Arama sonuçları: *

• Users: ekenf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ NZXT C750 80+ Bronz alınır mı?

Ryzen 5 5600 işlemci ve Asus Tuf RTX 3070 V2 OC için bu psu alınır mı kaliteli mi ve kullananlar varsa sessiz çalışıyor mu? Sanırım 0 RPM olayı yok ama olsun çok aradığım bir özellik değil. Şimdi kullandığım PowerBoost 650W 80+ PSU'dan hiç memnun kalmadım. Çok dengesiz güç veriyor o yüzden...
  2. E

PSU yetersiz olabilir mi?

Powerboost marka kasanın içerisinde gelen 650w 80+ bir PSU'ya sahibim. Ryzen 5 5600 için Thermaltake water 3.0 soğutucu kullanıyorum. Sistem yüke bindiği zaman pompanın ışıkları saçmalamaya başlıyor. Rengi kendi değişiyor, minik minik gidip gidip geliyor bazen kapanıp tekrar açılıyor. Tüm...
  3. E

Itopya'dan sistem ne zaman kargoya verilir?

10.05.2023 saat 21.30 da satın aldığım hazır sistemi hızlı gelsin diye demonte şekilde istemiştim ancak 3 iş günü dolmasına rağmen hala kargoya verilmedi ve kırmızı bir şekilde 'Sipariş Hazırlanıyor' diyor aldığım günden beri. Bu ne demek oluyor ve ben aldıktan hemen sonra anakart ve ramler...
  4. E

Sapphire RX 590 S.E sorunu

@Abdullah Hacıgül bir videonda tavsiye ettiğin bu ekran kartını aldım ancak kronik bir sorundan dolayı bu modelde wattman hatası, kapanma, takılma sorunları varmış ve bazen durduk yere bazen oyun içinde bilgisayar donuyor görüntü gidiyor tamamen ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olur musun?
Geri