Arama sonuçları: *

• Users: samedo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Leptop ekran kartını görmüyor Acil yardım.

Hayırlı günler leptobum arızalıydı yataktan düşüp ekranı kırıldı ve yavaş çalışmaya başladı bende sorunun hard diskle alakalı oldugunu düşündüm. Leptobu alan kişi format atmış ve ekran kartının görünmediğini söylüyor. Neden olabilir? Düşmeyle alakalı bi problem varmıdır?
  2. S

2.el Sistem Aldım fakat Çok Yavaş

2.el PC aldım, çok yavaş. Boşta dururken bile HDD %100 kullanıyor gözüküyor. SSD sipariş ettim. Kafamda soru var acaba HDD'den kaynaklanmıyor olabilir mi? Yani başka bir parçasında sorun olabilir mi? SSD geldiğinde takıp deneyeceğim. aceba ssd yi takmışkene hdd mi deiştirsem bozuk olabilirmi ...
  3. S

Bu bilgisayarı almalımıyım ?

Hayırlı geceler maddi durumum sıkıntılı olduğundan 2. El pc buldum yarın gidip bakacak ama yardımcı olursanız sevinirim hala dusunuyorum Asus a68 hmk 2400mhz Evi gtx 950 ssc çift fanlı AMD x4 860k 3.70 göz 4 çekirdek Kimgston hyperx berat 4x2 2400mhz Corsair ve 650 +80 psu Seagate 500 GB hadi...
  4. S

işlemcim çok fazla ısınıyor

2. el pc aldım işlemcisi i7 2600 gta5 rust gibi oyunlar denedim işlemci yarım saat içinde 80° kadar çıkıyor sabit kalıyor 79-80-81 seyrediyor dahada yükselmiyor stok soğutucu kullandığımdandır fakat bu şekil kullanmaya devam etsem pc ye zarar verirmi şimdiden teşekkür ederim
  5. S

2. el düşük bütçeli sistem test

iyi günler 2. el pc alacağım sistem özlellikleri rx570 4 gb i7 2600 20gb ddr3 ram ASUS Maximus IV Extreme anakart. 120gb ssd 500gb hdd 600w güç kaynağı ve kasa arkadaşlar sistem fiyatı 2300 adam dara düştüş bu şekil alıyorum bana bazı videolar gönderdi ama buraya yükleyemiyorum bende...
  6. S

2. el bilgisayar alıyorum mantıklımı ?

Arkadaşlar 2. el sistem satın alıyorum, alınır mı? RX570 4 GB. 20 GB DDR3 RAM. i7 2600 işlemci. ASUS Maximus IV Extreme anakart. 600W güç kaynağı. 4 Fanlı kasa. 120gb ssd 500gb hdd. Ürünlerin garantisi yoktur. Paraya sıkıştığı için 2500'e bırakıyor bana. Gidip deneyip alacağım nasıl sizce...
Geri