Arama sonuçları: *

• Users: Arlen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

MD 2 KASAMIN ON CAM ISIGI YANMIYOR

Merhaba md 2 sistemi çalıştırdım arka fan ışığı yaniyor fakat on taraftaki ışık yanmıyor yardımcı olur musunuz
  2. A

Windows 10 Pro İso Dosyası

Merhaba yarın sistemim gelecek inşallah. Freedos olarak geleceği için Windows 10 Pro iso dosyası lazım microsofta giriyorum orada sadece MediaCreationTool çıkıyor yardımcı olur musunuz ?
  3. A

Windows 10 Lisanslı Key Nereden Alabilirim ?

Merhaba Windows 10 Pro kurulumu yaptıktan sonra lisanslı orjinal key alabileceğim güvenilir bir yer var mıdır ?
  4. A

Asus Geforce GTX 1650 Super Değişilir Mi ?

Merhabalar DA-MD 2 sistemi aldım ekran kartını değişmeli miyim sizce ? 1650S yerine amd ekran kartı alsam nasıl olur MSİ Radeon RX 5500 XT gibi bir ekran kartı olur mu sizce ?
  5. A

DA-MD 2 Ne zaman gelir ?

Sistemi cumartesi günü saat 17:30'da aldım. İtopya'da ''Siparişiniz sevk edilmeye hazır. Bu aşamadan sonra sipariş iptal edilemez.'' diyor. Sizce ne zaman elimde olur ?
  6. A

AMD RYZEN 3 3100 İyi midir?

Arkadaşlarım ryzen 3 3100 niye aldın vb gibi şeyler söylüyorlar sizce AMD Ryzen 3 3100 Nasıl bir işlemcidir ?
  7. A

DA-MD 2 Sistemini aldım acaba yayın açabilir miyim?

Merhabalar dün akşam büyük uğraşlar sonucunda MD-2 Sistemi almayı başarabildim. Aldığım için çok mutluyum ve bir sorum var. Acaba MD-2 sistemde kaliteli güzel yayınlar açabilir miyim. (csgo, valorant vb) Ve Gta V hangi ayarlarda kaç fps alırım?
Geri