Arama sonuçları: *

1. X

Bilgisayar açılmıyor

2. X

LoL EUW plat takım arkadaşı arıyoryum

Sa beyler lolde euw plat 3 üm main jung sup ta oynarım plat+ soloq ıcın takım arkadası arıyorum ID Yunix #TNRI
  3. X

Ekran Rengi Sebepsiz yere Soldu

Merhabalar günlerdir hiçbir sorun yoktu bugün bluestacksi açmayı deneyince bir anda ekran karardı ve ekranın rengi soldu blue stacksi sildim bilgisayarı yeniden başlattım renk ayarlarımı kontrol ettim ama renk hala soluk kabloyu da kontrol ettim kabloda sorun yok monitörüm daha 1 yılını bile...
  4. X

Oyuncu koltuğu önerisinde bulunun

agalar oyuncu koltuğu alacağımda 1.84 boy 52kg (ZARGANA) şimdi koltuğun oturak kısmının boyutları hep standartmıdır yoksa farklı farklımıdır bana göre hangi boyutlarda önerirsiniz bir de kumaş mı daha mantıklı yoksa deri mi cevaplarınızı bekliyorum
  5. X

Adam gibi Faceit Cs takımı kurmak

Selamlar beyler maplardeki smok flash ve molotofları adam gibi bilen elemanlar arıyorum faceit 4 levelden düştüm mm de LEM e kadar cıkıp bıraktım 1300 saat var takım oyunu olmadan cacık bile olmuyor o yüzden yükselmek ve daha rekabetçi maçlar için takım lazım
  6. X

Plastik kablolu mouse

Sa aga g403 hero aldım eskiden örgü kablolu idi şimdi plastik kablo üretimine geçmişler plastik kabloyada pek güvenemiyorum sizce iade etmelimiyim yoksa kullanmalimiyim
  7. X

Yardım Logitech g403 hero mouse siparişi

Merhaba arkadaşlar logitech g403 hero oyuncu mouse aldım ürün normalde örgü kablolu olması lazım bana plastik kablolu geldi ürünü değiştirdim gene plastik kablo geldi acaba ürün yenilendide yeni modelleri plastik kablomu yoksa satıcının ürünleri paso defolu mu yoksa ben mi çok şanssızım ne...
  8. X

500 tl ye mouse önerisi

Selamlar arkadaşlar 500tl bütçe var en iyi mouse hangisi bu fiyata (cs go gibi fps oyunlar için) NOT: G403 HERO aldım normalde ürün örgü kablo bana fabrika çıkışı plastik kablo denk geldi yaaa :D iadeye gönderdim
  9. X

Logitech g403 hero hakkında

Ben logitech g403 hero mouse aldım alamdan önce baya bi araştırma yapmıştım ürün örgü kablo olarak gözüküyordu bana ise normal kablo ile geldi neden acaba bi sorun olurmu
  10. X

Dünyanın en iyi mekanik switch markası ve switchleri hangisi?

Merhaba arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı dünyanın en iyi mekanik switch markası ve en iyi switchleri hangisidir ben biraz araştırma yaptım karşıma cherry mx markası çıktı cherry mx den daha iyisi varmı
  11. X

Gigabyte force k83 ortalama olarak ne zaman stoğa girer

Merhaba arkadaşlar araştırmam kadarıyla cherry mx red switchli en ucuz klavye gigabyte k83 force idi (daha ucuzu varsa söyleyin) ama onunda stoğu bitmiş ne zaman yenilenir bir bilgisi veya tahmini olan varmı
  12. X

Öneri Max 800 TL ye alabileceğim en iyi mekanik lavye önerisi

Merhaba arkadaşlar bütçem max 800TL alabileceğim en iyi mekanik klavye hangisi ?? [Cherry mx Red veya Gateron Red switch olmalı] Ben Gigabyte aourus k1 modelini biraz beğendim sizler ne düşünüyorsunuz
  13. X

Öneri Logitech G403 hero mu Steelseries rival3 mü ?

Merhabalar arkadaşlar mouse alacağım bütçem max 400 Gaminggentr de logitech g403 hero tam 400tl birde alternatif olarak 330tl ye Steelseries Rival 3 var hangisini almalıyım FPS oyunları oynuyorum özellikle cs go Birde yeni bir konu açmayayım diye 2. sorumuda buraya yazıyorum max 400tl ye...
  14. X

Öneri 170 ₺ İşlemci Soğutucu Önerisi

Merhabalar Snowman X6 CPU soğutucusunu almayı düşünüyorum 170tl ye sizce değermi bu fiyat bandında daha iyisi varmı siz önerir misiniz? ramler yüzünden uyuşmazlık yaşarmıyım NOT: İşlemcim ryzen 5 3600 Anakartım asus b450m k2 prime Çift kanal ram kullanıyorum
  15. X

Mouse tutukluk yapıyor

Merhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce 130tl ye Rampage smx-r50 Howl oyuncu mousunu aldım cs girdim düşük dp oynuyorum yavaş yavaş çevirince fareyi sorun yok ama hızlı bir şekilde çevirince mouse algılamıyor bırakın hafif tutukluk yapmayı direkt dönmüyor bu mouse da sorun olduğunumu gösterir yoksa...
  16. X

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 çok fena ısınıyor

Selamlar arkadaşlar RX 5600XT ve ryzen 5 3600 lü bir sistem aldım oyunlarda ekran kartım çok iyi 65 derecede takılıyor ama ryzen 5 3600 87 dereceyi bile görüyor stok soğutucu ile bu değer çok fazla depilmi nedeni ne olabilir neler yapmalıyım
  17. X

Öneri Max 350 tl ye Kulaklık önerisi

Selamlar max 350tl ye alınabilecek en iyi kulaklık hangisi bir de örgü kablo olması çok şey değiştirirmi kafama takıldı biraz
  18. X

İtopya bilgisayar siparişim

Merhaba 2 hafta önce itopyadan RADİANT isimli kasayı sipariş ettim 8300 tl yi parayi havale ile ödedim şuan siparişim iptal edilmiş ve bilgisayar stokta 11.200 tl ye satılıyor bu dolandırıcılık değilde ne ben siparişimi iptal etmedim #Abdullah Hacılgül şu sorunuma bir bak sana güvenip ben bu...
  19. X

Monitör almayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar 144hz 1 ms VA panelli 1200R 24" bu gamebooster monitörü almalımıyım suan fiyatı 1470 tl https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2461cf-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-monitor-p-HBV00000R7KI4?magaza=Gamers_Arena
  20. X

Çözüldü✓ Ryzen 7 2700x işlemcisini almalımıyım

Selamlar ben yeni bir kullanıcıyım. Kurgu edit blender gibi işler yapacağım oyun önemli değil ryzen 7 2700x ve ryzen 5 3600 arasında kaldım sizce ne almalıyım
Geri