Arama sonuçları: *

1. E

45.000 - 50.000 Bandında Laptop Önerileri

Merhabalar Arkadaşlar 45.000 50.000 Tl civarına laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  2. E

Boş Vaktimde Nasıl Para Kazanabilirim?

İşten cıktım 1 1.5 ay oluyor benim boş kaldıgım sürece bir şekilde para kazanmam ve borçlarımı yavaş yavaş ödüyor olmam gerek veya boş vaktimi değerlendirecek bir şeyler arıyorum yazılım ve grafik konusuna cok uzak değilim az çok bildiğimi söyleyebilirim neler yapabilirim bu dönemde ?
  3. E

Oyuna girince pc hemen kapanıyor neden ?

merhabalar kolay gelsin. Bilgisayarım bir oyuna girdiğinde direkt giriş menüsüne gelemeden kendini resetliyor bunun nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ?
  4. E

Bilgisayarımı satıyorum sizce ne kadar eder

başlıkta da yazdığı gibi pc mi satmayı düşünüyorum ederi nedir ? Kasayı 12.11.2023 tarihinde sıfır aldım. ek olarak sıvı soğutucu taktım. parçaların hepsinin kutusu, faturası ve garantisi vardır. İşlemci = Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci Anakart =...
  5. E

Max 25 k laptop önerisi

max 25 k ya ikinci el de olur gaming laptop arıyorum sadece rise online oynuyorum ve zorlansın istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
  6. E

kasamın bir fanı kırıldı bulabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar kasayı temizlerken elim takılıp kasanın önündeki 3 fandan bir tanesini kırdım ve bu dengesiz oldugu için kasayı calısırken titiriyor tekli beyaz fan bulabilir miyim ?
  7. E

SSD indirme hızını etkiler mi?

Steamde indirme hızım bir anda 0 a düşüyor bunun ssd ile alakası olabilir mi ?
  8. E

Steam indirme hızı düşüklüğü

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. Benim internetim 1000-100 mbps fakat steamde oyun indirmesi garip bi şekilde yavaş bu neden olur ? 1727460303 bu arada bu sorun yeni oldu daha önce böyle bi sorun olmamıştı
  9. E

Direksiyon seti arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Logitech g27 veya logitech g29 arıyorum ikinci el elinde olup satmak isteyen varsa yazabilir mi ?
  10. E

Mavi Ekran Hatası yardım

Arkadaşlar selam pc ile googlede falan taklırken mavi ekran ile karşılaştım. Minidump bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Mnidump : https://drive.google.com/file/d/1yumSZEDZ1kTPE0qRuicMsZedajP2FO4H/view?usp=sharing
  11. E

Bilgisayar kapandı ve açılırken hata veriyor yardım

Arkadaşlar merhaba. Az önce oyun oynarken bi anda zzzz diye ses çıkıp ardından pc kapandı ve tekrar açtıgımda ise yine ardından hemen kapandı. Tekrar açılırken böyle bi hata verdi sorun nedir acaba 1721607542 Yardımınızı bekliyorum
  12. E

Bios flash görmüyor yardım

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bugün bilgisayarıma format atacaktım flasha yazdırdım yükledim fakat bios da flashı görmüyor boot menüde de gözükmüyor nedeni nedir yardımcı olabilecek var mı ?
  13. E

Çözüldü✓ 120mm sıvı soğutucu arıyorum

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. asus gt301 kasa kullanıyorum 240mm fanlar sığmıyor o yüzden 120mm almayı düşünüyorum. önerdiğiniz bi ürün varsa bekliyorum.
  14. E

Mavi ekran hatası yardımcı olur musunuz

merhaba arkadaşlar youtube de video izlerken mavi ekran ile karşı karşıya kaldım. minidump paylaştım yardımcı olursanız sevinirim. MİNİDUMP : https://drive.google.com/file/d/1MDVtXOALw522D52yLmL_VNzui_MLNub7/view?usp=drive_link
  15. E

Koltuk önerisinde bulunur musunuz?

arkadaşlar merhaba. kullandıgım koltuk fazlasıyla kötü ve rahatsız edici. Sizden ricam max 5-6 k ya uygun fiyatlı bir koltuk önerisi istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  16. E

Oyuncu Koltuğu Önerileri

arkadaşlar merhaba. kullandıgım koltuk fazlasıyla kötü ve rahatsız edici. Sizden ricam max 5-6 k ya uygun fiyatlı bir koltuk önerisi istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  17. E

Discord'da ses sekiyor yardım eder misiniz

Merhaba arkadaşlar. youtube de video izlerken videonun sesi karşıdakilere de gidiyor + discordddan yayın actıgımda hem yayın sesi hem de videonun sesi oluyor yani ses sekiyor bunun nedeni nedir bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.
  18. E

Bilgisayar Kasamı Satıyorum

KUTULU FATURALI OYUNCU KASASI RTX4060 x İNTEL İ3 13100F Merhaba arkadaşlar kasayı ihtiyacım olduğu için satıyorum Kasayı 12.11.2023 tarihinde sıfır aldım. ek olarak sıvı soğutucu taktım. parçaların hepsinin kutusu, faturası ve garantisi vardır. İşlemci = Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB...
  19. E

Kasaya güç gelmiyor lütfen yardım edim

Arkadaşlar merhabalar kasayı 1 1.5 aydır açmıyorum boşta duruyordu fakat bugün açmaya çalıştığımda kasaya hiç güç gelmiyordu. Bunun nedeni ne olabilir? Kablolar bu şekilde takılı. https://hizliresim.com/jl6s8ai https://hizliresim.com/ic4bdz3
  20. E

İ9 13900K çok fazla watt değeri

Merhabalar arkadaşlar. öncelikle işlemci olarak i9 13900k kullanıyorum. starfield oyununu yükledim ve değerlerine baktıgımda 150 160 200 watt güç çekiyor vede sıvı soğutmam oldugu halde 80 derecelere kadar çıkabiliyor (4K da) fakat youtebeden aynı ekran kartı ve aynı işlemcinin oyun değerlerine...
Geri