Arama sonuçları: *

• Users: BurakHalil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BurakHalil

Yardım Acer Aspire 7 - Garanti Problemi

Gün içerisinde farklı bir forumda Acer ürünlerinin 2 ayda bir temizliğe yollanmadığında garanti dışı kaldığını okudum. Yaklaşık 9 aylık garantim var USB 2.0 portum çalışmıyor bunun ve genel temizliğinin yapılması için garantiye gönderecektim ancak garanti dışı kalıyor muyum kalmıyor muyum...
  2. BurakHalil

Yardım DA-C3 Isınma problemi

Bilgisayarı yeni açtım 5 dkdır god of war giriş ekranında bekletiyorum. Daha önce bir süre oynadım ve yeşil ekran verip kapandı. Ufak tefek takılmalar da yapıyordu bende afterburner kurup sıkıntısı ne bir bakayım dedim ve bu manzarayla karşılaştım. İşlemci 85 Ekran kartı 76 derece Ekran kartı...
  3. BurakHalil

Oyun kolu arıyorum detaylı bilgi konuda.

Bilgisayarı televizyona bağlayıp konsol olarak kullanacağım ac god of war tarzı hikayeli oyunlar oynayacağım. Kablolu olursa kablosunun çok uzun olması gerekicek sanırım o tarz bir kol yoktur dolayısıyla kablosuz arıyorum. Ayrıca kablosuz kolu sistemime bağlamak için bluetooth adaptörü de lazım...
  4. BurakHalil

Güvenilir bir elektronik sigara sitesi arıyorum.

Çok sigara içiyorum ve elektronik sigaranın daha ucuza denk geldiğini fark ettim. O yüzden elektronik sigaraya geçeceğim ancak güvenilir bir site arıyorum. Kendisi alışveriş yapan burası orjinal ürün satıyor elinde patlamaz diyebilen birisi varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
  5. BurakHalil

Güvenilir bir elektronik sigara sitesi arıyorum.

Çok sigara içiyorum ve elektronik sigaranın daha ucuza denk geldiğini fark ettim. O yüzden elektronik sigaraya geçeceğim ancak güvenilir bir site arıyorum. Kendisi alışveriş yapan burası orjinal ürün satıyor elinde patlamaz diyebilen birisi varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
  6. BurakHalil

Yardım Arkadaşlar, elimde bu parçalar var ilgilenenler bakabilir.

Öğrenciyim, bilet alıp ailemin yanına gideceğim. Elimdeki parçaları satmak istiyorum ilgilenenler aşağıdaki linke bakabilir. https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/satilik-parcalar-cok-acil-bilet-alicam.9594/
  7. BurakHalil

Öneri Öğrenciye gidecek monitör arıyorum

Öğrenciyim damarlarımdan fakirlik akıyor sarı siteden maks 1.5k ya ( bu bütçe bile sarsar şuan daha ucuzu mümkünse öpüp başıma koyarım :D) min 21.5" monitör bulma şansım var mıdır? Önerisi olan var mı? Teşekkürler
  8. BurakHalil

Çözüldü✓ Parçaların uyumunu kontrol edebilir misiniz?

Gigabyte B450M K Goodram IR-XR3200D464L16SA 2x8GB DDR4 3200MHZ Xigmatek XCP-A500 500W 80+ PSU Bu parçaları 2700'e alabiliyorum daha ucuzuna denk gelmedim ben. PSU ikinci el ama çalışıyor test edebildim. Halihazırda elimde ise: R5 3600 Rx580 Pulse 8GB 240 sata ssd var. Daha monitör de almam...
  9. BurakHalil

KYK yurtlarıyla alakalı tecrübeliler bakarsa sevinirim.

Az önce taahhütnameyi okudum ve yurda giriş çıkış aldığımız izinler falan hepsinin veliye haber verileceği yazıyor. Bu ne kadar doğru bir bilgi gerçekten bildiriliyor mu? Yurtlarda kalan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  10. BurakHalil

Yardım İmzamdaki sistem ne kadar eder? Edeceği miktara hangi laptop'ı alabilirim?

İmzamdaki sistemi satıp laptop almam gerekiyor kyk yurduna gireceğim ne kadar eder sistemim? Ve edeceği miktara valo lol oynatacak bir laptop bulabilir miyim derse giderken de yanımda götüreceğim pil önemli ikinci elden kaçmak istiyorum. Mobilden girenler için imzamdaki sistem: Ryzen 5 2600 /...
  11. BurakHalil

Yardım Telefon arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

2000-2500tl bütçem var yurtiçi yurt dışı farketmez düşük ışıkta ön kameranın performansı ve oyun performansı önemli (wild rift ve tft). Xiaomi düşünüyorum. Telefonlara hakim değilim o yüzden soruyorum ters mesajlar yazmayın lütfen. Şimdiden teşekkürler.
  12. BurakHalil

Yardım nineme telefon alacağım yardım eder misiniz?

900-1200 tl arası bütçem var facebookta gezerken takılmasın düzgün fotoğraf çekebilsin ve kozmetik olarak hoşuna gitsin istiyorum ikinci el almakta problem görmüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim telefon işlemcilerinden falan hiç anlamıyorum donma kasma yapmadan onu mutlu edecek bir cihaz...
  13. BurakHalil

Yardım Powerbank seçemiyorum yardım lütfen.

50-100tl arası bütçem var 10k powerbank arıyorum bu bütçeye alabileceğim en iyisi hangisidir? Çok fazla powerbank var ve ben hangisini seçmeliyim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim Iphone kullanıyorum.
  14. BurakHalil

Bu satıcıdan alışveriş yapmalı mıyım sizce?

Merhaba arkadaşlar telefonlardan pek anlamam o yüzden emin olamayıp sormak istedim bu satıcıdan mal alınır mı? Global ürün nedir? Yurt dışından getirip IMEI mi atmış? Öyleyse bile almamda sıkıntı var mıdır? Yaşlı ninem kullanıcak 1.5k civarında bişeyler bakarken denk geldim bu ilana...
  15. BurakHalil

Öneri 50₺ bütçem var mousepad arıyorum

Boyut farketmez masam büyük valorant ve lol oynuyorum. Asıl valorant için istiyorum bu fiyat çerçevesinde alabileceğim en kaliteli mousepad hangisidir?
  16. BurakHalil

Avatar sevdalıları toplanın yeni Avatar oyunu geliyor!

Az önce duyuruldu taze taze bende sizlere paylaşayım istedim! Küçüklüğümden beri bir Avatar fanı olan beni çok heyecanlandırdı. Enis Kirazoğlu MMO tarzı olabilir dedi canlı yayınında.
  17. BurakHalil

Valorantta XP farm yapacağım nick'inizi yazın birlikte yapalım.

Başlıkta dediğim gibi xp farm yapacak 4 kişi lazım nickinizi yazın girelim yapalım. Battle pass'i yetiştiremiyorum ve şakıyançelik bıçağını çok istiyorum şimdiden gelen arkadaşlara teşekkürler.
  18. BurakHalil

Valorant Hata Kodu VAN 97 nedir? Çözümünü bilen var mı?

Sorum başlıkta, internette araştırdım ama bulamadım ondan foruma yazayım dedim biliyorsanız lütfen aydınlatın teşekkürler.
  19. BurakHalil

Abdullah abinin son videosu hakkında

Tam olarak bu videoda 9 yıllık bir işlemci 4k da 3060'ı besleyebiliyor. Bundan yola çıkarak ileride yükseltme yapmak istediğim zaman elimdeki r5 2600'a 3060 takabilir miyim? 4kda besleyeceğinden eminim peki 1080 yada 2k da durumlar nasıl olur? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  20. BurakHalil

Disk birleştirmeyle ilgili problem yaşıyorum

Patriot Burst 480gb ssd mi c ve d diski olarak ikiye bölerek kullanıyordum c diski yetersiz gelince d diskini yardımcı bir programla sildim ve c diski olacak şekilde birleştirdim ama şimdi ne zaman eski d diskinde kurulu olan bir programı yüklemeye çalışsam hata alıyorum diske erişilemediğine...
Geri