Arama sonuçları: *

• Users: Koraybaba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Koraybaba

Logi g29 mu pxn v10 pro mu.

İkisi arasında kaldım hepsiburada dan alacağım ikiside 15900tl hepsibırada kredi kartım var peşin 9 taksit ile alacağım 2. El düşünmüyorum
  2. Koraybaba

Max 20.000TL direksiyon seti önerisi.

Sıfır almayı düşünüyorum bu fiyata çok daha iyi ikinci elde alabilirim genellikle F1 oynamak için güçlü elimi bükecek güçde bişey arıyorum. diğer bütün araba simülasyon oyunları içinde uyumlu olsun. Vites şart değil.
  3. Koraybaba

İncehesap James Donkey monitör.

https://www.incehesap.com/james-donkey-rion-r40-24-240hz-0-5ms-fhd-va-panel-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-82637/ İkinci monitör için alacağım genellikle konsol oyunları için. VA panel çok kötümü.
  4. Koraybaba

F1 Oynamak için en ideal direksiyon seti.

Max 20 bin TL lik yada daha f-p ürün önerir misiniz?. Başka araba oyunları içinde uygun olan olur. Teşekkürler
  5. Koraybaba

Fps oyunu için en az 240hz monitör tavsiye.

Bütçe Max 10k pivot veya sağa sola yatmasına gerek yok monitör kolu var sıkıntı çıkarmayacak en az 240hz monitör tavsiye VA panel hariç.
  6. Koraybaba

Evde çalışmak için fitness standı önerisi

Kaliteli bişey arıyorum tek stand şeklinde smith machine lat pull squad bench çalışmak için bütçe 30-40k arası
  7. Koraybaba

FuzulEv de Motosiklete yazılmayı düşünüyorum.

Fuzulev de motosiklete yazılmak istiyorum 5 ay sonra parayı veriyolarmış 300 bin civarı istesem parayı kesin veriyolarmı kullanan öneren varmı. Yada başka böyle bir yer önerisi olan yazsın.
  8. Koraybaba

Çocuk için paten önerisi.

3 yaşına yeni girdi kız çoçuğu ayağı 26 numara bi numara büyük olacak şekilde paten arıyorum pembe kırmızı bişey tekerlekleri yan yana olan olursa alışması kolay olur.
  9. Koraybaba

IEM kulaklık tavsiyesi.

Genelde müzik için ama oyundada kullanılsın bütçe fiyat performansa göre değişir koblolu olması peoblem değil teşekkürler.
  10. Koraybaba

Mekanik keycapli klavye oyun için.

Bütçe Max 2500 capsli number tuşları olmasın ℅60 tkl arası arıyorum teşekkürler.
  11. Koraybaba

Cloud 3 wireles yada öneri lütfen

https://www.teknosa.com/hyperx-77z46aa-cloud-iii-kirmizi-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-p-125349441?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.10 peşin fiyata 3 taksit oluyor bu fiyata daha iyi performans alacağım kulaklık varmı
  12. Koraybaba

Speed mousepad tavsiye.

Fps oyunları için Max 1500 TL bğtçe renkli böcekli de olur yüzeyi biraz hızlı olsun.
  13. Koraybaba

Bu masa iyi midir? siteye güveniymi.

https://www.pttavm.com/evdemo--milenyum-profosyonel-oyuncu-masasi-siyah-p-861019564?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.64.1 şöyle bişey buldum sizde nasıldır yorumlar olumlu siteyide pek görmedim ama.
  14. Koraybaba

Bu monitör askı aparatı alınır mı?.

Elimde 24.5 inç omen x25 var uyarmı yada bu fiyatlarda daha kaliteli öneri.
  15. Koraybaba

Odama Bilgisayar ve ps için masa.

Ahşap fazla büyük olmayan güzel bi masa 3-4k Max bütçe çekmece göz fln olmasın.
  16. Koraybaba

James Donkey J60 360HZ 9999TL

https://www.trendyol.com/james-donkey/epic-j60-27-360hz-0-5ms-fhd-fast-ips-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-p-898412299?boutiqueId=61&merchantId=106248&sav=true Düşünenler ilgilensin.
  17. Koraybaba

5-6 K büyük mouse önerisi.

Zowie fk1+b kullanıyorum 5 senedir artık değişme zamanı geldi elim çok büyük. Kaliteli mouse deneyeceğim bir yerde yok kablolu kablosuz farketmez.
  18. Koraybaba

Max 4500 tl monitör önerisi fps oyunaları için.

yüksek hz en az 144 olsun. Teşekkürler.
  19. Koraybaba

Hattımı turkcell e taşıdım msj geldi ama hat hâla kapalı.

Bu sabah hattını taşıdık kullanabilirsiniz diye msj geldi telefonu kapa aç yaptım defalarca ama hattım çekmiyo kapalı başka yapmam herkes bişey varmı
  20. Koraybaba

CS2 güvenilir skin alım satım sitesi

Bynogame hariç alım satım yapıp para çekebileceğim güvenilir kapsamlı site önerir misiniz?
Geri