Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Öneri Iphone 17 pro max i beklemek mi 16 pro max direk almakmı

merhabalar şuanda 14 pro kullanıyorum bu cihazım yurt dışı idi fakat kayıt yaptırmıştım daha önceden 2700 tl ye ama suanda kıbrısda okuyacak gibiyim o yüzden tekrar kayıt yaptırmama gerek yok bence çünkü kıbrısda kullanacağım asıl soru 17 pro maxi beklemek mantıklımı yoksa direk 16 pro max mi...
  2. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ 650w psu yeterlimi bu sisteme

ryzen 5 7500f gigabyte 3 fanlı 5070 2x16 ram 1tb kioxia ssd 1tb kioxia ssd 2 fanlı sıvı soğutma var psu yeterli olurmu
  3. ZorTİnaYtİ

Yardım 30€ üzeri kamera lensi alıcam

alacağım lens maalesef türkiyede yok action 5 pro için https://freewellgear.com/collections/osmo-action-5-pro-filters/products/dji-osmo-action-5-pro-nd-pl-filters-4pack ürün 50 dolar 43 euro yani nasıl bir yol izlenir
  4. ZorTİnaYtİ

15k bütçe kamera önerisi

merhabalar vlog ve motor için kamera önerisi lazım max 17
  5. ZorTİnaYtİ

Öneri Mikrofon standı tavsiye

nzxt capsule kullanıyorum masam yemek masası gibi şu oynuyan standlardan istiyorum açıkcası uyan f/p stan varmıdır bütçe 1k
  6. ZorTİnaYtİ

Halı saha ayakkabısı önerisi bütce 2k

merhabalar max bütçe 1.5 2k bandına normal ayakkabı olarak 45 numara giyiyorum stoperim arada bi ortasahaya desteğe de gidiyoruım koşum iyidir hızlı koşarım bu fiyat bandında benim bulduğum 2 ayakkabı var bunların dışında öneriniz varmıdır 1741212846 haftada 1 halı saha oynucam
  7. ZorTİnaYtİ

Iade kodlu kargo iptal edilir mi

merhaba iyi günler abimin bir kargosu vardı iade edilecekti gün içinde benden rica etti uygulama üzerinden iiadeye basmış kargoya bu numaea ile bırakın diyordu abimde evde değildi bende yanlıs ürünü kargolamısım 🙂 bu kodla gittiği için daha yoldadır diye düşünüypruz kargoyu geri alabilirmiyiz
  8. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

bütçe 6k bandında işlemci 7600x b650 prıoject zero anakart 750w psu kasa MAG PANO 100R PZ WHITE aklımda Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB yada MSI MAG CoreLiquid I360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu düşünüyorum bu fiyatta daha mantıklı soğutan bir model varmıdır yada beyaz lcd ekranlı...
  9. ZorTİnaYtİ

Öneri Arctic freezer 3 360vs msi l360

hangi sıvı soğutma dqhw iyi olur sistem perçalwrını söyliym bu arada b650 project zero anakart 7600x işlemci msi pano 100r pz kasa
  10. ZorTİnaYtİ

Yardım Teknobiyotik iade hakkında

arkadaşlar merhaba sıvı soğutma aldım artic freezer 3 420mm fakat kasama sığmadı kasamda 420mm desteği var fakat radyotör ekstra 3 parmak uzun olduğu için sığmadı firmaya söyledim iade talebi başlatıcam ama başlatamıyorum kargo hala dağıtımda diyor o yüzden iade talebi başlatamıyorum bunun...
  11. ZorTİnaYtİ

Sıvı eoğutma aldım kasama sığmadı

kasamda 3tane 140mm lik fan desteklediği yazıyordu buna güvenerek 420mmlik sıvı soğutma aldım fakat uzunluk olarak sığmadı bugğn geldi kargo iade edebilirmiyim??
  12. ZorTİnaYtİ

Yardım 7600x için bu sıvı soğutmayı aldım sıcaklık değerleri normalmi

başlıktaki gibi 7600x i kullanyorum razer hanbo 240mm indirime girmişti 3k ya düşmüştü aldım fakat stres testinde 90 derecelere kadar cıkıyordu normal gelmedi servise gönderdim sizce bu değerler normalmi normalde am5 desteği yok fakat ayaklar uyuyo hatta fazladan am5/am4 uyumlu ayaklarım vardı...
  13. ZorTİnaYtİ

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

farklı farklı kodlardan mavi ekran yiyorum daha yeni geldi kasam. Ram işlemci anakart ssd ekran kartı hepsi servise gitti bir sorun yok olarak geri geldi gene montajladım kullanırken mavi ekran alıyorum formatlıyorum gene alıyorum bios güncel formatlamıyorum gene alıyor chromede dolaşıyorum gene...
  14. ZorTİnaYtİ

Öneri HAVİT MARKASI NASIL BİR MARKA

merhabalar 1k max 2k ya kadar kulaklık bakıyorum gene aynı şekilde klavye mouse de bakıcam şuan kulaklık için bütçe bu şekilde daha önce hiç duymadım ama coğu kişi tarafından önerildi nasıldır önerir misiniz?
  15. ZorTİnaYtİ

Öneri Sıvı soğutma almayı düşünüyorum bütçe 3k-4k arası

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-hanbo-chroma-240mm-rgb-2x120mm-fanli-sivi-sogutucu.html başlıktaki gibi bu fiyatlarda bundan daha iyi bir soğutma varmıdır?
  16. ZorTİnaYtİ

Öneri 3500tl ye kadar parfüm önerisi

aklımda bir kaç parfüm var şunlar önerileriniz varsa gene alabilirim bütçe zaten başlıkta Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Edp 100 ml Parfüm https://www.boyner.com.tr/carolina-herrera-bad-boy-cobalt-edp-100-ml-parfum-p-1129858 Armani Stronger With You Absolutely...
  17. ZorTİnaYtİ

Yardım Laptop güç tuşuna basıyorum açılmıyorum

laptopun güç tuşuna basıyorum ışığı geliyor gidiyor güç tuşunun anakart üstündeki soketi söküp takıyorum düzeliyor 2 3 gün boyunca sonra tekrwr aynı sorun oluyor sorun ne olabilir nasıl çözebiliriz sorun ilk olarak cihaz yağmur altında kalmıştı sonra temizledik falan çalıştı sıkıntı yoktu...
  18. ZorTİnaYtİ

Steam indirme hızım düşüyor

normalde 35mbps alıyorum ilk 5 dk 30 mbps ye kadar indiriyor steamdan fakat 5 dk sonra 150kb ye kadar düşüyor geri artıyor taki sunucuyu değiştirip tekrar steamı başlatasıya kadar araştırdığım kadarıyla coğu kişi ssd diyor fakat valo yada lol indirirken bu şekilde düşme muhabbeti yaşamadım...
  19. ZorTİnaYtİ

7600x 3070ti darboğaz durumu nasıl

elimde 12400f vardı sattım sistemi amd ye çeviricem aklımda 7600x var darboğazda 6,6 darboğaz oranı cıkıyor oyunlwr için bir problem olur mu yokda 7600x in yeriine ne önerebilirsiniz
  20. ZorTİnaYtİ

Öneri pc için mana önerisi

masa almak istiyorum bir bütçe belirlemedim ama şık belki rgbli bir masa olabilir yada kalın ahşap bir masa olabilir genelde oyun için kullanıcam
Geri