Arama sonuçları: *

• Users: Alyx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Temu Siparişim Hakkında

Az önce böyle bir sms geldi. Temudan sipariş takibine baktığımda son hareket olarak Customs - Not Released yazıyor. Şimdi tam olarak ne anlamam gerekiyor? Siparişimde ilgili ürünlerin hiçbiri yok. Oyuncak, deri ürün vs sipariş vermedim. Aldığım ürünler hala temuda listeleniyor ve aynı ürünlerle...
  2. A

Hazır Sistem Satış Devrı BİTMİŞ

TRT hazır sistemlerden bandrol ücreti (internete bağlanabilen cihazlardan alınan ücret) alamadığından dolayı olaya el atmış. TRT bandrol ücretini normalde laptoplardan ve markalı hazır sistemlerden alıyordu (monster, hp, lenovo vs) o yüzden o cihazlar pahalıydı. Her neyse, hazır sistemler parça...
  3. A

Yardım Arctis Nova 5 Kendi Sesimi Duyuyorum

Mikrofon açıkken white noise gibi bir dipses oluyor mikrofonu kulaklık üzerinden kapatınca kesiliyor ama ses aygıtlarından devre dışı bırakınca kesilmiyor. Bu aygıtı dinle seçeneği kapalı steelseries gg uygulamasında mikrofonla alakalı bir seçenek bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?
  4. A

Sorunsuz bir şekilde discord nasıl kullanabilirim?

Warp dns sorunsuz şekilde discord'u açıyor fakat cs2'de bağlantı sorunu yaşıyorum maç arayamıyorum bile. Değişik bir hata veriyor. GoodbyeDPI arkadaşımda çalışmıyor. Programı açtığında interneti gidiyor ne youtube ne de google açılıyor ama discord'a girebiliyor. Çok sorunlu yani. Sorunsuz olarak...
  5. A

Yardım İnternet Sağlayıcı Önerisi

Yaklaşık 7 yıldır turknet gibi lanet bir internet sağlayıcı kullanıyoruz. İlk defa faturayı 1 hafta geciktirdik diye internet kesildi. Bu lanet firmadan kurtulmak istiyorum. Müşteri hizmetleri düzgün olan 100/mbps paketi pahalı olmayan bir iss lazım. Binamızda turktelekom altyapısı var vdsl 100...
  6. A

ChatGPT dosya yükleyebiliyor mu?

Chatgpt'den bir dosyayı işleyip geri göndermesini istedim. Drive klasörüme yüklediğini söylüyor ama dosya ortalıkta yok. Dosya yükleme yeteneği yok sanırım yoksa bir hata mı var? (konuyu hangi kategoride açacağımı bilmediğimden burda açtım)
  7. A

Gif Üzerine Fotoğraf Koyma yardım

Photoshop 2022'de yeni katman ekleyip gifin üzerine fotoğraf ekliyorum ama araya 1 karelik beyaz frame giriyor bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
  8. A

100w 5a type c kablo önerisi

S23 ultra için kutudan çıkan kabloyu kullanıyordum bugun rahmetine kavuştu. 100w 5a iki ucu type c şarj kablosu lazım. Kaliteli çok pahalı olmayan ne var?
  9. A

[TEMU] Ajazz AJ159 PRO 0 TL

Instada reels kaydırırken karşıma çıktı sadece yeni kullanıcılara özel. Şansınızı deneyin. Link
  10. A

Temu wincredit ürün bulma yardım

Wincredit kampanyası geldi 1000 tl kredi veriyor. CCA C12 kulaklık almak istiyorum fakat kampanya sayfasında arama bölümü yok, kulaklığı nasıl bulabilirim? Sepetime ekledim ama yine de kampanya sayfasında gözükmüyor. Kredi almak için kampanya sayfasından sepete ekleyip almam gerek. Yardımcı...
  11. A

Askerlik tecili uzatabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla meslek lisesi mezunlarına +3 yıl daha tecil süresi veriliyor. Ben onu kullanmadan direkt ön lisans okudum ve bitirdim. Bitirdiğim için mezun durumuna düştüm ve tecilim geriye çekti. Bu +3 yıl tecili askerlik şubesine gidip yaptırabiliyor muyum? Yaptırabiliyorsam hangi belgeler...
  12. A

⚠️AMD RX 9000 Serisi Tanıtıldı⚠️Fiyatlar Belli Oldu

Fiyatlar belli oldu ve 6 Mart'ta satışa sunulacak. Bunun yanında FSR 4 ve HYPR-RX de tanıtıldı.
  13. A

Ajazz AJ159 apex dongle rgb kontrol

AJ159 apex mouse kullanıyorum ve dongle ekranında gif koydum rgb modu değişti. Rainbow şeklinde yanıyordu şimdi breath moduna geçti. Yanıp sönerek renk değiştiriyor yani. Ajazz driverda rgb için hiçbir kontrol sekmesi görmedim. Nerden nasıl mod değiştirebilirim?
  14. A

Nerede bu RTX 5080??

Nvidia'nın sitesinde 46 bin liradan başlayan fiyatlarla demiş ama satın alma seçeneklerinin hiçbirinde o fiyat mevcut değil. https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/graphics-cards/50-series/rtx-5080/ Tüm sitelerde en ucuz fiyat 55 bin. Ayrıca Neden 1000 dolarlık ekran kartı neredeyse 2000 dolara...
  15. A

Yurt dışından gönderilen kargoya vergi çıkıyor mu?

Alışverişlerde vergi ödüyoruz gümrükten geçmesi için ama hediye olarak adıma gönderilen kargoda ne yapılıyor? Direkt adresime mi geliyor yoksa gümrükte vergi falan çıkıyor mu? Yeni Zelanda'dan gelecek kargo.
  16. A

JONSBO Z20 pink/white nerden alabilirim?

https://www.jonsbo.com/en/products/Z20PinkWhite.html Bu kasayı gördüm bugün ve çok almak istiyorum içini de ona uygun bir şekilde dizmeyi planlıyorum. Ama aliexpressde ürün ülkeye gönderilmediği için satın alamıyorum. Nereden sorunsuz bir şekilde satın alabilirm?
  17. A

12.5k liraya topladığım sistem nasıl?

hepsi 2. el ve pazarlıkla 12.5k tuttu kuzene topladım sistemi rx6600xt ekran kartı r5 3600 işlemci b450m k 2 anakart 2x8 3200mhz cl16 ram kioxia 500gb m2 ssd nzxt 650w yarı modüler psu normalde bütçe 10k civarıydı ps4 pro almayı düşünüyorduk oyunlara para verecek durum yok maalesef o yüzden...
  18. A

Easysmx Q20 Sanal Gerçeklik Aksesuarı?

https://share.temu.com/saH2xFNdZgA Ürün kendi sitesinde 40 dolar temuda 10 dolar bile değil. Ne işe yarıyor tam anlayamadım quest 2 için aksesuar yazıyor ama nasıl kullanıldığına dair hiçbir video yok. Kutu içeriği videoları var sadece. Ürün tam olarak nedir?
  19. A

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Eğer sahip olduğunuz araç 25 yaşından büyükse (2000 model altı) yeni yasaya göre aracınızı hurdaya teslim ederek yeni aracınızı ÖTV ve KDV olamadan alabileceksiniz. Bu kapsama sadece Türkiye'de üretilen araçlar giriyor. Türkiye'de üretilen araçlar: -Fiat Egea -Fiat Fiorino -Ford Transit...
  20. A

Yardım Aliexpress fazla vergi çıkıyor

90 liralık ürüne 160 lira, 260 liralık ürüne 260 lira vergi çıkıyor. Birisi + %180 vergi diğeri %100 vergi. Bu saçmalığın sebebi nedir?
Geri