Arama sonuçları: *

• Users: raxon46
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. raxon46

Öneri Kasam için fan önerisi verir misiniz

arkadaşlar merhabalar thermaltake s200 tg snow kasa kullanıyorum ön 3 rgb fan bozuldu dönmüyor bana fan önerebilir misiniz sağlam sessiz olanından f/p olursa çok iyi olur teşekkürler şimdiden
  2. raxon46

Yardım HYPERX CLOUD III SAĞ KULAKLIKTAN ARA ARA SES KESİLMESİ

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM HYPERX CLOUD 3 DE KULAKLIK ÜZERİNDE BULUNAN VOLUME AYARLAMA TEKERLEİĞİNİ İLERİ GERİ YAPARKEN SAĞ KULAKLIKTA HAFİF Bİ CIZIRTI HATTA BAZEN SESİ SADECE SOLDAN VERİYOR SİZCE SEBEBİ NEDİR
  3. raxon46

Siyah klasik bot önerisi

başlıkta yazdığım gibi klasik siyah bot önerir misiniz?
  4. raxon46

IOS 26 Bu zamanda yüklenir mi

iphone 16 kullanıyorum ıos 26 ya geçilir mi
  5. raxon46

Öneri SİYAH İPHONE 16 İÇİN KILIF ÖNERİSİ

SİYAH iphone 16 için yakışan güzel görünen kılıf önerisi
  6. raxon46

FAİZSİZ KREDİ VAR MI

ARKADAŞLAR FAİZSİZ KREDİ VAR MI ŞU AN ALINABİLECEK BU HANGİKREDİ FALAN İŞ YAPMIYOR
  7. raxon46

Öneri BU DEVİRDE İPHONE 15 ALINIR MI

48 bin tl ye 128 gb iphone 15 alınır mı (android al demeyin lütfen)
  8. raxon46

Öneri İPHONE 7 PLUS KULLANIYORUM TELEFON ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR İPHONE 7 PLUS KULLANIYORUM VE ARTIK ARIZALANMAYA BAŞLADI SİZCE YÜKSEK PARA ÖDEYİP DÜZ 17 Mİ ALSAM YOKSA O KADAR PARAYA VERMEYE GEREK YOK 13 MÜ ALSAM VEYA BAŞKA Bİ ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM
  9. raxon46

ASKER UĞURLAMA ARABASI İÇİN ARKASINA YAZI

Arkadaşlar asker uğurlaması için araba süsleyeceğim arkasına esprili güzel bi söz önerir misiniz
  10. raxon46

BEYLER BU DEVİRDE ASKERE GİDİLİR Mİ

ARKADAŞLAR MERHABALAR BUGÜN ASKERLİĞİN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM VE AKLIMA Bİ SORU TAKILDI KREDİ ÇEKİP BEDELLİ Mİ GİTSEM İŞSİZİM VE YEDEK ASTSUBAYLIK ÇIKMA İMKANI VAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
  11. raxon46

Yardım KLAVYE GARANTİSİ İÇİN YARDIM LAZIM

ARKADAŞLAR MERHABA 2024 KASIM AYINDA İNCEHESAPTAN KLAVYE ALDIM KLAVYEDE A TUŞU ÇİFT BASMAYA CRTL TUŞU TEMASSIZLIK YAŞAMAYA BAŞLADIM İNCEHESAPLA İLETİŞİME GEÇTİKTEN SONRA ÜRÜNÜMÜN "PENTA TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET A.Ş" ŞİRKETİNİN GARANTİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ MAİL GÖNDERDİM WP DEN YAZDIM...
  12. raxon46

BAĞ EVİ İÇİN İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCEDEN SUPERBOX KULLANIYORDUM FİYATI ARTTIRINCA İPTAL ETMEK DURUMUNDA KALDIM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SUPERBOX GİBİ VEYA UYDU İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ VAR MI
  13. raxon46

GRAFİK TASARIM YAPILIR MI & NEREDEN BAŞLANMASI GEREK

Arkadaşlar merhaba grafik tasarıma başlanır mı bu devirde ve başlanırsa nasıl başlamam gerekiyor nerde nasıl hangi kaynağı takip etmem gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor detaylı bi bilgi verir misiniz
  14. raxon46

Yardım KASA FANI BOZULDU YARDIM

ARKADAŞLAR MERHABA BUNDAN 2 AY ÖNCE KASAMIN ÖNÜNDEKİ 1 FAN DÖNMEYİ BIRAKTI ARDINDAN DÜN ALTTAKİ FAN DA DÖNMEYİ BIRAKTI SADECE ÜSTEKİ KALDI VE PC DE UFAK ISINMALAR BAŞLADI BEN BU PC Yİ VATAN 11.11 KAMPANYASINDA ALMIŞTIM KASAM THERMALTAKE S200 TG 1.SORUM NEDEN FANLAR İLK BAŞTA YALPALAYIP SES...
  15. raxon46

FLAW WEAR GÜVENİLİR Mİ

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE FLAW WEAR DAN ALIŞVERİŞ YAPAN OLDU MU GÜVENİLİR Mİ
  16. raxon46

Çözüldü✓ 40K YA HER ŞEY DAHİL PC ÖNERİSİ

ARKADAŞIMA 35-40K CİVARI MASA, MONİTÖR, KLAVYE, MOUSE,,KULAKLIK HAZIR SİSTEM LAZIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  17. raxon46

ASKERLİĞE NE ZAMAN ÇAĞIRILIRM

ARKADAŞLAR MARTIN 13 ÜNDE TECİLİ BOZDURDUM O GÜNDEN BERİ SINIFLANDIRMA BEKLENİYOR DİYOR NE ZAMAN ASKERE GİDERİM
  18. raxon46

Çözüldü✓ Kasanın Önündeki 3 Fandan Biri Durdu

Arkadaşlar merhaba kasanın önündeki̇ 3 fanda ortasindaki̇ fan gır gır edi̇yordu düz dönmüyordu öyle çaliştirdim baya şi̇mdi̇ bi̇rden kendi̇li̇ği̇nden durdu böyle dursa bi̇ zararı olur mu yoksa yeni̇ fan mı almam gereki̇yor?
  19. raxon46

90x60 mousepad önerir misiniz

Arkadaşlar 1k bütçe ile fps oyunlar için Mousepad önerir misiniz
  20. raxon46

Yardım GAMİNG GECESİNDE İNDİRİME GİRECEK OLAN KOLTUK ALINIR MI

ARKADAŞLAR BU KOLTUK ALINIR MI
Geri