Arama sonuçları: *

• Users: Jeslin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Orijinal Minecraft'ı Korsan olarak görüyor

Xbox'tan almış olduğum orijinal Java ve Bedrock Edition Minecraft hiçbir online servere bağlanmıyor. Aternos'tan korsan oyun seçeneğini açınca bağlanıyor ama oyun orijinal Xbox'tan açıp oynuyorum neden bölye yardım eder misiniz?
  2. J

Microsoft eski Gmailime kod gönderiyor

Arkadaşlar Microsft hesabımdaki gmaili değiştirdim ama hesap bilgilerini her yeniden değiştirmek istediğimde yeni gmailimi onaylamış, eskisini kaldırmış olmama rağmen ilk gmailime onay kodu gönderiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  3. J

American Megatrends hatası

Yaklaşık 6 ay önce topladığım PC'nin bugün PSU'sunu değiştirdim kabloları düzgün bağladığımı düşünüyorum ama PC'yi açınca American Megatrends hatasıyla karşılaşıyorum açılma ekranında yaklaşık 2-3 saniye durduktan sonra gidiyor ve PC sorunsuz açılıyor ama bu hata neyden kaynaklı olabilir BIOS'a...
  4. J

600₺ kaliteli PSU önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce Rampage PSU'lu bir sistem toplamıştım ama PSU'dan son zamanlarda garip sesler gelmeye başladı ve malum Rampage değiştirme kararı aldım.600₺ bütçe ile önerebileceğiniz PSU var mı? Sistem özelliklerim Sapphire RX 580 Pulse AMD Ryzen 5 3500 Asus Prime 450m K-II...
  5. J

EKRAN KARTI YÜK ALTINDAYKEN PC RESTART ATIYOR

Ekran kartim RX580 Pulse 8GB yük altindayken pc restart atiyor ortalama 60-70° araliginda her turlu undervolt denedim psumda sorun var saniyordum ama ondada olmadigini ogrendim ekran kartina yapmadigim furmark octt testleri kalmadi hic birinde sorun yok bu sorunu nasil cozebilirim biktim artik
  6. J

ARK SURVIVAL EVOLVED

Arkta server sahipligi nasil aktarilir mesela arkadasim kurdu sunucuyu o yokken nasil girebilirim bilen var mi ?
  7. J

Microsoft hesabim kilitlendi

Yeni microsift hesabi acmisin yaklasik 1 hafta sonra girmeye calistigimda hesap kilitlendi dedi telefon numara dogrulama gondererek engeli kaldirdim ama hicbirsey yapmadim ve durduk yere kilitlendi neyden olmus olabilir bilgisi olan var mi ?
  8. J

STEAM İTEMLERİN KAYBOLDU

Bugun bir itemi pazara koydum ve ondan sonra pazardan geri cektim yani iptal ettim ama item envanterimde yok lutfen yardim edin.
  9. J

CS:GO'da Q tuşunu unbind yaptim ve düzeltemiyorum.

Csgoda yanlislikla q tusuna unbind yaptim ve calismiyor nasil duzeltebilirim bastigimda en son silaha gecer geri simdiden tesekkurler.
  10. J

steam indirimdeyken sepete ekledigim oyun indirim bitince eski fiyatina doner mi ?

Tam emin olamadim ama benim bildigime gore 24 saat gibi bir sure veriyor indirim bittikten sonra eski fiyatina donmek icin yoksa ben mi yanlis biliyorum simdiden tesekkrler.
  11. J

RAMPAGE DROP PLUS GERÇEKTEN ALMAYA DEĞER Mİ?

Bu konu uzerinden belkide defalarca kez forum acildi ama hala tatmin olmadim lutfen bilgisi olan biri yardimci olabilir mi? Rampage,James Donkey,Gamepower gibi markalari kullanmam ama heryerde gorup duruyorum Rampage'in tek iyi urunu Drop Plus diye gercekten 400tl vermeye deger mi uzun omurlu mu...
  12. J

KULAKLIK,MOUSE,KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaslar kulaklik icin 350 - 500 tl klavye icin 300-400 mouse icinde 200-250 tl butcem var gamepower rampage haric birseyler onerir misiniz
  13. J

Ryzen 5 3500 Sapphire RX 580 8gbli sistem nasil?

merhaba gelismeye acik bir pc topladim(8K'ya) baslangic seviyesi icin yorumlar misiniz nasil sistem eksiklerim neler veya neler eklememi onerirsininiz? Asus tuf vg249q1r 165 hz 1ms Amd Ryzen 5 3500 Sapphire RX 580 8GB 16gb (8x2)3200mhz xpg ram Asus B450m k prime Rampage redsky kasa 1t msi hdd...
  14. J

Çözüldü✓ Sapphire RX 580 Ryzen 5 3500 ile uyum sağlar mı ?

Sapphire RX 580 8GB Amd Ryzen 5 3500 ile darboğaz yapar mı ?
Geri