Arama sonuçları: *

1. OrionKnight55

Yeni Model 3060ti EAGLE alınır mı

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rtx-3060ti-eagle-oc-8gb-gddr6x-256-bit-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV00003QUWDB?magaza=Hepsiburada bu ekran kartı 3060ti için alınır mı
  2. OrionKnight55

Sadece C diskini sıfırlayarak temiz format atma (bilgisayar virüslü)

Herkese merhabalar. Bilgisayarda 1tb hdd ve 500 ssd vardı. SSD'yi 200 ve 300 gb olmak üzere "C" ve "E" adıyla 2 sürücüye böldüm. Bilgisayara ücretsiz photosop indirmeyi çalışırken virüs girdi. Kaspersky malwarebytes hiçbir virüs programı virüsü algılayamdı ben de temiz sanmıştım sonra instagram...
  3. OrionKnight55

SpeedTest Sonuçları Nasıl Değerlendirilir

https://www.speedtest.net/result/13552164470.png böyle bir sonuç var burdaki ping ms sağında olan sarı işaret turkuaz işaret ve mor işaret nedir onun dışında altta samsun<50mi 3 others diyor bu ne anlama gelmektedir
  4. OrionKnight55

Oyun Oynamak için yaşlandığımı anladım

arkadaşlar konun bi amacı yok sadece bu sene 17 yaşındayım 3-4 sene önceki kadar ne hiçbir oyundan zevk alamıyorum ne de oyun oynayasım geliyor birden zamanın geçtiğini anlarsınız ya benim için de o anlardan biri bu sizin böyle anlarınız var mı
  5. OrionKnight55

Foruma öneri başlığı nereden açılır

Arkadaşlar foruma bir öneri yapmak istiyorum ama açacak tag bulamadım ben mi körüm acaba?
  6. OrionKnight55

M52 mi Redmi Note 10S mi

arkadaşlar sizce hangisi alınır fiyat anlamında ikisinde de sıkıntı yok
  7. OrionKnight55

max 9-10k laptop öneri 28.12.21

https://www.amazon.com.tr/Lenovo-IdeaPad-Bilgisayar-i5-1135G7-82FE00KGTX/dp/B095SXQNSX/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=23M3V57YFW2GV&keywords=lenovo+laptop&qid=1640709929&sprefix=lenovo+laptop%2Caps%2C164&sr=8-4 bu aınır mı alınmazsa önerilerilerinize açığım
  8. OrionKnight55

9000tl laptop öneri 22.12.2021

Arkadaşlar ofis laptobu tarzında güzel bataryası uzun giden işlemcisi rami ekranı iyi olan bir laptop var mı yoksa zaman içinde fiyatlar düşecek mi
  9. OrionKnight55

31 Ağustos Asus RYG Rezaleti

Link girdiğiniz zaman kampanya bitti diyor ama hüküm ve koşullarda 31 Ağustos 23:59 CET biter yazıyor bu nasıl rezalet asustan güvenerek aldığım ürünlere bin pişman olduğum olay
  10. OrionKnight55

Bütün mikrofon Sesini Obsden Verme

Beyler bayanlar ben olayı uzun uzun anlatacağım şimdi okumaya üşenenler bir alt paragrafa inebilirler ben corsair void elite 7.1 rgb aldım 540tlye ilk başta csgoda dipses vardı bunu internette gördüğüm yollarla hallettim mi emin olamadım çünkü iyi tamam stereoda güzel de 7.1 açınca da bir fark...
  11. OrionKnight55

Videoda mı dipses var bende mi

arkadaşlar videonın başında müzik ara sıra kesiliyor ya o zaman hışırtı geliyor hem de deli deli sizde de böyle mi bi de kulaklıkta dipses olup olmadığını kesin olarak test edebileceğim bir şey söyleyebilir misiniz (kulaklık corsair void elite rgb)
  12. OrionKnight55

Corsair Void Elite 7.1 RGB Mİkrafondaki dipses

arkadaşlar kulaklıkta dipses yok sadece mikrofonda oluyor nasıl bir şey olduğunu şu linke bırakayım 1626095603 https://dosya.co/hk9mv1ia1ly7/Kayıt_(32).m4a.html 1626095627 @Selman Karaa @Leade @LordHasan @Techno08
  13. OrionKnight55

Corsair Void Elite Dipses Sorunu 7.1

Arkadaşlar tam olarak dipsesin ne olduğunu bilmesem de ses kısıkken radyodadaki statik ses gibi ses geliyor ve bunu çözemedim yardımcı olabilir misiniz 530tlye carbon rgb modelini aldım ve şu anda tek sorun o dc den konuşursak daha iyi olur #0090 OrionKnight
  14. OrionKnight55

Bu ikisi arasındaki fark ne?

https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Gaming-Headsets/Stereo-Headsets/VOID-ELITE-SURROUND-Premium-Gaming-Headset-with-7-1-Surround-Sound/p/CA-9011206-AP...
  15. OrionKnight55

Tübitak Ulusal Bilim Olimpiyatları

Herkese merhaba arkadaşlar forumda böyle bir konu eksiklği hissettim ve açayım dedim şahsen ben bilgisayar olimpiyatlarına hazırlanıyorum ve ağustosta inşallah 1. aşamayı geçeceğim ama sürpriz yanlışlar da çıkaiblir :) Nyese siz buraya yapamadığınız sorular olsun rehberlik konuları olsun...
  16. OrionKnight55

300tl Palm tutuş 20cm mouse öneri

İstediklerimi yazdım uzun ömürlü olmasını istiyorum not hepsiburada indirimini kullanamıyorum
  17. OrionKnight55

İtopya İade hakkında Soru

itopyada ürün alırken kargo ödüyoz ya iade ederken ilk başta ödediğimiz kargo parasını da iade ediyorlar mı
  18. OrionKnight55

Drop Plus vs Void Elite

biri 530tl biri 400tl segment olarak farklı demektense void elitin dip ses sorunu var mı mikrofonun çıkarılamaması rahatsız ediyor mu cızırtı var mı yok mu oyun müzik video mikrofonda hangisi daha iyidir
  19. OrionKnight55

Trendyol Kulaklık İade

kulaklıkta dipses veya az ses sorunundan şüpheliyim bunları test etmek için açsam iade edebilir miyim hijyenik olduğu için iade kabul etmiyorlar mı
  20. OrionKnight55

Forza 4 alınır mı FH5 çıkınca devri biter mi (klavye)

soru açık klavye ile fh4 zevk alır mıyım fh5 çıksa bile ultimatie 100tl altına düşene kadar almam şu anda fh4 almaya değer mi klavye ile ilerde direksiyon sorunu düzeltilir mi gh5 çıkınca online deveir biter mi oynayan arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı olur
Geri