Arama sonuçları: *

• Users: MrHakkı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Telefon şarj olmuyor

Selamlar. A70 kullanıyom. Büyük ihtimalle düşürüp durduğum için şarj soketinde bi sorun var. Temassızlık oluyordu, en son tamamen gitti hiçbir şekilde şarj olmuyordu. Telefoncuya götürücem de en fazla ne kadar para öderim?
  2. M

Gözlük camı odak sorunu

Selamlar. 1,5 hafta önce yeni cam yaptırdım -6.5 sağ -6.0 sol. Kötü görüyorum diye gözlükçü alışman lazım 1-2 güne geçer dedi ben 1,5 hafta bekledim fakat sorunlar vardı. En büyük sorun odak noktası. Odak noktamı alırken dik durmamı istediği için odak noktasının aşağıda kaldığını düşünüyorum...
  3. M

Rust oyun çöküyor...

Selamlar. Ekran kartım rx 7600, psu msi mag a550bn. Rust oynarken 1-2 saat sonra oyun donuyor ve çöküyor. Olay görüntüleyicisinde "amduw23g-417878-33000e3f görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu." hatasını alıyorum. Uzun süredir çözmeyi deniyorum. Bios...
  4. M

1000tl klavye önerisi

bütçeyi aşmak zor ama belki 200 300 aşabilirim. red switch olsun. mümkünse %75 olsun. kuzenim istedi kendisi kaliteli olmasını çok takmıyo ne kadar olursa artık
  5. M

Sehzadeonline güvenilir mi?

https://sehzadeonline.com/doritos-flamin-hot-aci-biber-peynir-102-gr-fritolay-90372982-p-19152?ref=akakce&v=1.97.7 Doritos flaming hot hiçbir yerde yok. Arada bir toplu sipariş veriyorum fakat bir tek bu sitede var. Bu site güvenilir mi?
  6. M

Vakum makinesi önerisi.

Selamlar. Antrikot dinlendireceğim. 1000 lira bütçe ile vakum makinesi + vakum poşeti önerir misiniz? 1500 liraya kadar çıkabilirim
  7. M

Et için döküm tava önerisi

Antrikot yapıcam da kaliteli döküm tava önerir misiniz? düz olursa daha güzel olur. Bütçe 2k zorlarım ama derseniz ki bu da işini görür fiyat düşebilirsiniz
  8. M

Antrikot için malzeme önerisi

bütçe konusunda olabildiğince ucuz olsun ama tamamen kalitesiz de olmasın istiyorum. Farklı tarifler deneyeceğim o yüzden hem yapışmaz tava, hem de döküm tava önerisi istiyorum. İleride etleri kendim dinlendirebilirim diye vakum makinesi ve vakum poşeti istiyorum. 2 farklı termometre istiyorum...
  9. M

AMD bug report oyun çöküyor

Selamlar. CS2 oynarken her maç en az 1 kere amd bug report tool geliyor oyun çöküyor. Şimdi rust oynuyorum ve rustta da aynısı oluyor. 10 dakikada bir kapanıyor oyun ben bu durumu nasıl çözücem. bok gibi driverı var amdnin
  10. M

Scyrox v6 driver sitesi sıkıntılı.

Selamlar. Scyrox S-center'da şarj düzgün görünmüyor. Takıp bekledim 19da tıkanmıştı sayfayı yenileyip durdum değişmedi. Şimdi operadan girince 61, microsoft edge'den girince 89 görünüyor. nasıl çözülür :D
  11. M

Amazon dropshipping yapamlı mıyım?

Youtubeda instagramda amazon dropshipping yapın diyen çok fazla insan var. Bu insanlar tamamen insanları gaza getirip kurs veya kitap satarak mı para kazanıyorlar? Bir kişiden ücretsiz videoları izliyorum ve amazon dropshippinge başlamak istiyorum. İzlediğim kişi çok kolaymış gibi anlatıyor...
  12. M

Cs2 arkadaşlara komut izni verme

Selamlar. Cs2de atölyeden saklambaç oynuyoz da ben kurunca sadece ben komut yazabiliyorum. Arkadaşlarım komut yazamıyodu izin falan vermem gerekiyor mu bir şekilde? nasıl çözerim?
  13. M

Sürekli mavi ekran sorunu

Selamlar. Amcamın eski bi bilgisayarı var. Sürekli mavi ekran yiyormuş sorun neyden kaynaklı ve nasıl çözülebilir?
  14. M

Cs2 de bunny var mı?

Arkadaşımla konuşurken bi yerde cs2de bunny kaldırıldı dedi sonra da cs:goda da bunny yoktu dedi. cs2de kaldırıldı mı bilmiyorum fakat cs:goda bunny yok muydu? var olduğuna eminim doğru yapıldığında hızlandırıyordu
  15. M

CS2 istediğim skinleri deneme

Selamlar. Skinleri oyunda istediğim şekilde inceleyebileceğim bi yer var mı? Bıçakları kod ile alabiliyoruz fakat skinleri alma yok sanırım. Mesela M9 bayonet sapphire'ı denemek istiyorum fakat nasıl yapılacağını veya yapılabileceğini bilmiyorum.
  16. M

Discord değişti nasıl eski haline alabilirim?

kuzenim güncelleme yaptı benimki gibi olmadı bir şeyi değiştirmedim de nasıl düzeltebilirim?
  17. M

Birbirimize jumpscare attığımız multiplayer oyunun adı neydi?

Selamlar. Çok eskiden (8-9) yıl önce Fedupsamania kanalından bir tane oyun videosu izliyordum. Oyunda diğerlerini yakalayanlar ve yakalayandan kaçanlar olarak 2 grup oluyordu. Farklı farklı yaratıklar seçebiliyoruz ve hepsinin özel skilleri oluyordu. Birisini yakalayıp öldürdüğünde ise jumpscare...
  18. M

Meta quest 3 vs meta quest 3s vs pico 4 ultra

Selamlar. Fiyat performans olarak hangi ürün en mantıklısı olur? Bu daha iyi, parasını hakediyor bunu al mı dersiniz veya o kadar fiyat farkına değmez mi dersiniz? öneriniz nedir?
  19. M

Aula f75 sol üstteki ışık açılıp duruyor

Selamlar. Bu fn+shift ile kapattığımız ışığı kapatıyorum durduk yere açılıp duruyor. Neye göre açılıyor ve bunu nasıl çözebilirim?
  20. M

Japonya'dan kulaklık önerisi

Arkadaşlarım japonyadalar. 2k bütçeye (zorlarsam 3k olur ama 2k olursa iyi olur) oradan iyi bir kulaklık aldırabilir miyim? önceliğim rahatlık. Kulağımı tamamen kaplasın istiyorum. 7.1 olursa güzel olur.
Geri