Arama sonuçları: *

• Users: YetEfe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

ÇÖZÜLDÜ Assassin's Creed Valhalla Xbox Controller algılamıyor

Oyuna girdiğimde kolu algılamıyor, ayarlara girdiğimde giriş modunda değişiklik yapamıyorum, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  2. Y

Uncharted PC neden gelmedi

Epic games sizintisina gore bugun cikmasi gerekiyordu ama cikmadi?
  3. Y

Bilgisayar acilip kapaniyor

Arkadaslar iki hafta once de ayni sorun olmustu pc pis oldugu icin bi temizleyeyim duzelir demistim be duzelmisti. Simdi pc temiz gorunurde bir sikinti yok fakat powera bastigimda acilip bir sabiye icerisinde kapanip geri aciliyor. Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim...
  4. Y

İphone xs max pil sağlığı gözükmemesi

Arkadaşlar ikinci el İphone 11 almayı düşünüyordum fakat parayı toplarken fiyatı 1.5k arttığı için saldım ve İphone xs max almaya karar verdim alttaki ilandaki telefon için yazdım ve orijinal batarya değişimi olduğunu söylediler, pil sağlığını sorduğumda apple mağazası dışında orijinal batarya...
  5. Y

İşlemciden gelen gürültülü ses

Evet arkadaşlar belirttiğim gibi işlemciden geldiğini emin olduğum bir ses var ve fanlar aşırı hızlı dönüyor, termal macun durumunu kontrol etmek için fanı çıkardıktan sonra böyle oldu, yardımcı olabilirseniz mutlu olurum :).
  6. Y

ÇÖZÜLDÜ Yeni gelen MX518 çalışmıyor

Arkadaşlar kargom biraz önce geldi fakat mouse u usb portlarına takınca optiğinde ışık da yanmıyor imleç de ilerlemiyor. Bütün portlarda denedim. Lütfen yardım edin :(
  7. Y

Corsair Katar Pro vs Logitech MX518

Katar Pro mu almalıyım yoksa Logitech MX518? 14 yaşındayım elim 19/8 -elim belki daha da büyüyebilir- Palm ve Fingertrip arasında gidiyorum. RGB çok da önemli değil ama en azından tasarımı iyi olsaydı hemen alırdım Logitech markalı mouseu. Lütfen fiyatını düşünmeden değerlendirin.
  8. Y

220 Lira Altı İkinci El-Sıfır Mouse

220 TL altı ikinci el-sıfır fark etmeksizin mouse arıyorum.
  9. Y

Netflix Opera VS Windows App

Merhaba web sürümü ile windows versiyonunun bir farkı var mıdır? Listeleyebilecek biri olursa çok minnettar olurum.
  10. Y

Witcher 3 Fotoğraf Modu'na nasıl alınır?

Başlıkta belirttiğim gibi, oyunda fotoğraf modu var mı varsa tuşu nedir?
  11. Y

Baseus CALGH-B01 Halo Lightning Kablo alınır mı

Merhaba, Baseus CALGH-B01 Halo Lightning Kablo, dayanıklı mıdır? uzun süre gider mi?
  12. Y

Detroit Become Human Gamepad Sorunu

Merhaba, Detroit: Become Human oyununu Xoutput kullanarak gamepad ile oynuyorum ama sağ analoğu sağa çektiğimde R2, sola çektiğimde ise L1 olarak algılıyor. Bildiğiniz bir çözüm varsa paylaşırsanız mutlu olurum. 1608726183 Oyun ayarlarında yapılandırma yok.
  13. Y

Cyberpunk 2077 gamepad ile oynamak

Öncelikle merhaba, gamepad hastalığı var bende ve pc kullanıcısıyım. Cyberpunk 2077 oynamak için Xoutput ve x360ce dosyalarını kullanmama rağmen sağ analoğu sola çevirince yukarı, yukarı çekince sağ/sola gidiyor. Anlayacağınız sağ analogda ne yaparsam ters eksende komut veriliyor. Yardımcı...
  14. Y

Msi H310M PRO VDH PLUS ANAKART, RAM MHZ NASIL YAPILIR?

H310M PRO VDH Plus anakartında, Gskill 3200 ramim ile nasıl ram hız aşırtma yaparım? İşlemci i3 9100F.
  15. Y

Galaxy Note 4 ROM Yükleme Hatası

Arkadaşlar SM-910CQ seri numaralı telefonum Android 6.0 ve custom rom olan Lineage OS'u indirip kurmaya çalıştım ve "Failed" hatası verdi. Ardından Youtube'dan bir video izledim ve cihazı komple sıfırlattı, yorumları da çoğunlukla olumluydu, şimdi ise Lineage OS 17.1 halen kurulmuyor. TWRP...
  16. Y

Zoom Kamera Yerine Seçilen bir Fotoğrafı Gösterme

Beyler bayanlar, bir bilgisayar aldım ama monitöre param olmadığı için televizyona bağladım ama derste salonun gözükmesini annem izin vermiyor. Acaba bilgisayarda bir fotoğrafı seçip kamerada onu gösterme imkanı var mıdır?
  17. Y

MAX.4000₺ KASA

Beyler bayanlar en fazla 4000₺ verebilirim. Genellikle oyun oynayacağım, render performansı pek önemli değil, fikirlerinizi ve linklerinizi bekliyorum.
  18. Y

R5 2600 Sistem vs i5-9400F'li Sistem

https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-pc-fiyati-41254/ https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-msi-gtx1650-d6-ventus-xs-oc-h310m-pro-vdh-plus-kingston-480gb-rgb-8g.html Kullanım alanı: Genellikle oyun, nadiren ise render vb. İncehesap'da kinde GPU daha iyi. Vatan'da kinde ise SSD...
  19. Y

MASA İÇİN KARBON FİBER KAPLAMA BULMA KONUSU

Beyler, bayanlar masamı korumak için karbon fiber arıyorum ve kendi masamın boyutuna göre bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Masamın boyutu: 60x85
  20. Y

"NO BOOTABLE DEVİCE--İNSERT BOOT DİSK AND PRESS ANY KEY" HATASI

Arkadaşlar çok büyük ihtimal Windows 7 Professional yüklü laptobumub OS çöktü :( Bilgisayar farklı yollar ile kapatıldığı için 8 kez böyle format attım. 2.Bir bigisayarım olmadığı için Android'de "İSO 2 USB" aplikasyonu ile Windows 8.1 (Microsoft sitesinden indirdim) USB'ye yazdırdım. Ardından...
Geri