Arama sonuçları: *

• Users: Akif Erdem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akif Erdem

Su Geçirmeyen Rahat Bot Önerisi

Arkadaşlar selam, 5k bandında bot bakıyorum Adidas Terrexlere bakıyorum. Altta bıraktığım inanılmaz hoşuma gitti ancak 40 numaraya kadar üretilmiş sanırım. Var mıdır rahat böyle bot önerisi kullanan tavsiye eden? Ayrıca bu terrexler karda kışta su geçiriyor mu? Spor tarzı bot kullanmadım daha...
  2. Akif Erdem

❌İndirim Bitti! KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Plus G3 3.299TL!

Arkadaşlar fazla indirim sayılır mı ve konusu açıldı mı bilmiyorum ama bu fiyata yok zaten marka m2 ssd. Stoğu yoktu şuan satın alınabiliyor m2 ihtiyacı olan alsın derim zamlanmadan. Dram yok bildiğim kadarıyla...
  3. Akif Erdem

Belgeler klasörü karıştı yardım

Arkadaşlar herkese selam dün bilgisayarı formatladım. İlk işim onedrive denilen illeti silmek oldu. Ancak bi garip oldu bilgisayar belgeler one drive klasörüne gidiyor hala bi bulamadım çözümünü. Resimlerde aynı şekil sadece oraya gidiyor
  4. Akif Erdem

Windows 11 kurulum yardım

Arkadaşlar herkese selamlar, yeni m2 ssd aldım. Flashı hazırladım ve ssdyi eskisinin yerine taktım. Ancak boot menüsü bir türlü açılmıyor ve biosta windowsun olduğu flash görünmüyor. Daha önce birçok kez format atıp windows kurdum ama burada neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Boot menüsünün tuşuna...
  5. Akif Erdem

Kioxia 1TB Excerıa Pro alınır mı 4400 TL

https://www.hepsiburada.com/kioxia-1tb-exceria-pro-lse10z001tg8-m-2-nvme-2280-7300-6400-ssd-disk-p-HBCV00001MKR7A?magaza=Hepsiburada satıcı hepsiburada en ucuz burada zaten piyasada bu fiyata bulunmuyor bile artık arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ? direkt sipariş edeceğim (edit burdan aldım...
  6. Akif Erdem

Bu M2 SSD alınır mı? (Exceia Plus G3)

Dostlar selam, Bu m2 ssdyi almayı düşünüyorum şuan 3300tl baya iyi gibi bu fiyatta tek ürün bu diğer önerilerinize de açığım bütçe 4100tl.. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_kioxia-pcie-m2-1tb-exceia-plus-g3-nv-3d-50003900-dahili-ssd-1237612.html
  7. Akif Erdem

M2 SSD ÖNERİSİ 4000 TL

Arkadaşlar selamlar m2 ssd alacaktım bir türlü alamadım. geçenlerde 3600 küsüre kioxia exceria pro vardı ama şuan yok neredeyse hepsi uçmuş durumda en maksimum 4100tl bütçem var 1 tb bakıyorum hemen sipariş edeceğim veya bekleyeceğim indirim gelmesini bu fiyatta alınabilir neler vardır acaba...
  8. Akif Erdem

İphone 13 şarj inanılmaz hızlı bitiyor..

Arkadaşlar telefon sabah 8de full olarak aldım her sabah fullüyorum zaten. 4 saattir şarjda değil açık ekran süresi 2 saat 44 dakika. Bu kadar saatte %40 şarj yemesi inanılmaz fazla değil mi? Yetmemeye başladı eski android telefonuma döndü resmen telefonum.. oyun oynadım biraz bugün, oynamasam...
  9. Akif Erdem

1.5-2 Bin TL Mouse Önerisi..

Arkadaşlar herkese selam bir arkadaşıma mouse bakıyorum şu an. 1.5-2 Bin tl aralığında şu an alınabilecek en iyi kablosuz mouselar nelerdir önerilerinizi bekliyoruz
  10. Akif Erdem

1200 Tl Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar mouse bakıyoruz bir arkadaşa, max bütçesi 1000-1200 kablolu kablosuz farketmiyor ama kablosuz daha tercih edilir önerilerinizi bekliyoruz..
  11. Akif Erdem

1 TB M.2 SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam, 2-3k bandına bakıyorum peşin fiyatına 3 taksit falan. Önereceğiniz neler vardır? Anakartım gen3 bu arada gen4 ler sıkıntı çıkarır mı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. birkaç tane buldum buyrun...
  12. Akif Erdem

🔥İndirim Havit %25 İndirim!!!

Bugün Beşiktaş Esports X HAVIT iş birliği açıklandı. BJK25 Kodu ile %25 indirim sağlıyor site 1000 kişi ile sınırlı kod. Sanırım herşeyde geçerli. https://www.havitstore.com.tr/
  13. Akif Erdem

Düşük Fps Sorunu... Bıktım artık

Artık bıktım ya kaç işlemci değiştim performansları hep mi aynı olur arkadaş 4650g, 3600, 5600x csde 5600x 6600 kombosuyla 100-120 fps alıyorum birde 720p'de ben anlamıyorum neden düşük bu kadar bu sistemde fpsler bir türlü düzeltemedim valoranttada aynı durum var fpsler ytdeki testlere göre çok...
  14. Akif Erdem

İşlemci ısı değerleri nasıl (r5 5600x)

Merhaba arkadaşlar yeni soğutucumu taktım assasin king 120, aida64te 21 dakika çalıştırdım 75.5 gördü maksimum. Sizce nasıl? Kasam vento vg04f
  15. Akif Erdem

İyzico işi devam ediyorsa yardım lütfen

Merhabalar, https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu soğutucuyu alacağım bu kampanya işi devam ediyor mu ve ne kadara gelmiş oluyor. Yapmayı bilen anlatabilir mi...
  16. Akif Erdem

R5 5600X soğutucu önerisi

Evet arkadaşlar işlemcim resmen yanıyor 91 derecelere çıkıyor hemen soğutucu almam lazım bütçe 1000 falan Assasin king almayı düşünüyorum ama öneri yapabilirsiniz yine 150mm'ye kadar. Teşekkürler
  17. Akif Erdem

R5 5600 / Rx 6600 kullananlar

Merhabalar, bu ikiliyi kullananlar genel olarak oyunlardaki fps değerlerini yazabilir mi bende r5 5600x ve rx 6600 kullanıyorum, fps değerlerim cs/valoda garip bir şekilde düşük. r5 4650g kullanıyordum 3600e geçtim değerler hafif oynadı, 3600'den 5600x e geçtim değerler nerdeyse aynı. Ne...
  18. Akif Erdem

VENTO VG04F Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Merhabalar, işlemcimi değiştireceğim 5600 veya 5600x elimde stock soğutucu var kasama ve anakartıma uygun bir soğutucu bakıyorum. bütçe 1000-1500-2000 arası ancak en fp neyse o olursa çok süper olur. Kasam vento vg04f Anakartım msi b450 m a pro max m atx anakart
  19. Akif Erdem

2. El bu işlemci alınır mı?

Merhabalar, 3200e şehrimde r5 5600x var fiyatına göre nasıl olur acaba 3600den geçeceğim. Ekran kartım rx6600
  20. Akif Erdem

LOL çok düşük fps sorunu

Arkadaşlar, sistemim lole göre gayet yeterli ama aksiyon anlarında falan 30-40 haricinde 60 fps falan alıyorum inanılmaz düşük bu fps neden olabilir acaba oyunla mı alakalı GPU : AsRock Challenger D RX 6600 CPU : R5 3600 ANAKART : MSİ B450M-A Pro Max SSD : Kingston 240 GB M2 RAM : 2x8 Xpg...
Geri