Arama sonuçları: *

• Users: Ali Berk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Servis aracımın hava yastığını değiştirmek istiyor

Aracın bakımları ve ön cam kırılmıstı onu yaptırmaya bıraktık.(Abi araç her oraya bırakıldığında düzgün çalısan bir parça bozuluyo birde,tesadüfte olabilir ama kesinlikle arastirilmasi gereken bir şey).neyse bi kaç işlemi daha da vardı sonra bize aracın airbagleri değistirelim dediler yani ne...
  2. A

Öneri Dell alienwere i9 13900hx rtx 4080 laptop veya alternatif öneri

işlemci İ9 13900hx görünmemiş belirteyim dedim
  3. A

Rtx 4080 4k-5k dolar arası laptop önerisi

Ekran 240hz veya üstü olursa benim için iyi olur alienware baktım ama işlemcisi çok ısınıyo gibiydi yardımlarınızı bekliyorum
  4. A

Ps 4 pro psu coonectoru cikaramiyorum lütfen biri ulassin

Fan ve termal macun yeniliycektim psu yu cikaramdan yapayim dedim anakarta bagli oldugunu o an aptalligim düşünmedim şuan connectörü cikaramiyorum üstünden fotograftaki kablo nasil cikicak nolur yardim edin
  5. A

sıvı sogutmalı gpu ve cpu var kasa önerisi hızlı bir şekilde

Rx 6900xt toxic 360mm sıvı sogutmasi var kartın İ7 13700k Sıvı sogutmada 360mm 240 ile degistirebiliriz Çok hızlı bir şekilde kasa önerisi lazım
  6. A

Onvo ov 012 scooter nasıldır?

Onvo ov 012 almayı düşünüyorum ama nasildır tam hakimde degilim scooterlara bilen kullanan ve daha iyisi olduğunu düşünen varsa dinlemeyi çok isterim
  7. A

Dizel motor modifiye

Dizel aracı sorunsuz bir şekilde 100/20-25 civarlarında güc arttırmak için neler yapabilirim
  8. A

Stage 1 zararlı mı ve neler yapılabilir

Hava filtresi egzoz sisteminde ufak değişikler birde chip tuning yapmak istiyorum motor 2.0tdci 180hp bilgi sahibi olan bizimlede paylaşırsa sevinirim
  9. A

12 bin tl ye kadar telefon önerisi

12.000 tl yi aşmaya gerek yok o fiyatlarda kamerası ve malzeme kalitesi en iyi olan telefonları bilenler yazabilirse sevinirim
  10. A

3 haftalık g900 cihaz işlemci 98-102 derece musait olan bakabilir mi

10750h işlemcim 98-100 derece,normal olmadığına eminim ama casper yetkilileri ısrarla değerlere normal diyorlar.Bilgisayarın hava çıkışlarınin olduğu yerlerin rengi değismiş nası normal anlamadım ama danışalım dedim buraya da.Normal midir arkadaşlar?(servise gönderdim normal diyorlar)
  11. A

Monster 3070 laptop alinır mı

Monster ın 18k ya 3070 li laptopu alınır mı(t5 v21.5)
  12. A

S10 lite son güncelleme

s10 lite a gelen son güncellemeden sonra sürekli şu yazı gidip geliyor " usb baglayici takildi,usb baglayici cikarildi" ve bu yazı yüzünden telefonun ekranıda kapanmıyor lütfen yardım edin iphone 11 almayıp bunu alan aklıma yaniyorum şuan
  13. A

Hs60 pro mu daha iyi razer kraken 2019 mu?

Acil yardım lazım sipariş vericem Hs60 pro mu daha iyi razer kraken 2019 mu
  14. A

Msi gk50 elite ile gk50 low profile nin farkı nedir???

Gk50 elite ile low profile farkını anlamadım aynı gibiler
  15. A

Razer viper iyi mi??

Razer viper almak istiyorum youtube de çok az sayıda test var kaliteli mi? Bilen veya kullanan yazabilirse sevinirim
  16. A

21k komple monitör dahil sistem önerisi

21k bütçe var kulaklığından monitöre önerisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim
  17. A

R5 5600x rx6800xt yi besler mi

16k bütçem var sadece kasa için r5 5600x rx6800xt yi 1080p de besler mi yoksa 2k şart mı ona göre monitör seçicem 2k 165hz veya 1080p 240hz
Geri