Arama sonuçları: *

1. B

Maks 5k bütçe ne iyi telefon nedir?

Aşırı oyun oynamam, batarya, ekran kamera önemli. Kasma sorunu vs. asla olmamalı. Yazılım sorunları yüzünden Xiaomi eliyorum, sizlerin ne tavsiyesi olur? A52-72'den birini alacağım gibi duruyor ama alabileceğim daha iyisi var mı diye sormak istedim.
  2. B

250TL civarı mouse önerisi?

Önceki mouse G300S'di. El boyutu olaylarına hakim değilim ama onda rahattım. Daha büyük olmasa iyi olur sanırım. Bütçe 300'e doğru değecek bir ürün varsa esneyebilir. Teşekkürler.
  3. B

Amazonda telefon iadesi?

Selamlar. S20FE denemeyi düşünüyorum. Amazonda satıcı da amazonken aldığım zaman eğer memnun kalmazsam 30 gün içinde iade edebiliyorum diye biliyorum. Amazon bu konuda dendiği kadar sorunsuz mu? Sim takınca kurulum yapılınca almıyoruz vs. gibi bir durum var mı? Isınma sorunu olursa veya...
  4. B

Samsung S20FE alınır mı?

Samsung S20Fe exynos kullanması yüzünden çok eleştirildi. Sorunlu bir model diyen çok fazla kişi var ama memnun olanlar da var. Kendi kullananan ya da yakını kullanan var mı? 4500 TL gibi düşünecek olursak fiyatı değer mi?
  5. B

Sizce aynı bütçede hangi cihaz tercih edilmeli?(anket)

3800-4000 bandında siz hangi cihazı tercih ederdiniz? Neden?
  6. B

Maks 4000TL yıl sonuna kadar çıkması olası telefonlar?

Merhaba. Aslında Xiaomi Redmi Note 10 Pro alacaktım ama Xiaomi'den memnun olmayan, yazılım sorunlarından bahseden o kadar fazla kişi var ki bundan vazgeçtim. Samsung A52 de tam anlamıyla beni tatmin etmedi. Şu anda %100 emin olabildiğim bir telefon olmadığından ve eski telefonumla idare...
  7. B

3800TL en iyi seçenek? (Anket)

3800TL civarı bütçede en iyi seçenek sizce hangisidir? Nedenlerini de yazabilirsiniz.
  8. B

Samsung A52 vs. Redmi note 10 pro?

Soru başlıkta. Sizce hangi model tercih edilmeli ve neden? Bilmeyenler için A52 fiyatı 4000TL olarak açıklandı. Not düşmüş olayım.
  9. B

3-4k arası yeni gelecek modeller dahil en iyi seçenek?

3-4k arası yeni gelecek modeller dahil en iyi seçenek nedir ve telefonu ne zaman alırsam daha iyi olur? Aldıktan hemen 1 ay sonra daha iyi bir telefon aynı fiyata çıkarsa üzülürüm yani? Şu an favorim Redmi Note 10 Pro gibi ama sektöre aşırı hakim değilim. Sizin fikirleriniz, önerileriniz neler?
  10. B

Redmi Note 10 Pro ne zaman satışa sunulur?

Redmi Note 10 serisinin 25 Martta Türkiye lansmanı olacak. Normalde lansmandan ne kadar sonra telefonlar mağazadan alınabilir oluyor ? Bu telefon ne zaman satışa sunulur?
  11. B

Xiaomi Redmi Note 10 Pro ne zaman ve hangi fiyatta satışa sunulacak?

Merhabalar bununla ilgili bir bilgilendirme var mı? Tanıtımda 280$ dendi. Bu fiyattaki telefonlar vergilerle ne kadara giriyor ülke piyasasında? Yaklaşık 3.5K gibi bir bütçem var. Redmi note 10 pro ilgimi çekti, beklemeyi düşünüyorum. Ya da duyurulmuş daha iyi bir telefon çıkacak mı bu bütçede?
  12. B

7-8K bütçe iş laptopu?

Mimarlık işlerinde kullanılacakmış. Oyun oynanmayacak. Önerileriniz neler?
  13. B

2021 ürünlerinin belli bir çıkma tarihi var mı?

Merhabalar. Sessiz, performanslı, bataryası iyi bir ultrabook bakıyordum üniversite için. Matebook 14(2020) versiyonunu almayı düşünüyordum ama pek acelem de yok. Şöyle bir yeni yılın ürünlerini de göreyim dedim. Yeni yılın ürünleri tahminen ne zaman gelir? Bunların dönemleri falan var mı?
  14. B

Huawei Matebook 14'ten daha iyi ultrabook var mı?

Birkaç haftadır araştırıyorum. Bu bütçelerde en iyi bilgisayarın bu olduğuna karar verdim. 16 GB RAM + 512 SSD modelini düşünüyorum. Özellikle sessiz çalışması ve ortalama 8 saati bulan batarya süresi, 2K IPS ekranı gibi pek çok avantajı var. Bu fiyatlarda bu özelliklerin de üstüne çıkabilecek...
  15. B

Bu bilgisayarı almamın eksi yanları ne olur?

Merhaba. Sessiz ve rahat çalışan bir ultrabook bakıyordum. Huawei matebook 14 fiyatıyla(8000TL) vs. bana uygun geldi. Ekran IPS panel ve 2k çözünürlükte. 16gb ram 512 gb ssd'si var. Harici ekran kartı yok ve asıl merak ettiğim bundan dolayı bir dezavantaj yaşar mıyım? Oyun oynamak amacıyla...
  16. B

8-9K bütçe ve ses yapmayan laptop?

Merhabalar. Ben 2060'lı bir monster notebook almıştım ama fan sesi aşırı fazla olduğu için iade ettim. Google'a girerken bile fan hızlanmaya başlıyordu. Turbo moddan bahsetmiyorum bile. Hem ses yapmayacak hem de performansı düşük olmayacak bir laptop var mı? Aşırı fazla oyun oynamam ama yine de...
  17. B

Düşündüğüm sistem tutarlı mı?

Merhabalar.Ekran kartı stok sorunu çözüldükten sonra şöyle bir sistem almayı düşünüyorum.Ekleme ya da önerileriniz nelerdir? Monitör dahil bütçe 10.000 civarı. Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)(1250TL) MSI MAG FORGE...
  18. B

3050-3050ti-3060 varsayım başlığı

Selamlar.Tamamen varsayım üzerine bir başlıktır.Sizce 3050-3050 ti modelleri ne zaman çıkar ne kadar olur? 3060 modeli stok sorunları biterse ne kadara sabitlenir.Mantıklı her türlü fikre açığız.Teşekkürler.
  19. B

9.000 bütçe monitör + kasa ne kadar süre götürür?

Merhabalar. Yaklaşık 9K gibi bir bütçem var. Ekran kartları fiyatları da deli gibi arttı şu an. 3-5 ay kadar sonra ekran kartları fiyatları düştüğünde bir bilgisayar almak istiyorum. Başlarda 3060ti gibi yüksek bir kart düşünüyordum ama arada devasa farklar olmayacaksa daha düşük bir kart...
  20. B

400TL günlük kullanım için kulak üstü Bluetooth kulaklık önerisi

400TL bütçe ile günlük müzik, podcast vs. dinlemek amaçlı kulak üstü kablosuz kulaklık arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri