Arama sonuçları: *

1. Tanzanyalı Ökkeş

Askerde sınıfa göre iç çamaşırı rengi değişiyor mu?

Şubat celbindeyim bişey kalmadı alışverişi yapacağım ancak bazı arkadaşlarim sınıfıma gore iç çamaşırı rengi değişiyor diyor bazıları öyle bişey yok diyor, askerlik yapan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim, normalde yeşil iç çamaşırı alınıyor diye biliyorum ama hava kuvvetlerinde gri jandarma da...
  2. Tanzanyalı Ökkeş

Yakın Zamanda Göz Çizdiren varmı?

Dostlar selam miyop ve astigmatım var göz numaram 4 e 4 gözümü çizdirmek istiyorum dünyagöz, düzeygöz gibi yerleri biliyorum ama fiyatlarını bulamıyorum yakın zamanda çizdiren varmı yada fiyatı aramadan bulma şansım varmı
  3. Tanzanyalı Ökkeş

Airsofta Başlamak İçin ne kadar bütçe gerekli?

Selam dostlar Airsofta Başlamak istiyorum, silahlarla beraber gerekli olan tüm malzemeleri edinmek istesem, yelek, malzeme, aksesuar, kamuflaj vs. Ne kadar paraya ihtiyacım var bilmiyorum bilen ya da video, site önerebilecek biri varmıdır?
  4. Tanzanyalı Ökkeş

Ücretsiz Materyal Paketi Varmı?

Dostlar selamlar, photoshop kullanarak yapılan albüm kabağı, dergi kapağı tasarımları ve buna benzer tasarımlarda kullanılan materyal paketleri ücreti olarak satılıyor ve dolar euro şu durumdayken üniversite okuyan biri için pahalı geliyor haliyle, bu tür paketleri veya benzerlerini ücretsiz...
  5. Tanzanyalı Ökkeş

Yardım Vergi indirimi hakkında

Dostlar x bir telefon geçici süre 9500 TL olan limitin altına düştüğü vakit aldığımızda yine de vergi indiriminden yararlanabiliyor muyum? Yani misal 10k orijinal fiyatı ancak indirime girdi ve o limitin altına düştü, Ben aldım diyelim vergi indirimi uygulanır mı?
  6. Tanzanyalı Ökkeş

Android Telefonda Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Geri Alma

Dostlar Telefonumdaki bazı fotoğrafları kalıcı olarak sildim cihazim Xiaomi Mi 11 Lite geri dönüşüm kutusundan da sildim, Dr. Fone gibi uygulamalar ücret talep ediyor, geri almam gereken çok önemli fotoğraflar var, daha önce tecrübesi olan var mı? ücretsiz bir uygulama ya da bir taktiğini bilen?
  7. Tanzanyalı Ökkeş

Ortaokul Mezunu Birine Öğrenci Belgesi Almak

selamlar dostlar, konu biraz ikonik ancak, annem ehliyet kursuna başladı, kayıt için gerekli belgeler arasında öğrenci belgeside isteniyor, annem için gerekmez sanmıştım ancak gerekiyormuş, sorun şu ki annem ortaokul mezunu ve onun öğrenci belgesini nerden nasıl çıkartırız bilmiyorum e devletten...
  8. Tanzanyalı Ökkeş

Windowsta Kalıcı Sildiğim Klasörü Nasıl Geri Getiririm?

Selamlar, iyi forumlar dostlar, windows 11 kullanıyorum. ve masaüstümde duran bir klasörü shitf+delete ile kalıcı olarak sildim, ancak sonradan ihtiyacım oldu :D. windowstan ya da ekstra bir program ile geri getirme şansım var mı? aranızda böyle bir program bilen varmıdır, internette çok program...
  9. Tanzanyalı Ökkeş

Forza Oynarken Dinlemelik Müzikler

dostlar forza 5 oynarken dinleyecek müzik arıyorum hep aynılarını dinlemek sıkıyor, dinlediğiniz ya da önerdiğiniz müzikler varsa gönderin gelsin, türü dili hiçbirşeyi fark etmez forza oynarken dinlemelik olduğunu düşünüyorsanız yollayın, iyi forumlar.
  10. Tanzanyalı Ökkeş

Forumda Dönen "14 Allah - Hz. Aliyi Allah olarak görme"

İyi akşamlar çok değerli ve bir o kadar esprili forum sakinleri, yaklaşık 40 dakikadır forumda dönen şu konuyu, yapay zekaların desteği ile bir araştıralım. Öncelikle ChatGPT ye bu soruları yöneltelim bakalım bize ne diyecek: :D görüldüğü üzere ChatGPT ve onun yaralandığı açık kaynaklara göre...
  11. Tanzanyalı Ökkeş

Next Start TV Box VS Xiaomi TV Box

selam dostlar televizyona android TV box alacağım ancak hangisinin daha iyi olduğuna karar veremiyorum, aranızda bunlardan birini kullanıp önerisi olan ya da bilgisi olan varmıdır acaba fiyat açısından bakmıyorum aralarındaki performans açısından bakıyorum Xiaomi - Next Start
  12. Tanzanyalı Ökkeş

Bir Okulun 30TL Top parası alması

İyi forumlar, 10 yaşındaki kardeşimin okuduğu ortaokulda beden öğretmenleri tarafından kişi başı 30TL top parası istenmiş. kardeşimin sınıfındaki her öğrencinin bu parayı vermesi dahilinde 1 sınıfta ortalama 1320TL ye yakın top parası çıkmakta. Bu miktar bir top için fazla değil mi? siz...
  13. Tanzanyalı Ökkeş

Aşk Acısının Psikolojik Yönden Etkileri

Herkese Selamlar, Bugün size Aşk Acısının Psikolojik Yönden Etkileri'ni anlatmak istiyorum Bunu anlamanın en kolay yolu şu 3 başlığa bakmak ve anlamaktır: Aşk Acısı Nedir? Aşk Acısı Belirtileri Aşk Acısı ve Beyin Kimyası Aşk Acısı Nedir? Aşk acısı, bir kişinin sevdiği birinin kaybı, ayrılık...
  14. Tanzanyalı Ökkeş

İntihar Düşüncelerinin Psikolojik Yönden Boyutları

Merhaba, Bugün sizlere intihar düşüncelerinin psikolojik boyutunu detaylıca anlatmak istiyorum. İnsan zihninin karmaşıklığı ve duygusal deneyimleri göz önünde bulundurarak, intihar düşüncelerini anlamak çok önemlidir. Not: Konu tamamen bilgilendirme amaçlı olup herhangi bir taraf-düşünce üzerine...
  15. Tanzanyalı Ökkeş

2 Yıllık Lojistik Okumak

Selam dostlar önlisans lojistik okumayi düşünüyorum ancak her ağızdan bir ses çıkıyor açıkta kalırsın vs gibi, burda lojistik okuyan biri varmı acaba sormak istiyorum cidden açıkta kalırmıyım?
  16. Tanzanyalı Ökkeş

Yardım UPS Kargo Gümrük Formu

Dostlar selamlar UPS kargo ile yurt dışından bir kargonun elime ulaşması gerek ancak gümrük formunu anlayamadım burayı doldurmak zorunda olup olmadığımı bilmiyorum. formdaki bu kısımda hangisini işaretlemem gerekmekte bilen varmıdır kargom şahsi kullanım için ve bedeli 2000 TL'ye yakın bu...
  17. Tanzanyalı Ökkeş

Fiyat performans kablosuz kulaklık

Selamlar bütçem 300 TL müzik dinlemek için fiyat performans kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum öneriniz varmıdır?
  18. Tanzanyalı Ökkeş

Twitch Yayın ayarlarım nasıl olmalı?

Selam dostlar Twitchte yayınlara başlamayı düşünüyorum ancak OBS de ki ayarlar konusunda sıkıntıdayim kaliteli yayın yapabilirmiyim bilemiyorum yapmak için de hangi ayarları kullanmalıyım onuda bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim 24 bit indirme 6 bit yükleme hızım var. @alpolojix hocam...
  19. Tanzanyalı Ökkeş

Sevdiğiniz Kişinin İsmini Bir Yıldıza Yazdırabilirsiniz.

Selamlar dostlar bugün size eğer paranız varsa sevdiğiniz birine hediye olarak onun ismini bir yıldıza nasıl yazdırırsınız onu anlatmak istiyorum. Sitenin ismi Osr.org konudaki linke tıkladıktan sonra buradan takımyıldızını ve yıldızın rengini ayarlayabilirsiniz. 2. olarak bu bölümden...
  20. Tanzanyalı Ökkeş

🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimlerinde İndirime Giren Popüler Oyunlar

Selamlar dostlar bu konumda sizlere epic gamesin yaz indirimlerinde indirime giren popüler oyunları sıraladım umarım işinize yarar. 1-Battlefield V Definitive Edition Normal Fiyatı ₺499,99 İndirimli Fiyatı ₺149,99 2-Dying Light 2 Stay Human Normal Fiyatı ₺349 İndirimli Fiyatı ₺233,83...
Geri