

Masa önerisi MAX 4k bütçe

https://www.trendyol.com/flinder/cam-siyah-calisma-masasi-140x60-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-metal-ayakli-p-808721761 arkadaşım bu masayı öneriyor gayet memnun. ne diyorsunuz? başka önerdiğiniz masalar var mı? şu anki masam 140x73x77 civarı. 160 olsa daha iyi olur ama şart değil. bütçe en...
  3. M

D3K2 ve Omega 3 vitaminleri

Selamlar. d3k2 vitaminlerinin çoğu 1000 iu ve 25 mcg. bunun yanına ayrı k2 vitamini de almak istiyorum ki k2 yi 100-125 civarına çıkarayım. Bir de omega 3 almak istiyorum. Hangi markalardan ve nerelerden almam gerekiyor?
  4. M

RX 7600 Driver sorunu

Selamlar. Benim ekran kartı sıkıntılı biraz. çoğu sürümde rust oyunu çöküyor. Redditte birisi 24.8.1 sürümünde sorun olmadığını söylemiş ben de denedim gerçekten sorun yoktu fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda amd software'ı açamıyorum ssteki uyarıyı veriyor. 24.8.1 sürümünde sabit kalmayı nasıl...
  5. M

Scroll kırığı tamiri

Selamlar. scyrox v6 kullanıyorum. scroll tekerini çok kullanan biriyim basıyorum yani. hafif çatlamıştı git gide büyüdü neredeyse kırıldı. bunu tamir ettirebileceğim bi yerler var mı yeni mouse alacak param yok
  6. M

Scyrox v6 tekerlek değişimi kolay mı

selamlar. tekerleğin iç kısmına doğru bir yer ufaktan kırılmış. o kısım üstteyken basınca çok az rahatsız ediyor. mouselara özel scroll satışları oluyor mu? scroll değişimi kolay mı? sizce yapmalı mıyım?
  7. M

Klavye sesini güzelleştirmek

Selamlar. Aula f75 kullanıyom da klavyenin sesi masadayken diğer yüzeylerde denediğime göre biraz daha kötü çıkıyor. mesela yataktayken çok daha güzel creamy ses çıkıyor. bu duruma çözüm olarak masanın altına bir şey yapıştırsam işe yarar mı? yarıyorsa ne gibi bir şey yapıştırmam gerekir?
  8. M

Telefon şarj olmuyor

Selamlar. A70 kullanıyom. Büyük ihtimalle düşürüp durduğum için şarj soketinde bi sorun var. Temassızlık oluyordu, en son tamamen gitti hiçbir şekilde şarj olmuyordu. Telefoncuya götürücem de en fazla ne kadar para öderim?
  9. M

Gözlük camı odak sorunu

Selamlar. 1,5 hafta önce yeni cam yaptırdım -6.5 sağ -6.0 sol. Kötü görüyorum diye gözlükçü alışman lazım 1-2 güne geçer dedi ben 1,5 hafta bekledim fakat sorunlar vardı. En büyük sorun odak noktası. Odak noktamı alırken dik durmamı istediği için odak noktasının aşağıda kaldığını düşünüyorum...
  10. M

Rust oyun çöküyor...

Selamlar. Ekran kartım rx 7600, psu msi mag a550bn. Rust oynarken 1-2 saat sonra oyun donuyor ve çöküyor. Olay görüntüleyicisinde "amduw23g-417878-33000e3f görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu." hatasını alıyorum. Uzun süredir çözmeyi deniyorum. Bios...
  11. M

1000tl klavye önerisi

bütçeyi aşmak zor ama belki 200 300 aşabilirim. red switch olsun. mümkünse %75 olsun. kuzenim istedi kendisi kaliteli olmasını çok takmıyo ne kadar olursa artık
  12. M

Sehzadeonline güvenilir mi?

https://sehzadeonline.com/doritos-flamin-hot-aci-biber-peynir-102-gr-fritolay-90372982-p-19152?ref=akakce&v=1.97.7 Doritos flaming hot hiçbir yerde yok. Arada bir toplu sipariş veriyorum fakat bir tek bu sitede var. Bu site güvenilir mi?
  13. M

Vakum makinesi önerisi.

Selamlar. Antrikot dinlendireceğim. 1000 lira bütçe ile vakum makinesi + vakum poşeti önerir misiniz? 1500 liraya kadar çıkabilirim
  14. M

Et için döküm tava önerisi

Antrikot yapıcam da kaliteli döküm tava önerir misiniz? düz olursa daha güzel olur. Bütçe 2k zorlarım ama derseniz ki bu da işini görür fiyat düşebilirsiniz
  15. M

Antrikot için malzeme önerisi

bütçe konusunda olabildiğince ucuz olsun ama tamamen kalitesiz de olmasın istiyorum. Farklı tarifler deneyeceğim o yüzden hem yapışmaz tava, hem de döküm tava önerisi istiyorum. İleride etleri kendim dinlendirebilirim diye vakum makinesi ve vakum poşeti istiyorum. 2 farklı termometre istiyorum...
  16. M

AMD bug report oyun çöküyor

Selamlar. CS2 oynarken her maç en az 1 kere amd bug report tool geliyor oyun çöküyor. Şimdi rust oynuyorum ve rustta da aynısı oluyor. 10 dakikada bir kapanıyor oyun ben bu durumu nasıl çözücem. bok gibi driverı var amdnin
  17. M

Scyrox v6 driver sitesi sıkıntılı.

Selamlar. Scyrox S-center'da şarj düzgün görünmüyor. Takıp bekledim 19da tıkanmıştı sayfayı yenileyip durdum değişmedi. Şimdi operadan girince 61, microsoft edge'den girince 89 görünüyor. nasıl çözülür :D
  18. M

Amazon dropshipping yapamlı mıyım?

Youtubeda instagramda amazon dropshipping yapın diyen çok fazla insan var. Bu insanlar tamamen insanları gaza getirip kurs veya kitap satarak mı para kazanıyorlar? Bir kişiden ücretsiz videoları izliyorum ve amazon dropshippinge başlamak istiyorum. İzlediğim kişi çok kolaymış gibi anlatıyor...
  19. M

Cs2 arkadaşlara komut izni verme

Selamlar. Cs2de atölyeden saklambaç oynuyoz da ben kurunca sadece ben komut yazabiliyorum. Arkadaşlarım komut yazamıyodu izin falan vermem gerekiyor mu bir şekilde? nasıl çözerim?
  20. M

Sürekli mavi ekran sorunu

Selamlar. Amcamın eski bi bilgisayarı var. Sürekli mavi ekran yiyormuş sorun neyden kaynaklı ve nasıl çözülebilir?
Geri