Arama sonuçları: *

1. Hamza_alptug

bilgisayarım valorantı açtığımda kendini kapatıyor nasıl düzeltebilirim

bu bugün oldu tam oyundayken bi anda bilgisayar gitti ve sonra bilgisayarı yeniden açıp valoranta girdim ve yeniden oldu bende bu sefer bilgisayarı yeniden başlatım 3. kez denediğimde ise bilgisayarı açıp valorantı sildim ve tekrar yükledim ama bu sorunu tekrarladı ne yapmalıyım
  2. Hamza_alptug

bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor

bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor ve sadece ramler yanıyor bunun sebebi ne olabilir ve beni 2 defa mavi ekrana attı
  3. Hamza_alptug

valorant oynarken görev çubuğu gözüküyor

valoranta giriyorum ve görev çubuğu hep alta bunu nasıl çözebilirim
  4. Hamza_alptug

oyun oynarken bi anda ekran giti ve ekranı açtığımda cpu yazdı ve sonra yeniden geldi

arkadaşlar bu neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  5. Hamza_alptug

arkadaşlar ekrankartımı aldığım fiyat iyi mi?

MSİ RTX3070 game x trio yu 6699tl ye aldım sizce iyi mi?
  6. Hamza_alptug

arkadaşlar bilgisayarıma bi hoperlör almak istiyorum ne önerirsiniz

hangi hoperlörü önrirsiniz yazarsanız sevinirim
  7. Hamza_alptug

arkadaşlar 240hz bi monitörüm var ama 60 hz gösteriyor nasıl düzeltebilirim

beyler açtığımda bilgisayarı DP 60HZ diyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  8. Hamza_alptug

Arkaďaslar çok acil yardım edin lütfen

Arkadaşlar ben yeni bi hilgisayar aldım ve bugün bi kaç kere açmaya calıştığımda fanları rgb ışıkları tam yanarken bi anda sönüp sadece ram ışıkları yanıyo sizce sorun ne? Ne yapmalıyım
  9. Hamza_alptug

Şuan hangi hdd alınır

2tb bi hdd almayı düşünüyorum konuyla alakalı bi araştırma yaptım ama sizde yardımcı olursanız sevinirim
  10. Hamza_alptug

M.2 ssd samsung 970 evo plus mı samsung 970 pro mu

Bu 2 ssd den hangisi
  11. Hamza_alptug

2tb hardisk tavsiyesi

2tb hardisk öneriri misiniz bildiğiniz yada iyi bulduğunuz hardisk tavsiyesi
  12. Hamza_alptug

qp bilişimden bi sistem aldım ama 1 gündür yeni sipariş yazıyor normalmi?

qp bilişimden bi bilgisayar sipariş ettim ve 1gündür yeni sipariş yazıyor sizce normalmi? He bide marka güvenilir bi markmaı yazarmısınız
  13. Hamza_alptug

qp bilişimden bi bilgisayar aldım ve 1 gündür yeni sipariş yazıyor normalmi

qp bilişikden bi sistem aldım ve 1gündür yeni sipariş diyor bu normalmi bide bu marka güvenilir mi? yazarmısınız
  14. Hamza_alptug

Arkadaşlar merhaba bugün qp bilişimden bi sistem aldım qp güvenilir bi markamı

qp bilşim güvenilrmi lütfen yazarmısınız daha önce hiç duymamıştım bu markayı sizce güvenilir mi?
  15. Hamza_alptug

qp bilişim güvenilir mi? lütfen yazabilirmisiniz

qp bilişimden bi sistem almayı düşünüyorum ama bu markayı daha önce hiç duymamıştım aranızda ordan bişey alan yada bu markayla alakalı birşeyelr bilen kişiler yazabilirmi
  16. Hamza_alptug

Arkadaşlar çok acil yardım edin

Arkadaşlar merhaba ben 1080p full hd bi monitör aldım rtx 3070 bi sistem aldım ve rtx 3070 1080p de minimum düzey oarak hesaplanıyo ve benim sistemim darboğaz olurmu yada erken ölürmü lütfen yazarmısınız
  17. Hamza_alptug

QP Bilişim güvenilir mi?

S8zce qp guvenilirmi bi sistem almak istiyorum ama bu markayı daha önce hiç duymadım alan varsa yada güvenilir olduğunu bilen varsa yazabilirmisiniz
  18. Hamza_alptug

Arkadaşlar msi gaming x trio alınır mı? şuan almam gerek

Sizce alınır mı? ve başka rtx 3070 öneriniz varmı
  19. Hamza_alptug

Bu ekran kartlarından hangisi? Çok acil

Palit game rock rtx 3070 oc 8gb Palit game pro rtx 3070 oc 8gb Gigabyte rtx 3070 vision oc 8gb Aorus rtx 3060 ti oc 8gb Sizinde başka ekran kartı önerileriniz varsa yazabilirsiniz
Geri