Arama sonuçları: *

1. H

laptopa fareyi bağlıyorum fakat hata alıyorum

şu hatayı alıyorum çözümünü bilen varmı Dipnot: Aygıtı silmeyi, kapatıp açmayı ve updateden driverlarına bakmayı denedim olmadı
  2. H

driver hatası alıyorum

merhabalar birkaç gün önce bu laptopbu aldım https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-46-amd-ryzen-5-6600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qgxey-001-p-HBCV00002EFBNU?magaza=Teknorya driver boosterdan driverlarını kurdum fakat kullanmış olduğum aoc...
  3. H

Aliexpress lego siparişi

Eklemiş olduğum resimdeki samuray kilıcından almak istiyorum fakat aklıma 3 şey takıldı 1-) ürün elime ulaşabilir mi ? 2-) gümrükte sıkıntı yaşar mıyım ? 3-) herhangi bir durumda iade veyahut hatanın giderilmesi sancılı sürüyor mu ? Sorularım bu kadardı yardımcı olursanız sevinirim
  4. H

Mekatronik mühendisliği için bilgisayar gerekli mi ?

Başlıktada belirttiğim gibi bu sene mekatronik mühendisliği okumayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. H

Ekran kartının fanları dönmüyor 1650 super oc

Sorunum bu youtube videosunda olsuğu gibi lütfen yardımcın olun bu sorun 2 haftadır devam ediyor ( ekran kartında sorun yok servisten yeni geldi ) 1674832333 + Ekrana görüntü gelmiyor
  6. H

pc ard arda kapanıyor

bilgisayar ard arda kapanıyor sebebini bilmiyorum ekran kartı yeni servisten geldi akım korumalı priz kullanıyorum yardımcı olun lütfen
  7. H

Ekrana görüntü gelmiyor

Msi b450m bazooka enakartımda ez debug led ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim ? 1672574345
  8. H

Mebran klavyemde sol shift tuşu çalışmıyor

başlıkta belirttiğim ve rakamların üstündeki sayılardan 6 dan sonraki rakamlar yazamıyorum . Yardım ederseniz sevinirim. 1631898861 harflerin üzerindeki rakamlar
  9. H

sol shift tuşu çalışmıyor

başlıkta belirttiğim gibi çalışmıyor çıkarıp takmama rağmen sorum devam ediyor
  10. H

Bios da ram overclock yapıyorum ama olmuyor

xmp modunda başlıkta belirttiğim biri bir sorun oluyor biosu tekrardan başlatıyorum ama bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor bende olduğunu zannediyordum ama olmuyormuş zamanında jcı1 ve jbat1 arasına 10 sn boyunca tornavide tutmuştum ondan kaynaklı olabilir mi ?
  11. H

ssd markasına güvenemiyorum

Hayatımda duymadığım bir markadan sırf ucuz olsun diye babam 1 tb ssd sipariş etti ürün bu (arkadaşı 700 tl ye hepsiburada üzerinden satıyormuş da göz boyamak için işte) sizce değer mi öbür türlü son kozlarımı oynayacağım
Geri