Arama sonuçları: *

• Users: erenorc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. erenorc

çıkmayan fan acil yardım

termal macun yenileyecektim uğraşmama rağmen çıkaramadım ne yapabilirim
  2. erenorc

Laptobun Termal Macunu Çıkmıyor?

8 yıllık laptopum var hiç termal macunu değiştirilmedi değiştirmek için termal macun aldım ama eskisi çıkmıyor ne yapmam lazım
  3. erenorc

Eski Laptop İçi Ram Tavsiyesi

merhaba arkadaşlar benim eski laptopum 4gb rami var 8 gb yapmak istiyorum ddr3 bide 4 tane yuvası varmış galiba
  4. erenorc

Pc ışıkları yanıyor ama görüntü gelmiyor

Dün akşam sorunsuz çalışıyordu şimdi pc görüntü gelmiyor mouse nin ışıkları yanıyor ve fan sesi geliyor ama görüntü gelmiyor neden olabilir
  5. erenorc

redmi note 7 mi tcl 10l mi

oyun için redmi note 7 mi tcl 10l mi daha iyi
  6. erenorc

mediatek neden sevilmiyor

telefon bakarken hiç kimsenin mediatek önermediğini fark ettim ama testlerine baktığımda daha hızlı açılıyordu uygulamalar neden?
  7. erenorc

tcl 10l mi redmi 9 mu gm 20 pro mu

tcl 10l redmi 9 ve gm 20 pro arasında kaldım tcl 10l nin tasarımının beğenmedim ve hızlı şarj yok gm 20 pronun teknik servisi kötü diyolar redmi 9 da hem bataryası fazla hemde hızlı şarj var brawl stars ve arada pubg oynayan biriyim kamera ile pek işim yok şuan redmi 9 64/4 versiyonunu...
  8. erenorc

neden bazı telefonların 32gb li versiyonları 64gb den daha pahalı

neden bazı telefonların 32gb li versiyonları 64gb den daha pahalı buna anlam veremiyorum
  9. erenorc

tcl 10l vs redmi note 8 vs realme 5i hangisini almalıyım

tcl 10l redmi note 8 realme 5i arasında kaldım ne almalıyım benim için oyun ve batarya önemli veya başka öneriniz varmı 2100 tl civarı
  10. erenorc

tcl 10l vs redmi note 8

tcl 10l ve redmi note 8 arasında kaldım sizce hangisini alayım kamera o kadar önemli değil oyun oynayacağım
  11. erenorc

2000tl civarı telefon öneri

merhabalar ben yakında telefon alacağım ilk başta redmi note 9s düşünüyodum 2600tl babam sonra çaldırırsın o kadar pahalı alma çaldırırsın okula giderken serseriler falan çevirirler diye şuan gm 20 pro düşünüyorum 2000 tl civarı başka bi öneriniz var mı brawl stars tarzı oyunlar oynuyorum...
  12. erenorc

eski pc upgrade yardım

merhabalar elimde eski bir pc var upgrade etmek istiyorum özellikleri: işlemci: i3 540 anakart: 2a9ch ram: 3x2 1333mhz ram ekran kartı: 7600gt hdd: 300gb psu: 300w düşünüyorum ki xeon x3470 alıp yanına 1050 2gb alıyım nasıl olur fortnite pubg lite valorant gta 5 rainbow six siege gibi oyunları...
  13. erenorc

Yardım işlemci kendi hızını düşürüyor

merhabalar benim laptopa afterburner kurdum fps bakmak için ama bir şey fakettim işlemcim 2.4ghz de çalııyor ama bazen 798mhz de çalıtığını gördüm bu yüzden baya fps kaybediyorum ani drop giriyor ve 798mhz düşüyor çözümü ne olabilir
Geri