Arama sonuçları: *

• Users: TeknoPiyon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TeknoPiyon

Çözüldü✓ 2. monitöre ekran kartından görüntü gelmiyor

2. monitöre ne yaparsam yapayım görüntü gelmiyor dün sürücü güncelledim her şey başarılıydı ama görüntü asla alamıyorum ne yapmam gerekiyor?
  2. TeknoPiyon

Tab S10 Ultra vs S11 Ultra vs iPad Air 13 M3 hangisi alınır?

Selamlar, Bir süredir yanımda laptop taşımaktan sıkıldım. Hem cihazın ağırlığı hem de şarj aletini sürekli götürmek beni yormaya başladı. Bu yüzden artık günlük işlerimde klavyeli bir tablet kullanmayı düşünüyorum. Temel kullanımım film ve dizi izlemek, derslerde PDF ve not takibi yapmak, ofis...
  3. TeknoPiyon

Shooter III VS Gale Hall Hangisi alınır?

Arkadaşlar soru başlıktadır sizce hangisi alınır neden? Fantech https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu Gale Hall https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu
  4. TeknoPiyon

Yardım Gamepad Önerisi F710 vs Xbox 9.nesil

arkadaşlar selamlar acilen kardeşim için gamepad gerekiyor F710 mu almak daha mantıklı yoksa 3000 tl ye xbox 9. nesil mi? bende şu anda 9. nesil var ama fiyat olarak g710 daha makul duruyor şu anda
  5. TeknoPiyon

Kahraman Konsoldan Playstation 5 Alınır mı?

Sarı siteden ps5 satın almayı planlıyordum çift kol + şarj cihazlı 26500 e bir adet ilan gördüm bayadır da ilanları önüme çıkıyor güvenilir olduğunu düşünüyorum ama 26500'e sizce alınır mı playstation 5 yoksa yurt dışına gidip alıp gelmek mi daha mantıklı?
  6. TeknoPiyon

🔥İndirim HyperX Cloud III Oyuncu Kulaklığı 2672 TL

ÇÖK ESMA ÇÖK https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Oyuncu-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B0C3BV19Q3 EN UCUZ
  7. TeknoPiyon

Gürgençler'den iPhone Alırken 17.000 TL’lik Zorunlu Sigorta Şartı?

Arkadaşlar selam, Başımda geçen bir durumu paylaşmak istiyorum. Hem siz mağdur olmayın hem de neyle karşılaşacağınızı bilin diye yazıyorum. Gürgençler'den iPhone 16 Pro almayı planlıyordum. Garanti BBVA ile anlaşmaları varmış; vade farksız, 3 taksitli krediyle ödeme yapılabiliyormuş. Bu bana...
  8. TeknoPiyon

Lenovo LOQ Laptop alınır mı

Arkadaşlar 30-35k lık bir bütçem var yalnızca hepsiburadadan ürün alabilirim satıcı da hepsiburada olmak koşuluyla bu bütçede önerdiğiniz bilgisayar var mjıdır bu laptop alınır mı...
  9. TeknoPiyon

Wainer Marka Saat alınır mı?

Arkadaşlar 30-40K arasında bir saat almak istiyorum linkteki saat çok hoşuma gitti sizce alınır mı? wainer markasına ait bilgisi olan var mı veyahut önerdiğiniz saat var mıdır bu bütçede https://www.konyalisaat.com.tr/wainer-wa-25988-b-kol-saati
  10. TeknoPiyon

Monitörümde sıra sıra ölü piksel

Arkadaşlar selamlar 3 yıllık asus tuf vg249q kullanıcısıyım monitörümde ilk başta tek sıra halinde olarak şu anda her geçen gün artan 8-9 sıra ölü piksel sıraları var sebebi nedir çözümü nedir? 1741478600 Kusura bakmayın görseller gelmemiş
  11. TeknoPiyon

Apple Watch Kordon nereden alınır

Arkadaşlar, elimde 2. nesil Apple Watch SE 40mm akıllı saat var. Acaba 40mm olan bu model için Apple Watch 10’un kayışlarını kullanabilir miyim? Bir de Apple’ın kendi sitesi dışında, Apple Watch kayışları alabileceğim güvenilir bir yer önerir misiniz?
  12. TeknoPiyon

Yıllık Gamepass alma duruyor mu

Yıllık Gamepass alabiliyor muyuz hala ?
  13. TeknoPiyon

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

800K kredi çekip Togg almayı düşünüyoruz. İkinci el araçlara sıcak bakmayan bir aile için bu tercih mantıklı olur mu? Alternatif önerileriniz ya da deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  14. TeknoPiyon

Ertelenen konsere aynı bilet ile giriş sağlanabiliyor mu?

Dostlarım selamlar arkadaşım bana hediye konser bileti verdi ve konser ertelendi ve şuan yurt dışında arkadaşım ulaşamıyoruz elimdeki bilet ile ertelenen tarihte konsere giriş sağlayabiliyor muyum bir bilginiz var mı?
  15. TeknoPiyon

Kardeşimin oyun oynamasını nasıl engellerim

Arkadaşlar kardeşim bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyor ve bilgisayarı yalnızca günde 2 saat açık olarak kullanabilmesini nasıl ayarlayabilirim ?
  16. TeknoPiyon

Beyaz masa tavsiyesi

Arkadaşlar bem beyaz bir sistem diziyorum ve beyaz bir masaya ihtiyacım var vivense markası iflas ettiği haberleri olduğu için vivense dışındaki tüm sitelerden atabilirsiniz önerilerinizi bekliyorum bütçe sonsuz
  17. TeknoPiyon

Yardım 50bin tl performans odaklı laptop önerisi istiyorum

güncel fiyatı 50 bin tl +-2K olucak şekilde performans odaklı laptoplar önerir misiniz
  18. TeknoPiyon

Minecraft sunucumu nasıl geliştirebilirim? Aktifliği nasıl artırırım

Merhaba Dostlar, Minecraft Emek Skyblock sunucumda bir süredir dikkat çeken bir durum var: Sunucuya giren oyuncular, maalesef yeterli aktiflik olmadığı için kısa süre sonra sunucudan çıkıyor. Oyunculardan aldığımız geri bildirimlere göre, sunucudaki içerikler ve mekanikler oldukça beğeniliyor...
  19. TeknoPiyon

Ekran Kartı driver problemi AMD - WINDOWS

Sürücü güncellemesi yapmama rağmen pc yi kapatıp 1-2 saat açtıktan sonra böyle bir problemle karşılaşıyoruım sebebi nedir
  20. TeknoPiyon

Su geçirmez hoparlör tavsiyesi sınırsız bütçe

arkadaşlar bütçe sınırı olmadan kumsalda kullanmalık en ideal ve en iyi fiyatı farketmeksizi 15-20K kadar bütçeli bir hoparlör tavsiyesi verir misiniz
Geri