Arama sonuçları: *

1. Yavuz Çaylı

otomatik onarma hatası, windows açılmıyor

ablamın laptopunda böyle bir hata var sadece mail şifresini girebildiği bir alan var. şifresini girdiğinde yanlış diyormuş yeniden başlat ve bu şifre girme yeri haricinde başka bir şey yapamıyor . sorun nedir bilen var mı?
  2. Yavuz Çaylı

m1 için harici ssd tavsiye

m1 alacağım yanına da harici ~500gb lik bir ssd alacağım hepsi uyumlu olmuyormuş sanırım tavsiyesi / önerisi olan var mı
  3. Yavuz Çaylı

macbook m1 donanım yükseltme

kendi pc mi satıyorum , m1 air ile bi takas teklifi geldi . bahsi geçen m1 air 8gb 256ssd , ben bunu 16gb 512 ssd yapmak istiyorum mümkün mü ne kadar maliyeti olur
  4. Yavuz Çaylı

bu sistem ne kadar eder

r5 3500 b450m s2h 8x2 3200mhz gskill 1650s asus tuf 500gb sandisk m2 ssd corsair delta rgb 500w 80+ power ne kadar eder bu sistem
  5. Yavuz Çaylı

Trojan dewnloader defender silmesine rağmen geri geliyor

başlıkta belirtmiş olduğum virüs bilgisayarıma bulaştı defender kendisi siliyor fakat hemen sonra tekrar çıkıyor . bu şekilde 3 defa falan yaptı korkuyorum açıkçası bu virüsten nasıl kurtulabilirim bu virüsten
  6. Yavuz Çaylı

Windows alt barlardaki hiçbir şey açılmıyor

dün akşam her şey normal çalışıyordu . şimdi ise Windows un alt barındaki ne başlat menüsü açılıyor ne de ses ayarlama . -bardaki uygulamalar açılıyor
  7. Yavuz Çaylı

Bu kasa kaç para eder

İntel i5 650 4gb ram depolama : yok 300w TurboX kasa 4yıl oluyor alalı. piyasa hakkında pek bir bilgim yok satmayı düşünüyorum ama kaça gider bilmiyorum teşekkürler .
  8. Yavuz Çaylı

banggood snap up nedir ? nasıl çalışır ?

banggood da snap up diye bir şey varmış , bildiğim kadarıyla ilk kapan alıyormuş . karta gerek var mı snap up dan bir şey alırken ve sepete eklesem almış sayılır mıyım .
  9. Yavuz Çaylı

Yardım Banggood dan alışveriş nasıl yapılır ?

Merhaba . banggood dan bir klavye alacağım . bu yurt dışından ilk alışverişim olacak . öncelikle bu kodu klavye yi alırken kullanabilecek miyim 2. si ücretsiz kargo ile mi almalı yoksa 77tl olanı mı . 77 tl olanda vergisiz yazmıyor çünkü
  10. Yavuz Çaylı

F/P %60 klavye önerisi

%60 klavye için bütçe 350 vergilerle birlikte 400-420 olabilir - red switch , brown da olur - type-c kablo - switch ler değişebilirse güzel olur bangood dan ilk alışverişim olacak bunun için de yardımcı olursanız sevinirim . mesela buaradan hangisini seçmek daha mantıklı olur ya da bu
  11. Yavuz Çaylı

Led şerit için adaptör önerisi

Geçen sene bir led almıştım proje iptal oldu led elimde patladı . şimdi bu ledleri mutfak dolabının altına takmak istiyorum velhasıl kelam , yaklaşık 2,5 metre led , adaptörü direk prize takılabilsin istiyorum çok fazla elekronikden anlayan birisi değilim . led in üzeinde 12v yazıyor ...
  12. Yavuz Çaylı

Dolandırıcılar bir bitmediler

Anneme demin bir mesaj geldi mehmet ben abi bizim Manisa da ki tarlada teyzemler osmanlıdan kalma altın var 1551 tane beni acil ara . diye bir mesaj sıkıldım artık bunlardan . şikayet etmek istiyorum bunları acaba 155 i mi arasam yoksa cimer'e mi yazsam diye bir fikir danışayım dedim
  13. Yavuz Çaylı

İnternet hızı ile ping'in bir alakası var mı

Yakında internet sağlayıcımı değiştireceğim . Şuan ki internetim 12mbps , oyunlarda 50-90 arası ping alıyorum . alacağim internet 35 mbps daha düşük ping alır mıyım . Ping internet sağlayıcısı ile mi alakalı yoksa internet hızı ile mi ?
  14. Yavuz Çaylı

Opera 1 gb ram yiyor normal mi

16gb ram var pc m de operada 4 sekme açıkken genelde 1 gb yiyiyor . Bazen 4 gb ye kadar çıkıyor işlemdi r5 3500 o da %20 lere kadar çıkıyor ekran kartı : 1650s o da %12 civarlarında dolaşıyor sanki ilk aldığımda bu kadar fan açmıyormuş gibi hissetmeye başladım bu değerler normal mi
  15. Yavuz Çaylı

Hangi internet sağlayıcıyı seçmeliyim

Merhaba Şuan türk telekom kullanıyorum ve kazıklandığımı farketim . yakın zamanda internetimi değiştireceğim . Türket veye Millenicom şuan tercihlerim arasında Samsunda küçük bir kasabada yaşıyorum . Samsunda Millenicom un sunucusu var mı ya da olmasına gerek var mı millenicom daha avantajlı...
  16. Yavuz Çaylı

Çözüldü✓ Corsair delta rgb kontrol

Yaklaşık 1buçuk ay önce DA-sistem 4 aldım kasanın rgb lerini hiçbir şekilde kontrol edemiyorum Bildiğim kadarıyla kasanın içinde bir kontrol anahtarı çıkıyormuş fakat benimkinde öyle bir şey yok itopya dan hazır toplanmış şekilde almışdım sistemi ufak bir mail atmışdım yardımcı olur musunuz diye...
  17. Yavuz Çaylı

Yardım İki monitör birbirene uyar mı

Şuan DP port dan 165hz 1ms 1920x1080 görüntü alıyorum . Eski bir lcd monitörüm var 60hz 5ms 1366x768 çözünürlükde vga çıkışı var . VGA to HDMI adaptör alacağım acaba acaba 2 si birden çalışır mı bir sıkıntı çıkar mı diye aklımda bir soru işreti var
  18. Yavuz Çaylı

300tl Red Switch Klavye

aklımda 2 klavye var 1-...
  19. Yavuz Çaylı

Anakartdan görüntü verme

yani bir pc ve monitör aldım ekran kartından dısplay görüntü alıyorum bir de vga monitörüm var onu da 2. monitör olarak kullanamak istiyorum anakartta vga girişi var fakat ekran kartında yok -ikisinden de aynı anda görüntü alabilir miyim -bildiğiniz kaliteli adaptörler varsa atabilirmisiniz :)
  20. Yavuz Çaylı

Yardım B450 S2h ve Corsair Delta RGB

DA-V4 ü hazır toplanmış şekilde aldım anakartın Rgb fusion desteği var fakat Bu programla Rgb yi kontrol edemiyorum Sys fan 4 pin dolu led_cpu yazan yer boş
Geri