Arama sonuçları: *

• Users: Warcross
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Monitör önerisi (sisteme özel)

- MSI GTX 1660 süper gaming x - i5 10400F - GSKİLL 16gb(2×8) 3000mhz ram - MSI B460M - A PRO anakart - SHARKOON TG5 PRO RGB - SHARKOON WPM GOLD ZERO 650w +80 Gold - SANDİSK 500GB M.2 (2400MB/1700MB) Sistemime göre 144hz 1ms IPS 1080p monitör önerisi @Abdullah Hacıgül
  2. W

İtopya kargo hasar sonrası ne yapılmalı

Merhaba ben itopyadan hazır sistem PC almak istiyorum ama korkularımdan biri de eve hasarlı gelen ürünü almayıp geri gönderildikten sonra ne yapılması gerektiği itopya anladığım kadarıyla telefonlara cevap vermiyor , ben PC aldım ve hasarlı geldi kargoyu kabul etmedim sonra kimi arıyacağım , ne...
  3. W

asus cerberus mouse dpı sorunu

farenin 4 farklı dpı ayarı var ve her dpı da farklı renk veren farenin hangi renkte hangi dpı oldugunu bılmıyorum yardım edın kısaca dpı'ımı ogrenemıyorum
  4. W

amd sıstem onersı 6-7k

sıstem alcam 6-7k ya onerısu olan var mı amd sıstem
  5. W

gamepower meı kulaklık

kulaklıgımdan kafamı sag sola cevırınce gıcır gıcır ses gelıyor kafa bandından ne yapmalıyım ve kulaklık ses yokken gızırtı var bıraz ama 10-15 sn sonra gecıyor sıkıntı olur mu
  6. W

İşlemci ve ekran kartı

İşlemci ile ekran kartı darboğaz yapacağını hangi özelliklerine Bakarak anlarız
  7. W

Yeni yapacağın PC 3/01/2021

Abi yeni yapacağın sistem için tarih versen ona göre para ayarliycam. Ve ne topluycaksin onuda belirtir misin
Geri