Arama sonuçları: *

• Users: YEÇ07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YEÇ07

65-75bin TL gaming sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar, Genel olarak oyun için ama ilerde mühendislik ve render için de kullanmak için bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem maksimum 75k. Kendi topladığım 3 sistemi ekledim, değerlendirip fikir verir misiniz lütfen. Özelleştirdiğim sistemlerin linkleri : 1-...
  2. YEÇ07

Yardım Asus Rog Pugio 2 Kablosuz Mousemin usb dongle'ı kayboldu.

Arkadaşlar Asus Rog Pugio 2 kablosuz mousemin usb dongle'ı kayboldu. Daha önce Asus ürünleriyle böyle bir problem yaşayıp çözebilen oldu mu? Asus desteğe mail atıp yenisinin gönderilmesini talep eden vb.
  3. YEÇ07

10-15 bin arası telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar. 10-15bin arası telefon bakıyorum. Bir kaç seçeneğim var; 1. Facebook'taki Zahter İletişim sayfasından 2. el (2 ay kullanılmış, hatasız, yurt dışı, kayıtsız) OnePlus 10pro 12GB RAM / 256GB ROM var 12bin TL. 2. Yine aynı Facebook sayfasından kayıtlı mi11 ultra var 12GB RAM /...
  4. YEÇ07

17000 TL Bütçeye Laptop Önerisi Verir Misiniz?

Oyun, dizi, film, iş kısacası her şey için 5-6 senelik bir laptop arıyorum. Yarın almayı düşünüyorum. Monster RTX3060 2k ekran, Acer RTX3070 FullHD ekran. Asus da kalitesinden dolayı aklıma takılıyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı...
  5. YEÇ07

2k pivot monitör önerisi

Selam arkadaşlar. 2k, 27inch, pivot, curved monitör almak istiyorum. Bunları buldum: (1) https://www.gittigidiyor.com/cevre-birimleri/monitor/asus-tuf-gaming-vg27wq_spp_798708?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.12.4&id=620107025 (2)...
  6. YEÇ07

Asus rog strix go kablosuz kulaklık nasıl?

Merhabalar arkadaşlar. N11 den 11.11 indirimlerinde 6 ay taksitle asus rog strix go kulaklığını almayı düşünüyorum. Fiyatı esikye göre iyi gibi geldi ayrıca dağıtılan kuponlarda 1000tl üzeri 100tl inidirimim var. Sizce almak ne kadar mantıklı ? Aldığım zaman şu anda kullandığım arctis 3 2019...
  7. YEÇ07

Twitch prime sorunu

Twitch prime yapamıyorum. Bu hatayı alıyorum
  8. YEÇ07

Forumda İkinci El Satış Yapabiliyor muyuz?

Arctis 3 kulaklığımı satmak istiyorum bu forumda ilan verebiliyor muyum?
  9. YEÇ07

Wireless kulaklığı dönüştürücüyle telefonumda kullanabilir miyim?

Selam arkadaşlar wireless kulaklık alacağım. Telefonumda da kullanmak için type-c den usbye dönüştürücü alsam kullanabilir miyim?
  10. YEÇ07

Bannerlord Dosyaları

Selam arkadaşlar Bannerlordu denemek için torrentten indirmiştim. Çok hoşuma gitti, baya bi sardı. Steamden almayı düşünüyorum ama torrent tarafındaki save dosyamı steamden aldığım zaman kullanabilecek miyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Geri