Öncelikle selamlar. Elimde sıfır kapalı kutu beyaz renkli bir asus rog delta var daha yeni alındı dün elime ulaştı kargo bilgisayarın yanında hediye olarak geldi kulaklık. Satmayı düşünüyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim?
1723801065
Ek olarak olabildiğince hızlı satmak istiyorum.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben yazılım mühendisiyim ve benim şuan ki sahip olduğum 3050li laptop işimi görmüyor bazı programlarda sıkıntı oluşturuyor işlemcisi yeterli gelmiyor vs. Ben yeni bir pc almaya karar verdim fakat bu bütçede pek işime yarayacak iş istasyonları mevcut değil iş...
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Yakın zamanda laptopumda bir değişikliğe gideceğim. Ve sizden de tavsiyeleriniz bekliyorum. Aradığım özellikleri mesleğim olan yazılım mühendisliği kapsamında düşünerek önerirseniz sevinirim.
İlk olarak ben bir çok farklı sekmede aynı anda çalıştığım için...
Arkadaşlar benim bir web sitem var. Ben bu web sitesini googleda aratıldığında en üst sıralarda görünecek şekilde ayarlamak istiyorum. Neler yapmam gerekir. Nasıl bir yol haritası izlemeliyim. Bunu yapmak için bütçede ayırdım. Eğer google ads üzerinden reklam verilmesi gerekiyorsa nasıl reklam...
Şimdi biz sıfırdan bir algoritma yazıyoruz diyelim. Bu algoritmanın içinde dinamik bellek oluşturarak önceden dizinin boyutunu belirtmeden ben o anda ne kadar istersem bellekte o kadar yer kullandırtarak. Yani kullanıcıya dizi boyutu girdirtmeden diziyi nasıl boyutlandırabilirim? Yardımcı olur...
Arkadaşlar yeni bir SSD alacağım bütçem 3k civarında 2tb SSD almak istiyorum. Bu iki ürün arasında kaldım aslında ben 3200e nv2 modelini alacaktım fakat kc3000 modelinde de dram var sanırım fiyatı zorlar beni ama alsam mı almasam mı çok farkeder mi onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar bu monitör nasıldır alınır mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-monster-aryond-a24-v1-1-24-1-ms-full-hd-g-sync-freesync-pivot-ips-fiyati,507922401.html
Arkadaşlar bugün asus rog g15 g513rc modeli laptop aldım fakat laptopumda windowsu kurduğumda wifi özelliği görünmüyor. Ve wifiye bağlanamadığım için sürücü vs indiremiyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Güvenilir bir site mi? Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar monsterın Abra A7 v13.2.3 laptop sahibiyim. Alalı 5 ay civarında süre oldu başlarda coil whine sesi alınamayacak kadar azdı rahatsız etmediği için garantiye yollama gereği duymadım. Şimdiyse aşırı rahatsız edici bi boyuta ulaştı. Şuan garantiye yollasam ücret iadesi veya değişim...
Arkadaşlar battle passim şuan 37. seviyede eğer şimdi açarsam sonuna kadar bitirdiğim taktirde tüm ödülleri alabilecek miyim? Yoksa hepsini tamamlayıp en sonda mı ödemeyi yapmam gerekiyo?
Arladaşlar şuan Logitech G305 Razer Basilisk X Hyperspeed arasında kaldım bunlardan hangisi daha iyi olur sizce. Birde bu fiyat bandında daha iyi diyeceğiniz başka öneriniz varsa onu da tercih edebilirim. Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar biliyorum hiç karşılaştırmaya bile girilmez şuan ama ben daha şık durduğu ve daha ergonomik olduğu için G435 almayı düşünüyordum G535 ile mikrofon farkı nasıldır? G435 almak için sebeplerimin arasında birde bt desteği olması var tabii ki. G535 de bildiğim kadarıyla bt desteği yok...
arkadaşlar elimde şuan 6 aylık asus tuf gaming h1 7.1 kulaklık var maksimum 10-15 saat kullanmışımdır en ufak bi çiziği vs yoktur yanında 450tl değerinde metal kulaklık standını da hediye edeceğim sizce ne kadar yazmalıyım fiyat olarak dip ses sorunu vs yok mikrofonu gayet temiz çalışıyor kutu...
Arkadaşlar önümüz haftaiçinde kulaklığımı değiştireceğim wireless bi kulaklığa geçmek istiyorum çok sıkıldım artık kablolardan sizce g435 alınır mı? Artıları eksileri deneyimleyen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim bu fiyat bandında başka önerilere de açığım.
Arkadaşlar sistem bekle falan demezseniz sevinirim aciliyeti var kuzenime alıncak sistem sıkıştırıp duruyor. Güzel 2060lı ya da 3050 li bi sistem önerirseniz sevinirim nvidia ekran akrtı tercihimdir. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Tek tekte toplayabilirim. Piyasaya pek hakim değilim sadece bi...
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qb9ey-003-pm-HBC00002QBQ8N
Arkadaşlar ürün bu 1650 ekran kartı var ryzen5 5600h işlemcili 8gb ram bence bütçesi çok yüksek olmayan arkadaşlar için güzel bi...
Abra A7 V13.2.3 model laptopu abim için almayı düşünüyoruz eksileri artıları nelerdir fiyat olarakta 17"laptoplara göre uygun geldi. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Başka önerileriniz varsa 19 bin TL'ye kadar önerebilirsiniz. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Ürün Linki...