Arama sonuçları: *

1. H

YKS 1 sene içinde 100k girmek

Yaklaşık 10-11 ayım var, sayısala en baştan sıfırdan çalışıp 100k hedefliyorum sayısal için. Böyle bir şey mümkün mü acaba, günde kaç saat çalışmam gerek ?
  2. H

YouTube yavaş upload sorunu

1000 Mbps Upload hızına sahibim fakat 10 gb büyüklükteki bir videoyu 1.5 saatte yüklüyorum. Sebebi nedir ?
  3. H

YouTube yavaş yükleme sorunu

850 Mbps civarı upload hızına sahibim fakat 10 GB boyutunda bir dosyayı 1.30 saatte yüklüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?
  4. H

CS:GO SSD'de çalışmıyor

Merhabalar, çok saçma bir sorunla karşı karşıyayım. 500 GB'lık SanDisk Ultra M.2 SSD'ye sahibim. CS:GO, SSD'de sorunsuz çalışıyordu. Yanına 1 adet 1 TB WD Blue HDD aldım. HDD'yi taktıktan sonra CS:GO açılmamaya başladı. CS:GO'yu açtığım zaman, oyunun sesi geliyordu ama görüntü masaüstü olarak...
  5. H

Yurtdışı alışverisi sonrası vergi mi veriliyor ?

Banggood sitesinden bir klavye satın alacağım, 420 TL'lik klavye; kupon ile yaklaşık 360 TL'ye kadar düşüyor. Ben bunu satın aldıktan sonra, kapıda vergi ödemek zorunda mı kalacağım yoksa bir daha ödemeyecek miyim ?
  6. H

Royal Kludge RK61 VS Gamakay MK61

https://www.banggood.com/Royal-Kludge-RK61-61-Keys-Mechanical-Gaming-Keyboard-bluetooth-Wired-Dual-Mode-RGB-Keyboard-p-1353613.html?cur_warehouse=CN&utm_source=google&utm_medium=cpc_ods&utm_content=hades&utm_campaign=hades-sds-smla-tr-test-0108&ad_id=490474611094&gclid=Cj0KCQjwi7yCBhDJARIsAMWFScN...
  7. H

300-350 TL arası Red Switch klavye önerisi

Redragon K552 düşünüyordum fakat stoklarda bitmişti. Bi öneriniz var mı acaba Red Switch için ?
  8. H

MSI GE60 0nd 453-TR laptopu kaça satarım ?

Merhabalar, benim aklımda 3000 TL civarı bir fiyat var. Sistem şöyle; 16 GB RAM i7 3630QM GTX 660M 1 TB HDD 128 GB SSD Ve laptop soğutucusu. Ne kadara satabilirim ikinci el olarak ?
  9. H

5000 TL monitör dahil sistem önerir misiniz?

Herhangi bir takıntım yoktur Intel, AMD gibi. Monitör 75 hz veyahut üstü olursa sevinirim. Oyun odaklı bir sistem olacak.
Geri