Arama sonuçları: *

• Users: CptnAktaş
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CptnAktaş

İTOPYA Corsair HS80 kulaklığın thh karar formu

Arkadaşlar selam, 3 ay önce açtığım https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-corsair-hs80-wired-kulaklik-garanti-sorunu.1179389/ şu konuyla ilgili tüketici hakem heyetine başvurmuştuım. Başvurum sonuçlandı ve karar lehime çıktı. Kulaklığımı ayıpsız bir misli ile değiştirilmesine karar...
  2. CptnAktaş

🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

Tekrardan stoklara gelmiş. Beyaz-Mavi https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-v9-pro-hw-v9-3-beyaz-mavi-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1185559431.html Beyaz...
  3. CptnAktaş

Maksimum 5000TL PS için kablosuz kulaklık önerisi

İyi günler, aktif olarak PS kullanmaktayım. Çok fazla FPS oyun oynamıyorum. İsteğim ses kalitesi ve ergono misinin iyi olması.
  4. CptnAktaş

Bu sistemi satmalı mıyım?

Dostlar esenlikler, şu anda 2022 yılından beri geliştirdiğim bir sistemim var. i5 12400F(2024) ASRock B760 Pro DS4, (2024) G.Skill 16x2 3200MHz RGB RAM(2024) SanDisk Extreme 1TB SSD(2025) WD SN570 500GB SSD(2022) Vento VG10F+FSP 550W(2022) Sapphire RX 6700XT(2025) 2.el Bu sisteme 30K'ya alıcı...
  5. CptnAktaş

İtopya Corsair HS80 Wired kulaklık garanti sorunu

İyi günler, geçenlerde açtığım İtopya hakem heyeti kararı sonuçlandıktan sonra dedim hazır monitörü gönderceğim kulaklığımda da ara ara problem oluyordu bağlantı kesiliyordu garantiye gönderdim. Garantinin ise bana vermiş olduğu cevap bu,136 dolar+kdv. sizce bu doğru mu? Ayrıca son kısımda ise...
  6. CptnAktaş

Yardım Web sitesi için yardım

Arkadaşlar merhaba, üniversite de bir proje için site oluşturulması gerekiyordu. Bende para ile yapacağımızı düşündüğümden dolayı bunu sağlayan sitelerden yaparız bu sayede yazılım kısmına hiç girmemiş oluruz diye düşündüm fakat üniversite bize domain ve hosting servisi sağladı. Bende Ubuntu...
  7. CptnAktaş

65-75inc Televizyon Önerisi

İyi günler eve tv almayı düşünüyorum. 65 inclerde bütçe kafamda 30-40 arası. 75de ise 50 den fazla çıkmayı düşünmüyorum. Kafamda TCL'nin bazı modelleri var aşağı bıraktım. https://www.hepsiburada.com/tcl-65p79k-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-qled-tv-p-HBCV0000A01MJ6...
  8. CptnAktaş

İtopya'ya karşı açtığım THH başvuru Lehime sonuçlandı

Arkadaşlar selamlar daha önce konusunu açmıştım (https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopyayi-tuketici-hakem-heyetine-sikayet-ettim.1134887/) şuradan ulaşabilirsiniz. Sonuç açıklandı ve heyet talebimi doğru buldu. Monitörün değişimi yapılacak. Konuyla ilgili süreç için itopya ya bilgi maili...
  9. CptnAktaş

IPad A16 için uyumlu kalem ve kılıf önerisi

Arkadaşlar bugün Hepsiburada'dan peşin fiyatına 6 ay taksitle kupon vs. de vardı 16.100TL'ye iPad A16 aldım. Kalem ve kılıf alacağım bunun için yardımcı olabilir misiniz? Orijinal kalem çok pahalı geliyor.
  10. CptnAktaş

Macbook Air almak mantıklı mı?

Arkadaşlar selamlar, şu anda elimde Huwaei Matebook d16 2024 i5 12450h 16gb versiyon bulunuyor. Laptop bu ilk baharda yurtdışından hediye geldi. Maksimum 1-2 ay kullandım aktif olarak. Şimdi ise hem daha kompakt hem de kullanım açısnını rahatlığından dolayı macbook almak istiyorum. Eldekini...
  11. CptnAktaş

FC26, FM26 VE BF6 yı nereden uyguna alabilirim

Arkadaşlar şu üç oyunu almayı planlıyorum, steamde 185 dolar yapıyor. En uyguna nasıl halledebilirim
  12. CptnAktaş

Yardım ConnectGame klavye ile ilgili acil gelişme

Arkadaşlar dareu ek75 kullanıyordum fakat bozulunca garantiye gönderdim tamiri mümkün değil dendi. Ellerinde ise EK871 GTR klavyesi varmış. Ya bu klavyeyi alacağım ya da 1000tl ödeme yapacaklar. Ne yapmalıyım
  13. CptnAktaş

İki kişilik hikayeli Chill oyun önerisi

İyi günler arkadaşımla bayağıdır rekabetçi oyunlar oynamaktan sıkıldık, girip beraber rahatça oynayabileceğimiz iki kişilik oyunlar arıyoruz. Çok pahalı olmasın
  14. CptnAktaş

Uygun fiyatlı gümüş kolye bileklik önerisi

Arkadaşlar selamlar, çok pahalı olmayacak şekilde gündelik hayat için bileklik ve kolye bakıyorum, sade ve gümüş olması tercihimdir. Bütçe ikisi için maksimum 400-500
  15. CptnAktaş

İtopya'yı Tüketici Hakem Heyetine Şikayet Ettim

Merhabalar, daha önce konusunu açmıştım, Şubat ayına itopya üzerinden forumda da çokca önerilen Philips Evnia 180hz monitörü 5470tl ye satın aldım. Monitör ilk geldiğinde 1 adet ölü piksel vardı, değişime gönderdim değiştirip geri gönderdiler, bu sefer de farklı bir bölgede ölü piksel sorunu...
  16. CptnAktaş

Yardım PHILIPS EVNIA 24M2N3201A İTOPYA REZİLLİĞİ

Esenlikler dilerim öncelikle, 19.02.2025 tarihinde İtopya üzerinden Philips Evnia 23.8 inç ips panel 180hz beyaz modelini satın aldım. Zaten forumda da çok tavsiye edilen bir monitördü. Monitör elime ulaştığında 1 adet ölü piksel vardı ekranın sağ üst köşesinde. Garantiye gönderdim ürün...
  17. CptnAktaş

Mikro İktisat Ödev Çözüm yardımı

Arkadaşlar iyi günler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyorum. Mikro iktisat dersi ile ilgili bir ödev verildi fakat ne anlayabildim ne yapabildim yardımcı olabilir misiniz?
  18. CptnAktaş

Maksimum 25K laptop önerisi

Daha önce konu açmıştım, artık karar vermek ve bütçedeki esneklik nedeniyle tekrar açmak istedim. Maksimum 25k bütçem var ama o kadar da zorlamak istemiyorum. Adobe vb uygulamaları kullancağım aynı zamanda gündelik işler ve film vs olarak kullanacağım. Kafamda da bir model var, sizin öneriniz...
  19. CptnAktaş

15-20K Arası İş için laptop önerisi

İyi günler, öğrenciyim halihazırda imzamdaki sistemi kullanıyorum. Aynı zamanda tübitak da bursiyerlik yapıyorum ve sürekli adobe, office ve canva benzeri uygulamalar kullanıyorum. Bana bu fiyat bandında bu uygulamları kullanabileceğim ekran kalitesi iyi olan film vs de izlemek için. Şarjı uzun...
  20. CptnAktaş

2500TL'ye kadar M.2 SSD önerisi

İyi günler SSD alcağım. B760PRO anakartım var, 1tb m2 ssd istiyorum. Bu fiyatta DRAM' i olan bulabildim Kioxia G2 var. Onun dışında tavsiyeniz var mı?
Geri