Arama sonuçları: *

• Users: linux.mint
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. linux.mint

Hesabım Silinebilir Mi?

Sıfırdan bi başlangıç için bu hesabın silinmesini istiyorum, teşekkürler.
  2. linux.mint

SSD SAĞLIK VE HIZ DEĞERLERİ NORMAL Mİ?

Sandisk plus 120gb 5 yıllık. Değerler: 1609511846 Crystal infoda da sağlığı 96
  3. linux.mint

Windows 8.1 İnternet Yok

Yeni format attım ve cihaz wifi kartimi/driverlarimi gormuyor sanırım. Başka bilgisayarım yok; sorunu nasıl çözerim? Cihaz laptop bu arada
  4. linux.mint

Windows 8.1- Ürün Anahtarı Olmadan Kullanabilir Miyim?

Windows 10'da ki gibi ürün anahtarı girmeden kullanabiliyor muyuz?
  5. linux.mint

Win10 D:/Sources/install.wim dosyasını açamıyor Hatası!?

Format atarken kurulum ekranındaki şimdi yukleye tıkladım ve bu hatayı aldım: Çözümü nedir? ISO dosyasını Microsoft'un kendi sitesinden indirdim.
  6. linux.mint

DA Foruma Ara Veriyorum...

Yks ye kasmam gerektiği için fazla aktif olmayacağım. Ara sıra kafa dağıtmak için girebilirim. Görüşürüz. Modlar banlamayin :D Tamamen gitmeyeceğim.
  7. linux.mint

Instagram Öneriler Kısmı Nasıl Kapatılır ??

Instagram ana sayfamda sürekli saçma sapan hesaplar çıkıyor. "Senin için Öneriler" kısmı nasıl kapatılır?
  8. linux.mint

Forumda Fen Liseli Var Mı?

Merak ettim. Ekleme: Fen Anadolu'dan ne kadar önde müfredat olarak?
  9. linux.mint

iPhone'un Android Cihazlara Göre Hiçbir Artısının Olmaması

Android>>>>iPhone.
  10. linux.mint

Kesteko Forumu Bıraktı Mı?

Kesteko'nun hesabı silinmis:eek::(
  11. linux.mint

Oppo'yu Aldım H.O :LOL:

Oppo reno2z aldım h.o süper f/p bir telefon.
  12. linux.mint

Donanım Arşivi Android Uygulaması Var Mı?

Forumu telefondan kullanmak istiyorum; uygulaması var mı? Android 9 kullanıyorum.
  13. linux.mint

Oppo Reno2Z Android 10 Aldı Mı?

Bugün elime ulaştı. Cihazın sürümü Android 9; 10'u aldı mı ve 11'i alacak mı?
  14. linux.mint

Intel 11.Nesilde Soket Değiştirecek Mi?

Soket değiştirecek mi?
  15. linux.mint

5400Mhz OC Destekli RAM Önerisi

Anakart: GIGABYTE VISION D 5400MHz OC RAM olarak şunu buldum: https://www.itopya.com/thermaltake-16gb-2x8gb-toughram-rgb-beyaz-4000mhz-cl19-ddr4-dual-kit-ram/ Başka ne önerirsiniz? Ve 4000MHz'i OC ile 5400'e çıkartabilir miyim?
  16. linux.mint

Thermaltake Though Bellekler OC için Uygun Mu??

Bellekler: https://www.hepsiburada.com/thermaltake-toughram-16gb-2x8gb-3200mhz-ddr4-ram-r009d408gx2-3200c16a-p-HBV00000RGPQ8?magaza=Hepsiburada Anakart: https://www.incehesap.com/gigabyte-b550-vision-d-anakart-fiyati-46783/ OC ile 5400Mhz'de çalıştırabilir miyim?
  17. linux.mint

Ryzen 9 3900X + RTX 3070 sistem nasıl?

Aşağıdaki sistem nasıl? Almadım, kendimi geliştirmek için dizdim. Sistem: İşlemci: Ryzen 9 3900X Anakart: Asus Prime X570 P Video Kartı:PALIT RTX3070 GAMEROCK Bellek: THERMALTAKE 2X8 Depolama:WD BLACK 1TB M2 PSU:THERMALTAKE THOUGHPOWER GF1 750W 80+ MODÜLER Kasa:Cooler Master H100 Siyah Kasa.
  18. linux.mint

İnsanlar Niye Spotify Kullanıyor??

Bana saçma geliyor. YT veya SD varken niye Spotify kullanıyorlar??
  19. linux.mint

Windows 10 Format Atarken Siyah Ekran Çizgi Sorunu

Win10 kurulu flash bellekten boot edince karşıma Wİndows 10 kurulum ekranı yerine siyah ekran üzerinde "-" işareti çıkıyor. Sebebi ve çözümü nedir? Sistemim: i3 10.nesil G, 8GB bellek, 256GB SSD, 16GB NSFT Win10 USB, Ubuntu 20. Bios ayarlarım: Legacy Support Legacy First Fast Boot = Kapalı
  20. linux.mint

SATA HDD ve SSD için SATA Kablosu Önerisi

HDD: Seagate 500GB 5400RPM 2.5inch, SSD: SanDisk Plus 120GB 2.5inch. Dizüstü bilgisayarımda bu depolama birimleri için iskelet var fakat SATA girişi yok maalesef. Bunları anakarta bağlayabileceğim bir sata kablosu önerir misiniz? SATA'nın ucunu bağlayacağım kısımda NVME SSD takılı bu arada...
Geri