Arama sonuçları: *

• Users: xanders
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xanders

HANGİ SOĞUTUCU ALMALIYIM?

R5 5600 MSİ 550M PRO 6700XT sistemim var sizce hangisini almalıyım farklı önerileriniz varsa bakabilirim Max bütçe 1200 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-fiyati,634899540.html...
  2. xanders

10400f RX6700XT darboğaz yapıyor çok sorun yaşar mıyım?

Merhaba arkadaşlar 2 tane ekran kartı arasında kaldım RTX3060ti ve RX6700 XT youtube da baktığım kadarıyla 6700de darboğaz yiyorum alsam sıkıntı olur mu? güzel kart iyi bi fiyata da buldum. riske girmeyip 3060ti de alabilirim ben çok kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz?
  3. xanders

Aldığım ssd sahte olabilir mi?

n11 den wd green 480gb m2 ssd sipariş verdim bugün elime ulaştı test edeyim dedim ve vaat edilen okuma hızı 2400ken testte 1700 falan çıkıyor ürün sahte olabilir mi?
  4. xanders

Pc yi upgrade yapmak mı xbox serles s mi almak

Merhaba arkadaşlar Başlıkta yazdığı gibi Pcyi upgrade yapmak mı yoksa xbox series s mi almak mı karar veremedim birkaç fikir vererek yardımcı olur musunuz? Teşekkürler İ5 10400f 1660s Biostar h410mh 16GB ram 240GB ssd
  5. xanders

Bu hazır sisteme takas ve üzerine 7k vermek mantıklı mıdır?

Merhaba arkadaşlar GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/16GDC) Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (MPK) DeepCool CC560 650W 80+...
  6. xanders

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Merhaba arkadaşlar Sistemimi satmayı düşünüyorum sizce satmalı mıyım? satmaya kalksam ne kadara satmam gerekir bunu için bilgi almak istedim. Elimde de 5k gibi miktar var ekleyip daha iyi sistem alabilirim siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ettim. Şimdiden tşkler İ5 10400 inno 3d 1660s...
  7. xanders

600 TL'ye Soğutucu Önerisi

Merhaba dostlar kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? kullandığım kasam içerisi biraz küçük gibi attığım linkten görebilirsiniz ramler çok yakın işlemciye kasa: https://www.garajonline.com.tr/darkflash-pollux-mesh-mid-tower-80br-rgb-atx-650w-psu-siyah-kasa-1804 anakart...
  8. xanders

Türknet gigafiber kullanan var mı?

Merhaba herkese Ayın 12 de başvuru yaptım arayıp randevu alacaklardı 10 gün oldu hala arayan yok normal de bu kadar uzun sürüyor mu?
  9. xanders

ssd sağlığı 0 gözüküyor

Herkese iyi geceler üzerinden 2 2.5 sene geçti ve dün crystaldisk uygulamasında ssd bakıp sağlığını 0 gördüm şuan bi yavaşlama,kasma,donma yok ilerleyen günlerde nolur bilginiz var mı acaba?
  10. xanders

Adresimde altyapı sorgulama

Merhaba bundan 7 8 ay önce millenicom,speednet,kablonet vs. sitelerde altyapı sorguluyordum sonuçları çıkıyordu. 2 3 ay süresinde bu siteler de altyapı sorguladığım da altyapınız yok diyor geçen ay türknet binaya siyah kutu yerleştirmiş fotosunu bırakırım turknette altyapı sorguladğımda 1000...
  11. xanders

işlemci Soğutucu önerileri???

Merhaba arkadaşlar Kasa ve anakartim küçük fotoğraf da gördüğünüz gibi snowman t6 almak isterdim ama uymayacagini biliyorum bir kaç tane soğutucu tavsiye eder misiniz kasaya ve anakartta uysun lütfen ram e zarar vermeyecek şekilde şimdiden teşekkürler Bütçe max 250 TL diyelim ama 300 de olur...
  12. xanders

İşlemcim Fazla Isınıyor

Merhaba arkadaşlar iyi geceler herkese oyundayken cpu 85 90 derece oluyor ve kendini soğutmak için çok ses yapıyor daha 1 hafta önce temizledim termal macun kullandım ama hala düşmedi stok fan mı yetmiyor yoksa hava sıcaklığında normal mi virüs de olabilir mi lütfen fikri olanlar cevaplasın...
  13. xanders

cpu sıcaklığı normal mi?

4 5 gündür oyundayken cpu 85 dereceye kadar çıkıyor ve çok ses yapıyor bugün kasayı açtım temizlemeye çalıştım termal macunu sürdüm bu akşam denedim hiç fark olmamış acaba termal macun sahte mi yoksa havalar sıcakların da normal mi yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım? cpu:10400 stok fan
  14. xanders

Kullandığım Sistemi Satmalı Mıyım?

Bilgisayarımın parçalarını ayrı ayrı satıp yükseltmeli miyim yoksa toplu halde satıp yeni bi sistem mi almalıyım? 10400f İnno3d 1660 Super Biostar 410MH 16GB Ram 3000MHZ 240GB ssd netac 240GB ssd gigabyte
  15. xanders

Corsair Katar Pro arızası

Corsair Katar Pro tekerliğini aşağı çekince cızırtı sesi geliyor alalı daha 1 ay oldu kronik sorunu mu var yoksa sadece bnde mi oldu kullanan varsa cevap yazarsa iyi olur
  16. xanders

400tl rami satmalı mıyım???

Beyler 3. konum kb bunu için crucial ballistix 8gb 400tl teklif geldi satmalı mıyım ne diyorsunuz? satma diyenler varsa ne yapabilirim?
  17. xanders

Bu RAM alınır mı????

Dün konu açmıştım crucial ballistix 8gb 3000mhz cl15 Benim ramin aynısı mhz cl si falan ama tek fark RGB olması sizce sıkıntı çıkarır mı?
  18. xanders

Crucial Ballistix RAM alınır mı????

Bu Ram in aynısı bende var 16gb yapmak istiyorum fiyatı 2 hafta önce 500tl falandı elimde para yoktu şimdi elime geçti fiyatı 650 tl oldu sizce alınır mı yoksa bekleyip fiyatı düşer mi...
  19. xanders

Sıvı Teması Kullanıcı hatası mı?

Ekran kartını teknik servise gönderdim ve sıvı yüzünden parça yanmış dediler firmaya vereceklermis ama hiç sıvı dökülmediğine eminim şimdi bu kullanıcı hatası mı?
  20. xanders

Ekrana görüntü gelmiyor

Dün gayet iyi çalışıyordu şimdi açmaya çalıştım birden ekran kartı fanı hızlıca dönmeye başladı görüntü gitti kapattım tekrar açtım bidaha ekrana görüntü gelmedi ekran kartı çalışıyor sizce sorun nerde olabilir? 1637671351 Up
Geri