Arama sonuçları: *

• Users: Morinyo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Morinyo

Harry Potter serisini anlatan slayt nasıl yapılır?

Merhaba dostlar, İngilizce dersi için slayt yapıp, sınıfa sunmam lazım. Özellikle Potterhead'lerin yardımı lazım. Slayta fon müziği olarak filmin müziğini koyacağım. Slayt geçişlerinde filmden hangi ses efektini koymalıyım? Hangi detaylara dikkat etmeliyim? Filmden birkaç kesit de koyabilirim.
  2. Morinyo

11.000TL Oyuncu Laptop Tavsiyesi

Merhaba dostlar, sorum başlıktaki gibi yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Morinyo

Full HD Oyuncu Monitörü

Merhaba dostlar, aradığım Monitörün özellikleri bu şekilde: 144 Hz ve üstü, En fazla 1ms gecikme 1920x1080 Çözünürlük Birçok modellere baktım ancak hepsinde illaki sorun yaşayan var. Hangi paneli seçerseniz seçin illaki bir sorun oluyor. Benim aradığım şeyler film izlerken renkler çamur gibi...
  4. Morinyo

DA Yeni Sistem İade Etmeli Miyim?

Dün yeni sistemi birkaç parçasını değiştirerek satın aldım. Keşke 6 ay taksit peşin fiyatına olsaydı. İyi yanı bir tane bile Ekran Kartı olmayan piyasada sistemin Ekran Kartlı olması. Sizce bu sistemi iade etmeli miyim?
  5. Morinyo

1000TL PSU ve Kasa Tavsiyesi

Hayırlı Cumalar, yeni bir sistem almak için Kasa ve Güç Kaynağı arıyoruz. Güç Kaynağı olarak FSP Hydro 700W 80+ Bronze (590₺) bulduk, cidden kaliteli bir parça. Kasa olarak MSI MAG 100M, Zalman N5, Sharkoon RGB LIT 100 bunları buldum. Bir de Abdullah Abi'nin çoğu sisteminde kullandığı Corsair...
  6. Morinyo

4000TL Civarı Ekran Kartsız Sistem Toplama

Merhaba, Ekran Kartı fiyatları baya yükseldiği için onu daha sonra alacağız. Intel 11. Nesil işlemciler Mart ayında tanıtılacakmış. Sizce 11. Nesil işlemcileri bekleyeyim mi? Yoksa AMD Ryzen 5 3600 işlemcili bir sistem mi toplayalım? Siz olsaydınız ne yapardınız?
  7. Morinyo

500GB M.2 SSD Önerisi

Merhaba dostlar, sizden ricam 500GB M2 SSD tavsiye etmeniz. Ben linkteki ürünü iyi fiyata buldum, @MehmetYılmaz'da incelemiş. Ürün fiyatına göre çok iyi duruyor. Sizin başka tavsiyeniz var mı? https://www.itopya.com/xpg-512gb-sx8100-pcie-gen3x4-m2-ssd-3500mb-okuma-2400mb-yazma/
  8. Morinyo

Intel 11. Nesil Çıkacak, B460 Anakart Alınır Mı?

Dostlar bilgisayar toplama kararı aldık. Ekran Kartı fiyatları iki katına çıktığı için Ekran Kartını daha sonra alacağız. Biliyorsunuz ki Intel 11. Nesil işlemciler Mart ayında tanıtılacak. En kötü yanı B460 Anakartlar 11. Nesil işlemcileri desteklemeyecek. zce ne yapmalıyım, birkaç ay...
  9. Morinyo

Windows Yüklü Olmasına Rağmen Freedos'tan Başlıyor

Laptopu kapatıp açınca böyle oluyor, lütfen yardım edin.
  10. Morinyo

5000TL Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Merhaba dostlar, en fazla 5000TL'ye güncel ve fiyatını hak eden Dizüstü öneriniz var mı?
  11. Morinyo

8400TL Laptop Tavsiyesi

Merhaba dostlar, Linkteki görmüş olduğunuz laptop fiyatına göre en iyi laptoplardan biri. Alacak arkadaşlara tavsiyemdir. Şuanda Hepsiburada'da 8400TL'den satışta.
  12. Morinyo

50.000 Beğenme Oldu!

Evet dostlar, MD-2 videosuna 2 günde 50K like geldi. Abdullah Abi biz sözümüzü tuttuk, sıra sende haftaya yeni sistemi isteriz. 😎😏 1609156874 @Abdullah Hacıgül
  13. Morinyo

Browser Gizlilik Hatası

Dostlar bu sorunu format attıktan sonra almaya başladım, görselde gördüğünüz gibi bazı sitelerde çıkıyor, Help me understand yazan yere basıp devam edebiliyoruz ama ben bu hatadan sıkıldım, bunu düzeltme şansımız var mı?
  14. Morinyo

Sitenin Bozuk Açılması

Dostlar bilgisayara format atmadan önce her siteyi düzgün bir şekilde açılıyordu, ancak format attıktan sonra siteler görseldeki gibi bozuk olarak çıkıyor. Bu sanırım Adobe Flash Player veya Java ile alakalı ama ikisini de sildim farklı yükledim olmadı sizin bu konu hakkındaki yorumları nelerdir?
Geri