Arama sonuçları: *

• Users: Clomded
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Oyunlarda Düşük Fps Problemi

Oyun LOL CS oynarken FPS'im sabitleniyor. Hatta 144 fps in altında kalıyor 144 bile görmüyor Oyun içi vsync , Nvidia denetim masası ayarlarından da max kare hızı ve fps sabitleme(düşey senkronizasyon) ayarları kapalı. Son ve en önemlisi bugün şunu farkettim. Lol oynarken alt+tab attım ve...
  2. C

Acer Nitro 5 FPS Sorunu

Geçenlerde Acer Nitro 5 satın aldım ve FPS ile alakalı problemler yaşıyorum fps belli bir seviyenin üstüne çıkmıyor. Özellikler: RTX 3070 / İ7 11800H / 16GB RAM(3200MHZ) Örnek olarak En düşük ayarlar 1080p Valorant oynarken max 160fps gördüm. Sebebi ne olabilir acaba?
  3. C

Oyun Geliştirme, Yazılım için laptop önerisi

Yazılım ile uğraşıyorum ve hem oyun geliştirme hem yazılım hemde oyun oynama amaçlı bir laptop almak istiyorum. Şuan aklımdaki laptoplar bunlar: https://www.gamegaraj.com/urun/slayer-7xl-3060/ https://www.gamegaraj.com/urun/slayer-7xl-3050ti/...
  4. C

Mavi Ekran Minidump incelemesi Mor ekran

Bir süredir bilgisayarı ilk açışlarımda mavi ekran alıyorum sonrasında yeniden başladıktan sonra açılıyor. Bugün arkadaşlarımla oyun oynarken aynı ekran mor renkte geldi bunun sebebi ne tam olarak ne yapmam lazım. 1649270734 dosyalar 1649270801 https://s2.dosya.tc/server17/69nzhb/minidump.rar.html
  5. C

Türksit Concorde mi? Ofisinhazır Tulpar mı?

Merhaba kendime 700 tl civarı bir koltuk almak istiyordum ve bu 2 koltuğu bulabildim eğer başka öneriniz varsa söylerseniz mutlu olurum.
  6. C

Ucuz USB mikrofon önerir misiniz? 150tl civarı

kulaklığımın mikrofonunu kullanıyorum ve çok da kaliteli sayılmaz (sn rx3) kendime bir usb mikrofon almak istiyorum içinde ses kartı olursa da olur. 150 tl civarı bir param var olursa 200 de olur belki şimdiden teşekkür ederim.
  7. C

SteelSeries 1 Wireless ile ses kasılır mı?

ben steelseries 1 wireless almayı düşünüyorum. kulaklık stereo olarak geçiyor ama kendi içindeki çevresel ses ile ses kasabilir miyim acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  8. C

Arctis 1 wireless mı? Arctis 7 mi?

Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım sizce arasındaki farka değer mi arctis 1 wireless (1000TL) arctis 7 (1500TL)
  9. C

Hizmet durma sorunu

valorant oynarken hata veriyor ve sebebi de vgc hizmetinin kendi kendine durması bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  10. C

Yardım USB SES KARTI MI? İKİLİ JAK KABLOSU MU?

Laptop kullanıyorum ve kulaklığımın mikrofonunu da kullanmam için ya usb ses kartı ya da ikili bir jak kablosuna ihtiyacım var sizce hangisini almalıyım ve ürün önerileriniz nelerdir.
  11. C

Yardım İşlemcim hep düşük ghz de çalışıyor

Dell laptop kullanıyorum ve işlemcim i7 3537u işlrmcim sürekli olarak 0.79 ghz de çalışıyor nasıl çözeceğim.
  12. C

Öneri Laptop için ekran kartı, işlemci ve ram önerisi

Laptopum var ve ben bunu güncellemek istiyorum alabileceğim şeyler nelerdir.
  13. C

Yardım Kameranızı bulamıyoruz

Dell bir laptop kullanıyorum ve kamera uygulamasını açınca "kameranızı bulamıyoruz" diyor. Aygıt yöneticisinde de görünmüyor ama olduğunu biliyorum ne yapmam lazım.
  14. C

Yardım Laptop işlemcisine overclock yapılır mı

İ7 3547U işlemcim var overclock yapılır mı?
  15. C

Yardım Ekran kartından nasıl tam performans alınır?

Oyun içerisinde MSI Afterburner dan bakıyorum ve GPU kullanımı %0-%30-%40 daha çok bu şekilde bunu nasıl arttırabilirim(%80-%90) arttırınca bir sıkıntı çıkar mı?
  16. C

Yardım Mikrofon yankı yapıyor

Mikrofonum karşı tarafa yankı yapıyor. İnternette baktım herkes aygıt dinlemeyi kapatıyor ama bende kapalı nasıl çözeceğim.
  17. C

Laptop'ta hep harici ekran kartını kullanma

Laptop kullanıyorum hem intel hem amd var ben hep amd yi kullanmak istiyorum ne yapmam lazım? (ekran da dahil)
  18. C

V-sync kapalı ama oyunlar 60 fps

AMD ekran kartı kullanıyorum ve bazı oyunlarda 60 FPS üstü görmüyor. V-Sync kapatmama rağmen mesela Minecraft, Assassin's Creed 3 60 FPS üstüne çıkamıyorum.
Geri