Arama sonuçları: *

• Users: Talha2525
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

CM HYPER 212 SPECTRUM 2.fan ekleme

Hyper 212 Spectrum işlemci soğutucusuna sahibim, yakın zamanda yeni bir işlemciye geçeceğim. Tekrardan bir soğutmaya para vermek yerine fan eklemek istiyorum ama bir aparat lazımmış. Bu aparatı nerede bulabilirim ve kaç mm fan almam gerek?
  2. T

mousepad karmaşıklığı

Mousepadler ne kadar fark yaratabilir? Normalde 80x30 gibi bir şey almak istiyorum fakat herkes kalitesiz firmaların malları soyuluyor demiş. Eee tamam kalitesiz mal almıyalım o zaman diyorum kaliteli büyük mouse padler 200-300tl şaka gibi. Bana kaliteli veya kalitesiz fiyatının ederi çok pahalı...
  3. T

Tarifemden daha çok internet hızı alıyorum?

Türktelekom fiber 50mbps kullanıyorum. Ayın 7’sinden beri tarifemden daha çok hız alıyorum. Bir sıkıntı değil benim için ama merak ettim. Bana “ee ne güzel işte kullan gitsin” filan yazmayın Türktelekomun bana verdiği hızdan nasıl daha çok alabilirim? İnternet kabloda geçerken mi artıyor 😂...
  4. T

Öneri Bu ekran kartı fiyatları ne be!

Nerede nvidia’nın bizi 6k diyip bizi heyecanlandırdığı fiyatlar, nerede 10k çıkınca sinirlendiğimiz zamanlar şimdi 15k olmuş. Çok teşekkür ediyorum gerçekten. İnsanla dalga geçiyorsunuz. Bu ticaret mi? Neredeyse 3 katı fiyata satmak ticaret mi? Nvidia’nın sitesinde referans modeliydi ama...
  5. T

Deathadder v2 vs basilisk v2

Farklı bir şey önerebilirsiniz genelde fps oyunları oynarım. Ergonomiye önem veririm. Ayrıca mouse pad de önerebilirsiniz her iki mouse için de.
  6. T

Rival 3 vs Deathadder v2 mini

SteelSeries Rival 3 ve Razer DeathAdder V2 mini arasında kaldım. Farklı önerilerde bulunabilirsiniz. Hangi mouse daha iyidir? Görünüşe çok önem vermiyorum, DeathAdder V2 mini’nin içinden çıkan mouse grip tapes ilgimi çekti. SteelSeries'in giriş seviye bir mouse padi ile kullanırım büyük ihtimalle.
  7. T

5000tl pc toplama önerisi

Bütçem 5000TL PC toplamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Lütfen C4 PSU önermeyiniz. SSD 860 EVO 500GB olacak.
  8. T

ASUS H97M-PLUS Ses Kartı

Asus H97M-PLUS anakartın ses kartı nasıldır? Arctis 1 için yeni bir harici ses kartı almaya gerek var mı?
  9. T

Arctis 1 ve beraberinde getirdiği sorular

1) Sizce BİM’in 13 Ocak 2021 aktüel listesi sahte olabilir mi? Yani başkasının BİM adına sahte Photoshop yapması gibi bir durum olabilir mi? 2) Arctis 1 çıkarılabilir bir mikrofona sahip ve beraberinde bir soru getiriyor: Arctis 1’in çıkarılabilir mikrofonunu telefona direk takıp, yaka mikrofonu...
  10. T

İ7 4790 ile RTX 2060 Kullanmak

Evet i7 4790 işlemcim var, ekran kartı değiştirmeye karar verince en azından DLSS ve RTX teknolojisi olsun dedim. Darboğaz olur gibi mesajlarla karşılaştım, sizce GTX 1660 Super/Ti mı yoksa RTX 2060 mı? 1) Darboğazın belirgin olduğu oyunlarda grafikleri yükseğe çekerek ekran kartı yükünü...
Geri