Arama sonuçları: *

1. B

Fiat Egea Cross Görüş Açısı Nasıl?

İyi günler. Yakın zamanda opel astra H aracımı satacağım ve yeni model istediğim için güncel egea crosslara bakıyorum. Her şey çok güzel fakat 1-2 video izlediğimde arkadaşlar görüş açısının biraz dar olduğundan. Etrafı rahat göremediklerinden bahsettiler. Rica etsem bu aracı kullananlar bu...
  2. B

Amazon Depo'dan Aldığım MSI B550 Gaming Plus Hakkında Yardım

İyi günler. Geçen amazon depoda iyi kondisyonda olan msi b550 gaming plus u 4100 tl ye satın aldım ve bugün geldi. Açıkçası kafam karıştı. Öncelikle kutu içeriğindeki kitapçıkların, stickerlerin hiçbiri yok gerçi pek önemli değil. Poşet içinde 3 tane minik vida var. Bir de kutu açılımını izledim...
  3. B

RX 9070XT NITRO+ COIL WHINE Sorunu?

Merhaba. PSU A750GL modüler (450w kabloya sahip) ve Vatan'dan bir OEM PC almıştım. Önceki ekran kartım Gaming X Trio 6800XT idi ve hiç sesten şikayetim olmamıştı (Kasam yerde bu arada). Bugün ise 6800XT'yi çıkartıp yerine 9070XT kurdum, DDU ile sürücüleri kaldırdım yeniden kurdum vs. ve...
  4. B

Rampage Zenith Pro Kullanan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Arkadaşlar iyi günler bir kaç gündür bu fareye sahibim fakat bir sorunum var. Farenin şarjının az kaldığı zaman farenin üstünde kırmızı bir ışık yanıp sönmeye başlıyor bunda bir sorun yok. Kabloyu taktığım ise sabit şekilde yeşil ışık yanmaya başlıyor. Gece boyu bu şekilde kaldı fakat tam şarj...
  5. B

Sokağımda Fiber var Ama Apartmanımda VDSL var

Merhaba binamız 25-30 yıllık bir bina. Sokakta fiber olduğunu öğrendim ama apartmanda vdsl olduğu için bu hizmetten faydalanamıyorum. Ne yapmam gerekir? Apartmandaki herkesten dilekçe toplayıp türk telekoma mı vermem gerekir? Ama kendim bile türknet, gıbırnet tarzı sağlayıcılara aboneyim çünkü...
  6. B

Silikonlu Kulaklıkların Bazıları Kulağımı Yakıyor ve Kaşındırıyor.?

Merhaba. Şöyleki buds 2, sennheiser tws 4 ve cmf buds 2 pro kullanmış birisi olarak şunu sormak istiyorum. Sennheiser ve cmf buds kulağımı yakıyor bnun sebebi ise 3 kulaklığın silikonuna baktığımda sennheiser ve cmf de böyle daha kalın daha süngerimsi bir silikon var. Buds 2 veya buds 3 pro da...
  7. B

Philips Evnia 27M2N5500 için ayar önerisi

Merhaba, şu anki ana monitörüm bahsedilen monitör ve kendisinden memnunum (Q27g4X ile aynı panele sahip vsvs.) Bu monitörü kullanıp da ayar önerisinde bulunacak arkaradaşlarım var mıdır? İnternette bununla alakalı hiçbir kaynak bulamadım da. Daha da iyleştirebileceksem denemek isterim.
  8. B

3000-5000TL Civarı Modem Önerisi

Merhaba yıllardır asus dsl ac51 kullanıyorum ve wifi si artık çekmiyor. Şu anda 100mbps internet altyapımız var fakat ileride 1000mbitte olma ihtimali dolayısıyla kaliteli bir modem arıyorum. Kmeetic hero ax3000 buldum sizce iyi midir? 100mbps destekler mi? Bana 5k civarında bir modem önerebilir...
  9. B

100mbps İçin Kaliteli Modem Önerisi?

Merhaba şu anda 6 7 yıllık asus dsl bir modem kullanıyorum. İnternetim 100mbps ama wi fi da çok hat kesiliyor ve işim gereği sorun yaşıyorum. Bana ortalama fiyatlarda kaliteli olan bir modem önerir misiniz? Fiyat belirtemiyorum çünkü modem fiyatlarından hiçbir haberim yok. Tek isteğim biraz...
  10. B

YunExpress ile 100Dolarlık Ürün Alınır mı?

Merhaba yunzii klavye alacağım ama 100 dolar fiyatı. Ürünün fiyatını 25 dolar yazdırabilirim ve yunexpress ile yolluyorlar (vergiyi yunexpress ödüyor) ama gümrük çalışanları artık araştırıyorlarmış. Daha önce yunexpress ile ürünü sorunsuz gelen oldu mu yakın zamanda? Ona göre riske gireceğim...
  11. B

Wraith W75 Alınır mı?

Kupon koduyla 4000 e geliyor sizce bu klavye alınır mı? Bu fiyata güzel sese sahip kablosuz ve manyetik switchli bir klavye yok sanırım.
  12. B

Ryzen 7 5700X3D Undervolt Nasıl Yapılır?

Merhaba. İşlemcim 5700x3d ve sıcaklığı çok yüksek olmasa bile undervolt ile sanırım işlemcinin performansı artıyormuş. Nasıl yapabilirim ve bilgisi olan varsa hangi ayarlarda yapmam daha iyi olur yardım eder misiniz?
  13. B

Yurtdışı Mi13 Alınır Mı?

Merhabalar. Yurtdışı bir cihaz almayı düşünüyorum ve seçenkler arasında Mi13T, Mi13 ve Poco X6 Pro var. 3 ü arasından en pahalı fakat en kalitelisi Mi13. Fakat sorun burda başlıyor telefona direnç kaydı attırdık tamam ama bootloader kilidi kapalı oluyormuş ve global rom atıyorlarmış sadece. Ürün...
  14. B

800-2000TL Arası Bilgisayar İçin Soundbar veya Hoparlör Önerisi

Merhaba. F/P bir hoparlör veya soundbar arıyorum. Bana öneride bulunabilir misiniz? Fiyatının uygun olması ve performanslı olmasını tercih ederim yani 1000TL'ye güzel bir soundbar varsa alabilirim çok iyi bir şeye ihtiyacım yok. Bu konuda hiçbir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?
  15. B

Dareu A950 Pro vs A950 Pro Magnezyum vs Keris 2 Ace

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum, elim de biraz küçük olduğu için bu üç fareden birini alacağım. Keris 2 Ace bariz şekilde bu diğer 2 modelden pahalı fakat daha uzun ömürlü derseniz ona da çıkabilirim hazır cashback kampanyası varken. Sizce hangisini almalıyım? Düz A950 Pro: 2000TL. Magnezyum...
  16. B

Msi G274QPF E2 VS AOC Q27G4X

Merhaba 2 monitörden birini almayı düşünüyorum. Önceliğim 180HZ de 10bit desteğini alabilmek. Msi da alınıyor fakat AOC ta alınıyor mu bilmiyorum. Kullananlar rica etsem önerebilir mi veya deneyimlerini aktarabilir mi? Sizce hangisi alınmalı?
  17. B

ASUS TUF Gaming VG27AQML1a veya MSI G321Q alınır mı?

Merhaba. 27 inç ve 31.5 inç, 2K monitör alacağım. Ekran kartım RX680XT. Aklımda MSI G321Q ve ASUS TUF VG27AQML1a var. Normalde MSI alacaktım daha büyük olduğu için fakat 10 bit sadece 120Hz de iken kullanılıyormuş. ASUS galiba 260Hz de bile 10bit desteği sunuyor. Parlaklık vs. önemli değil. Size...
  18. B

240mm Sıvı Soğutucu Vs Thermalright Phantom Spirit?

Arkadaşlar selam. Gaming.gen den thermalright phantom spirit se120 argb satın aldım. Fakat bakıyorum ki benzer fiyatlara beyaz renk 240mm sıvı soğutmalat var. Benim bildiğim sıvı soğutmalar daha iyi ama size de sormak istedim. Akvaryum bir kasada hangisi daha iyi olur? 240mm soğutma mı yoksa...
  19. B

Xbox 9. Nesil VS 8BitDo Ultimate Bluetooth

Merhaba bir süredir kullandığım xbox 9. Nesil gamepadim bozuldu. Ya aynısını alacağım ya da bu 8BitDo Ultimate Bluetooth isimli gamepadi alacağım. Siz hangisini önerirsiniz? 8BitDo Ultimate Bluetooth yu kullanan birisi gelirse sevinirim.
  20. B

750W 80+ PSU Önerisi?

Merhaba ekran kartım rx6800xt, işlemcim ryzen 5 5600 (ileride 5800x3d veya am5 geçebilrsem 7800x3d olacak) bana en fp güvenilir 750w psu önerebilir misiniz? 650w da yeter deniyor fakat ileride upgrade edeceğim ve işlemci soğutucum, kasanın fanları vs. derken sıkıntıya girmek istemiyorum.
Geri