Arama sonuçları: *

• Users: Apollo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Apollo

Aoc 23.8" 24G2SPAE/BK 165Hz IPS 1ms Monitör nasıldır?

Monitör hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Ekran kartım nvdia. Satıcıya g-sync var mı diye sorduğumda senkronizasyon teknolojisi(VRR) var dedi. Var mı bilgisi olan alınır mı?
  2. Apollo

Windows 10 şifre değiştirince birkaç açılıştan sonra eski şifre geri geliyor

Başlıkta belirttiğim gibi windows 10 pro sürüm kullanıyorum.Şifreyi ne zaman değiştirsem bir yada iki açılıştan sonra eski şifre geri geliyor yeni koyduğum şifreyle giriş yapamıyorum.Bir de fark ettiğim bir şey ne zaman eski şifre geri gelse yandexte sitelerdeki hesaplarım kalkmış oluyor mesela...
  3. Apollo

(Çözüldü)Ryzen 2600x sıcaklık sorunu

Donanım arşivi Dadg2 sistemine sahibim .2600x işlemci mevcut.3-4aydır kullanıyorum pc yi oyunlarda falan bi sorun yaşamadım ama bugün fark ettim cpu boştayken bile 89-91 arası sıcaklık oluyor.Pc de performans sorunu yaşamadım ama bu sıcaklık normal değil galiba.Şimdiden teşekkürler.
  4. Apollo

LG monitör de videolar da bozulma

LG 1080p monitör aldım yeni sistemle birlikte.Sorun şu ki video film izlerken filmde mesela kamera sabitken sıkıntı yok ama hareketli sahnelerde kamera açısı hareket ederken falan goruntude bozulma oluyor.hdmi kablosunu değiştirdim fark etmedi aynı.bu sorunu baskalarida yaşamış ama hiç çözüm...
Geri