Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eyisha

Ne yapmaliyim acil yardim

Evdekiler masahi temizlerken bisi olmus buna ne yapmam lazim ilk defa goruyorum
  2. Eyisha

Format attırdım d diski sıfırlanmamış

Merhaba bir tanıdığım pcye format attırdım. Windows C diskindeydi C diski sıfırlanmış w10 dan w11 yaptı pcyi. Bilgisayarı açtım bir sorun yok sonra dosyalara baktım C tertemiz D Diskinin yarısı 500 gblık alan dolu bunu sıfırlamamış sanırım nasıl yaparım yardım eder misiniz tekrardan mı format...
  3. Eyisha

Max 1500tl tıraş makinesi

Hem numaralı hem de 0 kesecek tıraş makinesi arıyorum aklımda oneblade var ama önerilere açığım
  4. Eyisha

Hangi kulaklığı almalıyım

usb girişli kulaklık arıyorum bu ikisi arasında kaldım https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2002p-rgb-7-1-usb-mikrofonlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687?merchantId=968...
  5. Eyisha

Yardım 2k f/p kulaklık önerisi

usb girişli kulaklık lazım beyler 3.5mm jak girişi yok kasada dönüştürücü de işlemiyor kasanın mikrofon kısmı bozuk sanırım usb ile olması lazım o yüzden 2k yı geçmeyecek bir kulaklık lazıım h2002d aldım iade edicem jak girişli olduğu için malesef
  6. Eyisha

Yardım H2002D mikrofon çalışmıyor

merhaba kulaklık yeni elime geçti ve mikrofonu çalışmıyor ses kaydı vs aldım gelen ses sadece cızırtı çözümü var mı bunun
  7. Eyisha

Yardım Max 2k kulaklık önerisi

oyun amaçlı 2kyı geçmeyecek kulaklık önerir misiniz
  8. Eyisha

World of warcraft hangi paketi almalıyım

Merhaba ilk defa wow oynayacak biriyim hangi paketi almalıyım adam akıllı bilgi verenler 2 yıl önceden kalma o zaman da sanırım Dragonflight diye bir genişleme paketi alınması gerektiğini söylüyor o da 2 yıl önceden kalma şu anda The War Within var oyunu oynamak için war within+ game time mı...
  9. Eyisha

Yavru kedi için neler almalıyım

Bu hafta yavru bir kedi sahiplenicem. İlk olacağı için neler almam hangi markayı almam gerekiyor vs bir bilgim yok bilgili biri şu mama şu kum vs iyi gibi bilgiler bırakabilirse mutlu olurum teşekkürler. Kedi 6 haftalık
  10. Eyisha

Bu devirde ps4 alınır mı ?

Hayatımda hiç konsolum olmadı aslında ps4 almak için tek sebebim bloodborne oynamak başka hiçbir oyun umrumda değil tabi başka oyunlar da oynarım ama asıl hedefim bb bunun için playstation alınır mı ? ps5 al demeyin o kadar param yok ps4 de slim almayı düşünüyorum ne diyorsunuz
  11. Eyisha

İnstagram istek atamıyorum

Merhaba dostlar sorunum başlıktaki gibi istek atamıyorum ama garip yanı eski arkadaşlarıma yada yorumlarda rastgele karşıma çıkan kişilere atabiliyorum ama şuan ünideyim ünideki kimseye istek atamıyorum karşıma şöyle bir şey çıkıyor nasıl çözerim instagram destek gibi bir şey de bulamadım işe...
  12. Eyisha

Windows Gezgini aşırı ram tüketimi

Görev yöneticisinde windows gezgini diye bir halt var açık bile değil hiçbir uygulama opera dışında tüm rami yalayıp yutuyor ne yapmam lazım yardım edin video izlerken bile aşırı donmaya başladı pc
  13. Eyisha

Bu siteden kitap alınır mı güvenli mi

Almak istediğim kitapları bir tek burada bulabildim güvenilir mi bilginiz dahilinde mi https://www.ilknokta.com
  14. Eyisha

Gamepadimi oyunlar görmüyor

Xbox360 kolum var microsoft store içinde vs kullanabiliyorum çalışıyor yani ordan emin oldum ama steamdeki hiçbir oyunda elden ring vs yok oyun kolu algılamıyor ne yapıcam
  15. Eyisha

2. el switch alırken nelere dikkat edilmeli ?

Oled model alıcam çipli yada kendim taktırıcam %100 çip olucak yani her neyse nelere dikkat etmeliyim alırken
  16. Eyisha

1.5k kulak içi önerisi

Bütçe 1.5k şarjı iyi giden mikrofonu olan bir kulakici istiyorum önerileri bekliyorum
  17. Eyisha

25-30k bandında laptop

Üniversiteye geçiyorum oyun amaçlı kullanıcam bölümümle gram alakası yok tamamen keyfi olarak alıcam büyük ihtimalle zamanımı elden ring vs oynayarak geçiricem rdr2 gow filan kaldırırsa ne ala iyi olur ama olmazsa da bozmaz ama fiyatının hakkını verecek hasso bir laptop istiyorum önerin gelsin...
  18. Eyisha

Minecraft premium server önerin

premium mc'm var sağlam bol online'Lı sunucu arıyorum minigames'lerle arada takılırım ama asıl hedefim bol online'lı skyblock sunucusu
  19. Eyisha

Yeni ekran kartı düşük performas veriyor

A580 ekran kartı yeni alındı islemci 3500x çok fazla donma FPS drop düşük performans veriyor çözümü var mı iade ediliyorsa etmeli mi
  20. Eyisha

Gaming laptop soğutucu lazım

Monster marka laptop için soğutucu lazım laptop sıcaktan aşırı performans düşüşü yaşıyor max 2k bütçe ile en iyi soğutucuyu önerir missiniz
Geri