Arama sonuçları: *

1. S

GTX 1650 sistem kaç bine satılır?

İ5 4590 + 16 GB Ram + GTX 1650 + 120 GB SSD + 500 GB HDD Arkadaşlar bu sistemin piyasa değeri kaçtır kaç bine satılır? Birde DA Forumda ikinci el ilan açılabiliyor mu?
  2. S

Arduino'da kumandada bir tuşa bastığımda her defasında farklı bir kod algılıyor

Arkadaşlar 3 gündür IR sensör ile bir proje yapmaya çalışıyorum fakat bir türlü çözemediğim bir sorun var. Kodumun ve devremin doğru olduğuna emin olduğum halde devre çalışmıyor (IR sonsör çalışıyor fakat LED'ler yanmıyor). Kodlarla yapmak istediğim şey kumandadan bazı tuşlara basınca bazı...
  3. S

Venüs V4'e kulaklık tavsiyesi

Aldıktan 2 gün sonra bozulmayacak ve eh iştelik bir ses kalitesi olursa bana yeterli olacaktır. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. S

Akım korumalı prize ihtiyaç var mı?

1. Arkadaşlar ben kuzenime bilgisayar topluyorum ve toplayacağım bilgisayarın güç kaynağı eski (8 yıllık) bir güç kaynağı. Bu güç kaynağı eski olduğu için muhtemelen koruması vs yoktur. Bende bu yüzden akım korumalı priz mi alsam diye düşünüyorum sizce ihtiyaç var mı ? sonuçta 8 yıldır sorun...
  5. S

R5 2400 G sisteme 250 Watt psu yeter mi ?

Arkadaşlar kuzenimin şu anda kullandığı bilgisayarında 250 Watt'lık bir PSU var ve bende bu PSU'yu kullanarak bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem; R5 2400G işlemci. B450 anakart 8 GB 3000 MHz RAM 500 GB HDD (eski bilgisayarındaki HDD) 2 adet fan. Bu sisteme 250 Watt'lık PSU yeter mi...
  6. S

test videolarını izlemeden bir işlemci ve ekran kartının darboğaz yapıp yapmayacağını nasıl anlarım?

Arkadaşlar sorum başlıkta yazıyor. Lütfen bize sor biz sana darboğaz yapıp yapmayacağını söyleriz gibi cevaplar vermeyin ben hazır cevap istemiyorum nasıl darboğaz yapıp yapmayacağını öğrenebileceğimi öğrenmek istiyorum. @Abdullah Hacıgül
  7. S

İnternetten 2.el donanım alırken kazıklanmamak için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben Elazığ'da yaşıyorum ve Elazığ'ın nüfusu 600 bin yani burada İstanbul, Ankara'daki gibi milyonlarca insan yaşamıyor bu yüzden 2.el bir PC parçasınıda kolay kolay bulamıyorum. Yani kısaca internetten 2.el parça almak durumundayım yüz yüze görüşme şansım yok. Sorum şu; internetten...
Geri