Arama sonuçları: *

• Users: Kestek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Palm tutuşlar için mouse önerisi

Bu fiyata hem günlük işler hem de oyun için mouse arıyorum hiçbir kriterim yok herhangi bir özellikte olabilir kablosuz da olabilir
  2. K

Klavyede 1, 4, 7 ve 5 tuşları çalışmıyor

Klavyede 1 4 7 5 tuşları çalışmıyor. Bugün temizlemesi için (laptop) bilgisayarcıya gittim. bilgisayarı aldığımda ilk başta bütün tuşlar çalıştı ama 5 dakika sonra yine gitti. Bu sorunun kaynağını bulamadım. CTRL tuşu da çalışmıyordu ama şu anlık bir sıkıntı yok.
  3. K

AC 3 titreme problemi

AC3 e girdiğimde menüde ekran titremeye 30 derecelik açılarla kayıp tekrar geliyor sebebi neden olabilir
  4. K

ISO dosyasını flash belleğe nasıl atarım?

ISO dosyası bir oyunum var bu dosyayı USB belleğe atmak istiyorum. Normal şekilde işlem yaptığımda ISO dosyasının çok büyük olduğunu söylüyor. Flash belleğe nasıl atacağım?
  5. K

İstediğim oyunu oynamak için ne yapmalıyım ?

Çıkalı seneler olmuş olan The Amazing Spider-man oyununu oynamak istiyorum. Vakti zamanında oynayamadım,şimdi oynamak istiyorum. Biraz araştırdım ama oyun eski olduğu için satılmıyor satanda 8000TL istiyor. Ben bu oyunu oynamak için ne yapmalıyım oyunu torrentten indirsem PC'ye zarar verirmiyim...
  6. K

Gaming Klavye ve Mouse önerisi

Bütçem 400TL biraz aşabilirim FPS oyunları için klavye ve mouse arıyorum. bu konuda sizlere danışmak istedim. Oyunlarda etki olacak biliyorum ama klavye veya mouse wirless olabilir.
  7. K

400TL Klavye ve Mouse önerisi

400TL bütçem var klavye ve mouse almak istiyorum. Piyasadaki en iyi f/p ürünlerini tavsiye olarak sizlerden istiyorum.
  8. K

Rampage drop plus kullananlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz ?

Rampage drop plus almayı düşünüyorum özellikleri hoşuma gitti. Sizlerin kullanıcı yorumlarını okumak,değerlendirmek istiyorum. Kullananlar; -uzun sürede ağrı yapıyormu ? -Uzun süre kullandıktan sonra malzeme kalitesinin durumu nedir ? -Pedlerde aşınma veya yırtılma oldumu ? -Ses kalitesinde veya...
  9. K

Logitech oyuncu seti alınır mı? ?

Merhaba, 750 TL bütçem var. Kulaklık ve mouse almayı düşünüyorum . İnternette gezinirken Vatan Bilgisayar'da LOGITECH OYUNCU SET G213 KLAVYE+G332 KULAKLIK+G102 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu ürüne denk geldim. Almayı mantıklı buldum...
  10. K

850TL'ye Klavye Mouse Kulaklık Önerisi

Merhabalar. 800-850 Tl bütçem var bu bütçe ile klavye mouse ve özellikle kukaklık alacağım bunların içinden en önemlisi kukaklığın mikrofonu ve ses kasma verimliliği yardımcı olursanız sevinirim.
  11. K

Allah rızsası için gaming kulaklık önerin.

Kafayı yiyeceğim bir kulaklık alacağım.Hayatımda hiç bu kadar kararsız kalmadım elli yere döndüm ama hala elle tutulur bişe yok sizden destek istiyorum. Bütçem 350 400 e kadar çıkıyor ama istediklerimi karşılıyan daha ucuz bir kulaklık varsa neden olmasın. Kulaklığı ses kasmak için oyunlarda...
  12. K

Mikrofonu iyi kulaklık önerisi

Merhabalar. 0-400 TL arası bir bütçe ile oyunlarda ses kasmak, müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. Bu konu hakkında çok konu var biliyorum ama bu konular eskiden açılmış olduğu için şimdiki piyasa ile tutarsız. Önerilerinizde büyük ihtimal drop Plus ve HS30 vardır ama Drop Plus'ın...
  13. K

PC için The Amazing Spiderman nereden alınır ?

The Amazing Spiderman oyunu satın almak istiyorum pek çok yere baktım ama piyasadan kaldırmışlar korsan indirmekte istemiyorum öneriniz varmıdır ?
  14. K

100-200 TL arası mouse önerisi

Merhaba. 100 ile 200 TL arası uzun ömürlü rahat ve şık bir mouse arıyorum istediklerim biraz fazla gibi ama bu fiyata böyle mouse vardır. Sizlerden mouse önerisi bekliyorum teşekkürler.
  15. K

Oyun için dizüstü bilgisayar kullananlara öneriniz var mı ?

Aldığımız ürünleri doğru bir şekilde kullanmak önemli. Hem verimi hemde ömrü arttırmak için önerileriniz var mı ?
  16. K

Corsair Harpoon RGB Pro vs Logitech g203 LS

Başlıkta belirtmiş olduğum iki mouse indirimde ve ben hangisini almalıyım karar veremedim mouselarla ilgili deneyimlerinizi ve önerinizi bekliyorum.
Geri