Arama sonuçları: *

• Users: FTR - Kaan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FTR - Kaan

Senkronize RGB nasıl yapılır?

Merhaba, - Kasam: Gameforce Liquid beyaz 7X120. - Anakartım: MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi, - Sıvı soğutucu: Thermalright frozen Warframe Pro 360, - RAM: XPG Lancer RGB. Kasanın RGB aydınlatmasını anakart üzerinden senkronize etmek istiyorum. Şu anda MSI Center üzerinden yalnızca RAM'lerin ve...
  2. FTR - Kaan

8000 TL Bütçe Kablosuz Kulaklık

Selamlar, Şu anda aktif olarak SteelSeries 7+ kullanıyorum fakat dip sesin fazla olması, sesin ara sıra kesilmesi ve mikrofon kalitesinin düşük olması sebebiyle kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum. Kablosuz bir kulaklık istiyorum. Hem FPS oyunlar oynuyorum hem de müzik dinlemeyi çok seviyorum...
  3. FTR - Kaan

5070ti Marka Önerisi

Selamlar, 5070 Ti ekran kartı almak istiyorum. PNY ve Gainward markasının 5070 Ti modellerini gördüm diğerlerine nazaran daha ucuz. Ucuz olmasının sebebi marka bilinirliğinin az olması mı yoksa teknik farkları mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
  4. FTR - Kaan

70000 Bütçe ile Sistem Yükseltme.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 70.000 TL bütçe ile sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum. Şu anki sistemim şöyle: -İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X -Ekran kartı: Gigabyte 4060 Ti (8 GB) -Anakart: MSI B650M GAMING PLUS WIFI -RAM: XPG Lancer RGB 32 GB 6400 MHz CL32 -PSU: 650 W -Kasa: Gameforce Liquid Beyaz...
  5. FTR - Kaan

70.000 TL Sistem Yükseltme

Selamlar, 70.000 TL bütçem var. Halihazırda bir sistemim bulunuyor ve birkaç bileşeni yükseltmek istiyorum. Mevcut sistemim şu şekilde: Monitör: 2 adet 2K. İşlemci: Ryzen 9600X. Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi RAM: 32 GB. Ekran kartı: Gigabyte RTX 4060 Ti 8 GB. Kulaklık: SteelSeries Arctis...
  6. FTR - Kaan

Oyundayken Aniden Donma Sorunu

Oyundayken bilgisayarım aniden donuyor ve hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Bazen yeniden başlatma veya kapatma sırasında da aynı donma sorunu oluyor. Özellikle Valorant oynarken daha sık karşılaşıyorum. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. Sistem; Ekran kartı...
  7. FTR - Kaan

5000 TL Klavye Önerisi

Selamlar, 5.000 TL bütçem var. Mekanik klavye almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Şu an kullandığım klavye (Rampage KB-R97 X-Tracer, Rampage Hydra R6 Plus) Kullandığım klavyeye benzer klavyeleri kullanmayı tercih ediyorum. Aradığım net özellikler: RGB. Blue switch (red switch hariç...
  8. FTR - Kaan

İnterneti kablolu kullanmak mantıklı mı?

Selamlar, iyi forumlar. Arkadaşlar, anakartım Wi-Fi 6 destekliyor ve yanında gelen adaptörü kullanıyorum. 1000 Mbps altyapım var, kablosuzda 800–900 Mbps civarı hız alıyorum. Fazla indirme yapan biri değilim, online oyunları fazla oynuyorum ping değerlerim de şu şekilde: LoL'de 25ms, Valo'da...
  9. FTR - Kaan

Ekran Karıncalanması Sorunu ve Çözüm Önerileri

Selamlar, iyi forumlar herkese. Oyunlarda ara sıra ekran karıncalanması yaşıyorum. Karakter sabit dururken sorun olmuyor ancak yürüyüp etrafa baktığımda bu durum ortaya çıkıyor. Özellikle Elden Ring gibi oyunlarda, ekran karıncalanmasının yanı sıra bazı asetlerin karardığını da fark ettim. Bu...
  10. FTR - Kaan

Çözüldü✓ MSI Cyborg 15 A13VF LAPTOP HK.

Selamlar, yaklaşık 3 ay önce Vatan'dan MSI Cyborg 15 A13VF laptop aldım. Fakat 3 ayda toplam 5 - 6 kere kullanmışımdır. Sürekli şehir dışına gidiyordum bundan dolayı aldım ama artık gitmiyorum. Satmayı düşünüyorum, ne kadar eder sizce?
  11. FTR - Kaan

35-40K ARASI F/P OdaklıOyuncu Laptop Önerisi

Herkese selam, iyi forumlar! Bütçem: 12 taksit ile 45.000 - 50.000 TL arası. Kullanım amacım: Genellikle dışarıdayken kullanmak için bir laptop arıyorum. Evde masaüstü bilgisayarım var, bu yüzden yüksek performanslı bir cihaz olmasına gerek yok. Oynadığım oyunlar: PUBG, Cities Skylines, Red...
  12. FTR - Kaan

Oyunlara Türkçe Yama Yapmak

Selamlar, ben İngilizceme güveniyorum bu yüzden oyun ve modlara Türkçe Yama yapmak istiyorum. Fakat nereden, nasıl başlayacağını bilmiyorum. Mesela Hearts of Iron 4 Millennium Dawn modunu Türkçe'ye çevirmek istiyorum. Oyunun dil dosyalarının ve uzantılarının nerede olduğunu bilmiyorum. Bu konuda...
Geri