Arama sonuçları: *

• Users: Hasan enes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hasan enes

Ekranımı 2 k yapamıyorum

Yeni geldi sıfır kurdum windowsu açtım 2 k gelmiyor birde kocaman yazılar küçültemiyorumda hatta daha fazla büyütüyor ekran kartı palit 5060 ti onun sürücüsünüde bulamadım sıfırdan bilgileri verirmisiniz
  2. Hasan enes

Bu pc bu fiyata alınımı

D.a nın paylaştığı bu sistem fiyatına göre iyi mi? 6 taksit işime geldi ilerde ana kart ve ram eklemesi yapıcam şuan için bir darboğaz durumu varmı
  3. Hasan enes

2 k bu monitor 5 k alınır mı?

D.a nın paylaştığı 5060 ti lı sistemi aldım yanına bu monitor nasıl olur karşılarmı fiyatına göre daha iyisi varmı 27 inç 2 k 150 hz
  4. Hasan enes

Monitörümdeki bu sorun nedir

D.a paylaştığı s22 modelini aldım 30 k ya lakin geldiği günden beri bi kasma donma okuyor gibi hissediyorum bide şu sıralar fareyi sağ tık yapıp çekince ekranda kararma oluyor sebebi nedir 15 gün geçmedi düzelmezse iade edicem
  5. Hasan enes

Hdmden görüntü alıyorum dp den görüntü alamıyorum

Ekran kartımın dp sinden takıyorum ama halen görüntü alamadım enter save mode dp no signal yazıyor tum portları denedim pc sıfır yeni aldım gamegarajdan yeni geldi monitorde sıfır sorun ne olabilir
  6. Hasan enes

Yardım edermisiniz ekrana görüntü gelmiyor

Dostlar pc sıfır gamegarajdan yeni geldi ekran kartını vs herşeyi taktım dp kablosunuda ekran kartından taktım görüntü gelmedi şimdi hdm kablosuyla denedim görüntü geldi lakin boot device and press a key diyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz
  7. Hasan enes

Bunu nasıl takıcam yardım edermisiniz

Gamegarajdan bugün s21 sistem geldi bu parçayı takmam gerekiyormu yoksa bu parça yedek falanmı
  8. Hasan enes

Max 2000 tl klavye önerisi

Kaliteli klavye arıyorum beyaz olması tercihim manyetik veya red mekanik varsa sevinirim
  9. Hasan enes

FP klavye arıyorum öneriniz varmı

Abdullah abinin sistemi aldım 30 k ya ortalama civar üzmiycek fiyatıda çok olmuycak klavye arıyorum teşekkürler
  10. Hasan enes

Aldık bakalım iyi mi? fiyatına göre

Abdullah abiye güvenip aldım bakalım monitor bekliyorum oneriniz varmı
  11. Hasan enes

10 k -15 k bandında araç ses sistemi önerisi

Aracım honda vtec 2004 model 10 15 k bütçem var aşabileceğim en iyi ses sitemini dizmek istiyorum hali hazırda elimde 2 adet pionner eski seri oval hoparlör var birde anfi var jameson 2000 watt 1000 watt subeofee var jbl in
  12. Hasan enes

Bağcılar meydan dan halkalı ya nasıl gidilir

Bağcılar meydan halkalı hızlı tren garına nasıl gidebilirim
  13. Hasan enes

Bu tarz klasik kombinleri hangi mağazalarda bulabilirim

Merhaba arkadaşlar bu tarz kombinleri nerde bulabilirim bütçemide çok yakmadan bunu instada gördüm 2000 tl imiş güvenemediğim için bu tarz ürün satan mağaza varmı acaba
  14. Hasan enes

İyzicodaki hediye bakiyemi nasıl karta aktarabilirim

Parayı kartıma nasıl aktarabilirim yöntem varmı yoksa illa harcamakmı gerek
  15. Hasan enes

İstanbulda günlük kiralık apart veya daire varmı yardımcı olurmusunuz

sahibindendeki ilanları aradım hepsi otel günlük kiralık daire varmı nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  16. Hasan enes

Yeni kapıdayım sultanbeyliye nasıl gidebilirim

Yeni kapıdayım sultanbeyliye nasıl gidebilirim
  17. Hasan enes

Istanbul bağcılarda günlük kiralık daire varmı

Bağcılar meydan çevresine yakın günlük kiralık daire nerden bulabilirim
  18. Hasan enes

BU SİSTEM NE KADARA ALINIR

AMD RYZEN 5600x Gskıll 8 x 4 tane 8 gb ram ddr4 Asus prıme 550 m k anakart Thermaltake kasa 750 w sılver psu Asus tuf gamıng rtx 3070 ekran kartı Goodram 1 tb m2 ssd Asus tuf gaming vg277Q1A 01 165 hz ekran Ne kadar edet garantisi yeni bitmiş
  19. Hasan enes

Sabiha gökçen havalimanından bağcılara nasıl en koşay gidebilirim

Merhaba arkadaşlar ilk defa konyadan gelicem bağcılara gitmem lazım sabiha gökçenden bağcılara sabah 6 da sabiha da olacağım nasıl nir uol izlemem lazım yabanvısıyım yardımcı olursanız sevinirim taksi tutsam çok yazıcak direk oraya giden otobüs vs veya martı tag vs gidiyormu acaba
  20. Hasan enes

YD 16 PRO EN GÜVENİLİR NERDEN ALABİLİRİM

16 PRO VEYA 16 PRO MAX DÜŞÜNÜYORUM EN GÜVENİLİR NERDEN ALABİLİRİM FİYATI NE OLUR NELERE DİKKAT ETMEM GEREKLİ KORKUYORUM TOPLAMA CİHAZ CİKMASİNDAN ONERDİGİNİZ BİR YER VARMI KONYADA OTURUYORUM
Geri